glory1976
|
|
« Отговор #45 -: Декември 09, 2012, 19:57:55 » |
|
Този ми прилича на "великия" Jadai който го беше срам да си каже ника, не защото много бой е раздавал, а защото просто ако го кажеше немаше да има армия с която да го раздава Що да ме е страх бре,това си е стратегия - аз съм сам,вие сте много стари велики играчи,които само се надувате. Па и къв ти е зора да знаеш аз заявявам,че ще тупам наред който ми падне - а ти какво искаш да направиш? да ми се отдадеш ли
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Daniel
|
|
« Отговор #46 -: Декември 09, 2012, 20:33:34 » |
|
Що да ме е страх бре,това си е стратегия - аз съм сам,вие сте много стари велики играчи,които само се надувате. Па и къв ти е зора да знаеш аз заявявам,че ще тупам наред който ми падне - а ти какво искаш да направиш? да ми се отдадеш ли Стратегия казваш, а после не си бил мишле Аз си джиткам за кеф, а ти като те гледам мечтаеш на аванта Дерзай време ти е малко да преминеш в реалния живот, че тук ти е тегаво нещо
|
|
« Последна редакция: Декември 09, 2012, 20:46:10 от Daniel »
|
Активен
|
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи. (Джон Максуел)
|
|
|
glory1976
|
|
« Отговор #47 -: Декември 09, 2012, 22:26:47 » |
|
Стратегия казваш, а после не си бил мишле Аз си джиткам за кеф, а ти като те гледам мечтаеш на аванта Дерзай време ти е малко да преминеш в реалния живот, че тук ти е тегаво нещо фантазьорче малко,ако му паднеш на батко ще ти каже някой неща за реалния живот и за мишлетата. Па за кефа - ти за кво си мислиш,че джиткам аз бре да изкарам пара ли
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Daniel
|
|
« Отговор #48 -: Декември 09, 2012, 23:04:28 » |
|
фантазьорче малко,ако му паднеш на батко ще ти каже някой неща за реалния живот и за мишлетата. Па за кефа - ти за кво си мислиш,че джиткам аз бре да изкарам пара ли Кога пренави резбата на болта не разбрах за да си мислиш, че ще падам някъде Спри шоколада ти казах, че филмите за мишлета като теб съм ги гледал, гледал и гледал... Аааа интересен си но не си в категория спамър с класа, затова те оставям да сипеш отрова на воля! Все пак по-добрия първи отстъпва такаче Дерзай и внимавай някой котак да не ти ръфне опашката
|
|
|
Активен
|
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи. (Джон Максуел)
|
|
|
Къртача
|
|
« Отговор #49 -: Декември 09, 2012, 23:07:27 » |
|
Какава опашка ще ръфнеш пък ти бе котарак ли си какъв си предполагам че няма и да си ни в обхват даже та едва ли ще имаме възможност да ти покажеме туй онуй ,но поне можеме в промеждутъка да се посмеем тука
|
|
|
Активен
|
|
|
|
glory1976
|
|
« Отговор #50 -: Декември 09, 2012, 23:36:32 » |
|
Какава опашка ще ръфнеш пък ти бе котарак ли си какъв си предполагам че няма и да си ни в обхват даже та едва ли ще имаме възможност да ти покажеме туй онуй ,но поне можеме в промеждутъка да се посмеем тука остай го да се развива хлапето макар в доста неправилна посока
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tyty_man85
Сержант
Неактивен
Публикации: 87
|
|
« Отговор #51 -: Декември 11, 2012, 23:11:46 » |
|
Бе да ти кажа не останах с впечатление да е позабравена - който докладвах все е наказан Ма на лисицата гроздето е кисело. И да не ти е последна ера - друга на дали ще можеш да направиш... или поне не свестна Иначе май паметта те лъже и не си палил само румънците да не би да си палил и българи? Браво на marzanna - поздравявам го за прекрасната ера - последните 10 дена реши да вземе класацията по ранг и доблест и успя - без нито една нагласена битка,без нито един страничен акаунт,точене,програми за ловене на шпиони и дрън дрън Да живее честната игра и играчи като него.Да живее блица и дано да придобие нов облик и всички заслужили да бъдат наказвани Хааа ако имах нагласени битки evil_dead щеше да е изтрит ,а ако исках да взема класациите щях да играя 5-те дни в които продължи света .И не ми говори на изуст ако обичаш,всяка ера са ме плашили как щели да ме бият хаа.И какво ми се пъните в това подобие на стр.игра хихи .Играя стар крафт,лед алерт и т.н.т. от както се помня,там можеш да покажеш дали ти сече акъла.Тук добрия играч е този който стои 24ч. пред компа,и има помощни програмки като скелета .Но разбира се за него това е,ако си спомням добре думите му"познавам играта повече от вас"Човека си е загубил разсъдъка от толкова игра.Екипа на ио предупреди че не носи отговорност ако някой откачи .Но както и да е,който знае как да си направи весело,ще се забавлява и на 10к нетни.А хората вманиачени по играта,ще си останат все същите неудачници.
|
|
|
Активен
|
Свят 10 Ера 27 N:1 военни т. N:1 доблест 30.11.2012
|
|
|
Rider_M
Skeletan
Редник
Неактивен
Публикации: 31
|
|
« Отговор #52 -: Декември 12, 2012, 00:08:54 » |
|
Знам, че така се чувстваш по-добре, но все пак да ти напомня, че не ползвам помощни програми. Но с твоя акъл, дето сече, сече, сече, сече... не знам дали можеш да го проумееш някога.
|
|
|
Активен
|
Аз умирам и светло се раждам - разнолика, нестройна душа, през деня неуморно изграждам, през нощта без пощада руша.
|
|
|
Daniel
|
|
« Отговор #53 -: Декември 22, 2012, 18:52:18 » |
|
Знам, че така се чувстваш по-добре, но все пак да ти напомня, че не ползвам помощни програми. Но с твоя акъл, дето сече, сече, сече, сече... не знам дали можеш да го проумееш някога. Нека си говорят Тооо всеки може да каже, че се ползват програмки и всякакви щуротии които дори немогат да си обеснят как работят, но никой не отбелязва, че не му стиска да напада нищо че си в блок Интересното е че само за програми се говори, а един не обясни каква точно "програмка" се предполага, че ползваш Когато се намери компетентен човек да ми обясни основните и функции от наблюдението което е упражнявал над акаунта докато се е смятало, че я ползваш моля да ми отговори културно ! Спрете да говорите за такива глупости без да имате компетентно мнение
|
|
|
Активен
|
|
|
|
glory1976
|
|
« Отговор #54 -: Декември 23, 2012, 21:11:11 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Daniel
|
|
« Отговор #55 -: Декември 23, 2012, 21:27:48 » |
|
Хахахах нали сте все разбирачи давайте ми обяснения де По-старите играчи знаят от край време, че съм колекционер и един от първите докладвали ImperialChecker, както и други подобни програмки които не си и чувал, че съществуват Въпроса е че и ти явно си от "разбиращите програмисти" които постоянно обвиняват, че се ползват разни програмки, а дори неможеш да ми съставиш една проста блокова схема как една от тези програми процедира. Говориш ми за интелект, а дори незнаеш какви щуротии мога да драсна за 1 час на Notepad++
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
glory1976
|
|
« Отговор #59 -: Януари 02, 2013, 21:42:31 » |
|
гледам си покопал и ти,че те мернах в обхват преди малко ...за малко