|
Къртача
|
 |
« Отговор #16 -: Декември 05, 2012, 22:01:45 » |
|
No Coment от мене.Всеки да се радва на неговото си.А на мирзана браво.Изкочи от нищото и надигра мошенниците  Ей евиле май забрави че пали марзана с пюрето постоянно и после се скъса да му развяваш байрака а?  но нещата си дойдоха на мястото накрая > 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
glory1976
|
 |
« Отговор #17 -: Декември 05, 2012, 22:05:48 » |
|
Ами то си е написано отгоре,но това на дали има някакво значение.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Moria
Хапче, горчиво като ИСТИНАТА
Редник
Неактивен
Публикации: 2
|
 |
« Отговор #18 -: Декември 05, 2012, 22:20:25 » |
|
..... Браво на marzanna - поздравявам го за прекрасната ера - последните 10 дена реши да вземе класацията по ранг и доблест и успя - без нито една нагласена битка, без нито един страничен акаунт,точене,програми за ловене на шпиони и дрън дрън  ............ Ако ти не си титуляра на акаунта marzanna, ми е много интересно как можеш да изкажеш горното твърдение. Най-малкото щото битките от последните десет дни няма как да бъдат видяни от другите играчи, за да се преценява има ли, няма ли нагласени такива. Нали?!  Разбирам, че си очарован/а от титуляра на този акаунт (интересно от кого от двамата му титуляри  ), но след като разбрах кой/и е/са той/тя/те дефакто, някакси не мога да споделя възторга ти. Едни спомени от БГ4 ме налегнаха... Знаеш ли, има истина в поговорката, че вълкът козината си мени, но нрава - не. Честито на победителите в отделните класации от тази ера. Браво на Скелетан и Ерато за добрата битка в края й! Респект. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
glory1976
|
 |
« Отговор #19 -: Декември 05, 2012, 22:41:00 » |
|
Ако ти не си титуляра на акаунта marzanna, ми е много интересно как можеш да изкажеш горното твърдение. Най-малкото щото битките от последните десет дни няма как да бъдат видяни от другите играчи, за да се преценява има ли, няма ли нагласени такива. Нали?!  Разбирам, че си очарован/а от титуляра на този акаунт (интересно от кого от двамата му титуляри  ), но след като разбрах кой/и е/са той/тя/те дефакто, някакси не мога да споделя възторга ти. Едни спомени от БГ4 ме налегнаха... Знаеш ли, има истина в поговорката, че вълкът козината си мени, но нрава - не. Честито на победителите в отделните класации от тази ера. Браво на Скелетан и Ерато за добрата битка в края й! Респект.  мога да твърдя защото съм видял всяка една от битките. Как да го кажа - близки отношения ли му викат?  За вълка и нрава - това са врели некипели. Хвани прочети някоя книга.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Къртача
|
 |
« Отговор #20 -: Декември 05, 2012, 22:49:25 » |
|
Ти пък книга да чете  нема време за книга щом играе ИО ,а щом го/я налагат спомени от бг4 за нас значи е некой дето съм му чупил от шпека  което ме радва и забавлява страхотно 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Moria
Хапче, горчиво като ИСТИНАТА
Редник
Неактивен
Публикации: 2
|
 |
« Отговор #21 -: Декември 05, 2012, 23:31:23 » |
|
Глупавият човек се отличава от умния по това, че никога не знае кога е по-добре да замълчи. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Rider_M
Skeletan
Редник
Неактивен
Публикации: 31
|
 |
« Отговор #22 -: Декември 06, 2012, 01:12:50 » |
|
Глупавият човек се отличава от умния по това, че никога не знае кога е по-добре да замълчи.  Доста е забавно, Хриси, тези двамата да приказват за книги точно на теб!  Ако приемем, че всеки от тях е прочел по една книга, което никак не е сигурно, то колко ли е съотношението между 2 и ≈500. Аз лично не се наемам да го смятам, защото първо е безсмислено, второ аз съм много слаб по математика и не мога да смятам до шест.
|
|
|
Активен
|
Аз умирам и светло се раждам - разнолика, нестройна душа, през деня неуморно изграждам, през нощта без пощада руша.
|
|
|
glory1976
|
 |
« Отговор #23 -: Декември 06, 2012, 10:29:28 » |
|
Доста е забавно, Хриси, тези двамата да приказват за книги точно на теб!  Ако приемем, че всеки от тях е прочел по една книга, което никак не е сигурно, то колко ли е съотношението между 2 и ≈500. Аз лично не се наемам да го смятам, защото първо е безсмислено, второ аз съм много слаб по математика и не мога да смятам до шест. Видя се,че си много слаб по математика А за някой който ми цитира стари поговорики от рода на "вълка кожата си мени,нрава не",най-малкото което мога да му каже е,че ми звучи несериозно. На теб пък какво да ти кажа... цялата ти последна публикация е лишена от всякакъв смисъл и взаимовръзка с предходните.По всичко личи,че нещо те яде отвътре и търсиш момент,в който да блеснеш с умствения си багаж. За жалост обаче изглежда доста смешно ,когато не е на място. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Rider_M
Skeletan
Редник
Неактивен
Публикации: 31
|
 |
« Отговор #24 -: Декември 06, 2012, 11:54:47 » |
|
То е защото съм доста по-силен в словестните двубои, отколкото на имперските полета. Напълно естествено е да се опитам да пренеса битката там, където съм сигурен победител. И използвам всеки подходящ момент да блесна. Те затова ме банват толкова често тук - защото ви засенчвам! Те затова и Хриси я баннаха - заради книгите. Някакси нечестно е да има такова предимство. Което ме връща отново на въпроса - просто ми станахте смешни с онзи коментар. Извинявам се, че не успях отново да устоя да ви се присмея на културата. Каквито и наказания да ми наложат този път, ще бъдат заслужени. Мир, брато /како/. 
|
|
|
Активен
|
Аз умирам и светло се раждам - разнолика, нестройна душа, през деня неуморно изграждам, през нощта без пощада руша.
|
|
|
glory1976
|
 |
« Отговор #25 -: Декември 06, 2012, 21:30:57 » |
|
То е защото съм доста по-силен в словестните двубои, отколкото на имперските полета. Напълно естествено е да се опитам да пренеса битката там, където съм сигурен победител. И използвам всеки подходящ момент да блесна. Те затова ме банват толкова често тук - защото ви засенчвам! Те затова и Хриси я баннаха - заради книгите. Някакси нечестно е да има такова предимство. Което ме връща отново на въпроса - просто ми станахте смешни с онзи коментар. Извинявам се, че не успях отново да устоя да ви се присмея на културата. Каквито и наказания да ми наложат този път, ще бъдат заслужени. Мир, брато /како/.  Блестиш,като диамант в боклука
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
glory1976
|
 |
« Отговор #27 -: Декември 06, 2012, 21:49:55 » |
|
Интересно диманта си е диамант дори на дъното на кофа с боклук, но "стъкълцето" издигнато в небесата си остава една имитация на оригинала  Опитваш се да се подмажеш с някакво сложно олицетворение  Или някой хора тук лежат на стара слава,или имат магазин за бижута
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Daniel
|
 |
« Отговор #28 -: Декември 06, 2012, 21:59:48 » |
|
Опитваш се да се подмажеш с някакво сложно олицетворение  Или някой хора тук лежат на стара слава,или имат магазин за бижута Не просто някой хора не си знаят мястото  Историята е за да се помни, а такива като теб дори не знаят с какъв играч говорят  "Майната" и на едната ера (извинявам се за израза) тя не показва общите резултати  Говориш с играч поставил един от първите рекорди в блица  Не се подмазвам, защото аз самия съм се бил срещу него, но просто едното уважение за хубавата ера която прекарах в бой с него си го давам винаги 
|
|
|
Активен
|
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи. (Джон Максуел)
|
|
|
Jimmy_the_Hand
Вестоносец
Неактивен
Публикации: 1332
ZEALOT
|
 |
« Отговор #29 -: Декември 06, 2012, 22:42:07 » |
|
мда ...скелета е бисер ,който все още блести по бойните полета на ИО .... но някои ще трябва от близо да се запознават с него 
|
|
« Последна редакция: Декември 06, 2012, 22:58:11 от Jimmy_the_Hand »
|
Активен
|
"Клиентът е нашият най-важен посетител.Той не зависи от нас.Ние зависим от него.Той не прекъсва нашата работа.Той е целта и.Той не е външен на нашия бизнес.Той е част от него.Ние не му правим услуга,когато го обслужваме.Той ни прави услуга , като ни дава възможност да го обслужим." Махатма Ганди
|
|
|
|