|
glory1976
|
 |
« Отговор #31 -: Декември 07, 2012, 14:35:23 » |
|
Не просто някой хора не си знаят мястото  Историята е за да се помни, а такива като теб дори не знаят с какъв играч говорят  "Майната" и на едната ера (извинявам се за израза) тя не показва общите резултати  Говориш с играч поставил един от първите рекорди в блица  Не се подмазвам, защото аз самия съм се бил срещу него, но просто едното уважение за хубавата ера която прекарах в бой с него си го давам винаги  мда...мда... ти не,че знаеш с какъв и кой играч говорш. Колко пъти,защо и кога съм бил баннат от форума.Но аз не лежа на стари лаври. Уважение засвидетелствам на този,който го е заслужил пред мен.  Това,разбира се - нито може да стане по твое натрапване,нито от който и да било. Добре зная това,че скелета познава възможностите на играта  Ако е някой друг - ще кажете ИЗМАМНИК,ма понеже е той му се слагате.  ... а от теб Даниеле не съм видял да показваш кой знае какви възможности,та който и да се изправи с/у теб ще е добър играч 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
glory1976
|
 |
« Отговор #32 -: Декември 07, 2012, 14:44:02 » |
|
мда ...скелета е бисер ,който все още блести по бойните полета на ИО .... но някои ще трябва от близо да се запознават с него  Достатъчно ми е това което знам и виждам.  Диамант с характер,известно количество правилно подредени принципи,доста по-добри игрови възможности от останалата маса имперци,грамотен,подъл,нагъл,комплексиран и безочлив. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Daniel
|
 |
« Отговор #33 -: Декември 07, 2012, 18:52:29 » |
|
мда...мда... ти не,че знаеш с какъв и кой играч говорш. Колко пъти,защо и кога съм бил баннат от форума.Но аз не лежа на стари лаври. Уважение засвидетелствам на този,който го е заслужил пред мен.  Това,разбира се - нито може да стане по твое натрапване,нито от който и да било. Добре зная това,че скелета познава възможностите на играта  Ако е някой друг - ще кажете ИЗМАМНИК,ма понеже е той му се слагате.  ... а от теб Даниеле не съм видял да показваш кой знае какви възможности,та който и да се изправи с/у теб ще е добър играч  Крайно време е да ти спрат шоколада ! 
|
|
|
Активен
|
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи. (Джон Максуел)
|
|
|
Ниня
Капитан

Неактивен
Публикации: 381
Няма невинни!!!
|
 |
« Отговор #34 -: Декември 07, 2012, 18:59:37 » |
|
Този свят още ли не е свършил? 
|
|
|
Активен
|
"Si vis pacem, para bellum"
|
|
|
glory1976
|
 |
« Отговор #35 -: Декември 09, 2012, 17:34:40 » |
|
на тебе гъбите 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
glory1976
|
 |
« Отговор #36 -: Декември 09, 2012, 17:35:35 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
glory1976
|
 |
« Отговор #38 -: Декември 09, 2012, 17:50:25 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Daniel
|
 |
« Отговор #39 -: Декември 09, 2012, 18:01:25 » |
|
Ти май си ми стар фен, че така се засягаш  За твое сведение не съм играл ИО сериозно от мноого време не ми допада на къде върви подръжката и, но това не ми пречи да ти покажа в стил класика как се бие  А като си така вещ сподели си ника или си от някой клан на тайнствени нинджи войни 
|
|
|
Активен
|
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи. (Джон Максуел)
|
|
|
glory1976
|
 |
« Отговор #40 -: Декември 09, 2012, 18:37:22 » |
|
Ти май си ми стар фен, че така се засягаш  За твое сведение не съм играл ИО сериозно от мноого време не ми допада на къде върви подръжката и, но това не ми пречи да ти покажа в стил класика как се бие  А като си така вещ сподели си ника или си от някой клан на тайнствени нинджи войни  много ясно че съм от тайнствените нинджи  и ви чакам да покажете как се бие в стил класика  мобилизирайте се,организирайте се,съберете се и да ви почвам 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
glory1976
|
 |
« Отговор #41 -: Декември 09, 2012, 18:38:52 » |
|
Ти май си ми стар фен, че така се засягаш
къде видя да се засягам бре :  ти не можеш да ме засегнеш и да се постараеш,щот съм дебелоок и нагъл 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Rider_M
Skeletan
Редник
Неактивен
Публикации: 31
|
 |
« Отговор #42 -: Декември 09, 2012, 18:42:57 » |
|
Някой май обича да мишкува, с други никчета да се преструва. В дупчицата си да се страхува, после форумно да се надува. 
|
|
|
Активен
|
Аз умирам и светло се раждам - разнолика, нестройна душа, през деня неуморно изграждам, през нощта без пощада руша.
|
|
|
|
|
|