Imperia Online Croatia
Ožujak 29, 2020, 05:05:05 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
 
  Forum Pomoć Traži Prijava Registracija  
  Postovi
 Str: 1 [2] 3 4 ... 53
16  IO II: Doba osvajanja / Bugovi / Odg: Trgovina na: Srpanj 24, 2011, 12:43:46
to tak mora bit i ti igore ko da prvi put igras......  Grin Grin Grin Grin
17  IO II: Doba osvajanja / Razgovor / Odg: Najnovija napuštena carstva... na: Srpanj 15, 2011, 01:50:00
taj kalkulator brzine u v5 verzijama zvanicno ne postoji,..mogli ste ga obezbijediti ali vjerovatno su programeri zauzeti "precim stvarima",ili su lijeni..i onda oni kojima je stalo do tog (bez obzira sto su uredne platise) kopaju po internetu da dodu do jednog ovakvog linka:
http://imperiaonline.cz.cc/speed.html
neka ceska stranica malo je teze snac se al da pojasnim onim koje interesuje:
1)prvo izaberete ciju brzinu zelite racunati nom ili ipm.
2) uneste nivo karte i udaljenost i vrstu jedinica koje vas interesuju
3) od dobijenog vremena oduzmite tacno 40 minuta ako niste u ratu ,..a za rat sami izracunajte onda
4)prevedite stranicu na cro ako vam nisu jasni nazivi jedinica
ona formula koju nudite kad se trazi kalkulator je ok ali mozes se za glavu uhvatit kad krenes nesto racunati,..a da se moze obezbijedit kalk. moze...bio je u v4 zasto ne bi bio u v5,koristan alat,...
 itd itd itd itd itd...
pa zasto bi se oni trudili kad ce se naci vec neko ko ce to napravit za njih i eto sad ce svi jos malo ovo vidjet i to je to....  Grin Grin Grin
18   Svjetsko prvenstvo / Pitanja / Odg: tko je tko ???? na: Srpanj 11, 2011, 10:58:24
ma nije da kukam. ne bih ja nista rekao da je imao razlog. 1. uopce nije shvatio sto sam napisao 2. onda je obrisao post,jer ga je shvatio na svoj nacin. 3. i da je takav, kako ga je on svatio nije ga smio obrisat, sto je i tiger pojasnio.
da sam kriv ispricao bih se, a nisam balavac da cu dopustit da svakojaki likovi rade s mojim rijecima sto im padne na pamet. jer ako radis neki posao onda ga trebas znati raditi, a ne ljudima dizat zivce svojim neznanjem i arogancijom Sad
vec dugo nismo od horusa culi nesto pametno..... hahahahahaha.....   ali ovo potpisujem u cijelosti, samo moras razumit i jadnog proxy vidis i sam da bugari mjenjaju pravila kako kojem zena doma "da" ili "neda" tako da vjerojatno ni oni sami neznaju sta je zabranjeno a sto dozvoljeno....  Grin Grin
19  IO II: Doba osvajanja / Razgovor / Odg: Pogibija bugara u r82 na: Lipanj 30, 2011, 11:01:35
aj driveru oladi malo,ko tebe spominje.srbi su zna se sta a ti ako nesto imas protiv izbaci me iz amona jer ja ih nemogu podnit i i imam razlog i nikad necu bit u dobro s njima.a da nemislis da sam mulac imam 29god i znam zasto ih nevolim.
zalosno je da imas 29god i neto ovako javno napises i uopce imas takvo razmisljanje......  halooooo nisu svi srbi debili i kreteni ljudi su ko i mi ima budaletina ima i normalnih ali odkako sam krenuo igrat i nalazit se na mjestima gdje dolaze svakojake nacije mogu ti rec da su hrvati u prosijeku najprimitivniji i najgori.... ja se ddruzim i s jednim i s drugima pa sam uvidio razliku!!!!! stata je samo sto nezelis dozvolit malo druzenja s ljudima srpske nacionalnosti pa bi i sam primjetio da nisu nista gori  od nas mogu bit eventualno bolji!!!!!!  Cool Cool
20  IO II: Doba osvajanja / Razgovor / Odg: razlika između imperijana i nomada na: Lipanj 29, 2011, 11:01:05
i di si sada?  Huh? nema te vise, veeliki nomadu Cheesy za tebe se moze reci; sve sta je lijepo, kratko traje  Cry
izgubio bitku dvije i odustao a ovdje solis pamet drugima  ;D
da ne odem previse od teme evo sta ja mislim
kao sta je i predviđeno, nomadi su bolji za one koji se vole boriti i imaju puno vremena za racunanje i slanje svih napada a imperijani su namjenjeni onima koji vole razvit carstvo bez slanja napada ili nemaju mozda toliko vremena za to..
tako da nomadi vladaju vise od pola ere, sve dok imperijani ne okrenu sa ekonomije na vojsku.. tada prestaje vladavina nomada i imperijani preuzimaju glavnu rijec  *HI*
 
*bravo* *bravo* *bravo* pitat cu te za cca 1god kad svi to budu vidili i kad svi shvate da imperijana nesmijes pustit na miru inace si pozdravljen e onda ce se desit da tebi ko imperijanu svaki dan sjedaju napadi i porobljavanja  pa ti razvi ekonomiju bez seljaka.....  mnogi neznaju jos sta treba radit... naucit ce Smiley
btw. 99% igraca kad izgubi vecu bitku ili dvije prekine s igrom bez obzira na rasu.... ako se to desilo u drugoj polovici ere onda 99% odustaje (CAST IZUZETCIMA) tako da nema potrebe uzbudjivati se.....  Smiley
21  IO II: Doba osvajanja / Razgovor / Odg: ŠTETE OVE IGRE na: Lipanj 22, 2011, 01:19:23
igrac.... neznam koji ti imas problem a predpostavljam da je u vezi onog saveza..... jedini krivac za to sto se desilo je vas vodja sljedeci put neka protivniku da sifru i mozda bolje prodje i to je to , o tome diskutirat netreba niti malo..... sifra je tvoja i mora bit samo tvoja kad neko drugi cuje od tebe i sazna tvoju sifru sve sto se desi za to si sam kriv i netreba trazit krivca da nisi dao sifru sve bi bilo onako kako treba bit........ GM ili CM su igraci, dio IO tima koji poznaju izvrsno ovu igru i kao takvi u mogucnosti su ponudit rijesenje na tvoje probleme prije kontakta s adminima AKO JE TO MOGUCE S NJIHOVE STRANE ( ONI NEMOGU NISTA PROMIJENIT NISTA NOVO NAPRAVIT ONI SAMO PROCITAJU TVOJU PORUKU AKO ONA NIJE TIPA DI JE KOMANDNI CENTAR, NEGO JE NESTO GORE SAMO PROSLIJEDE U URED I KAD DOBIJU ODG TEBI GA KOPIRAJU ) to je njihova moc to je njihov zadatak.... svoja prava mozes trazit http://forum.imperiaonline.org/int/index.php  ali napomena da su tvoja prava vec odredjena pa sad ako ti se svidja svidja ti se ako ne izbrisi IO iz bookmarksa i nastavi zivit zivot kao i do sad kad nisi igrao IO...... a sto se tice svega ostalog to ja po miliunti put govorim da je v5 izbacena jedna LOSA beta verzija koja je jednostavno nedrzi vodu a ljudi su naivni pa opet kupuju kredite... to je ocito i bio cilj igraci me financiraju i pomazu mi da ja sklopim kompletnu igru....  ja potpisujem to da su admini uprskali skroz meni e odavno dosta ali vidim idalje su ljudi uporni mozda da prestanu pricat po forumu kako ce odustat nego da bas odustanu mozda bi i bilo drugacije.....  Cool Cool
22  IO II: Doba osvajanja / Razgovor / Odg: Kaznjavanje ???? na: Lipanj 14, 2011, 10:55:02
nemaju vremena kad moraju banat igrace koji nisu prekrsili pravilo pa nestignu ove koji jesu.....  *xxx* *xxx*
23  IO II: Doba osvajanja / Pitanja / Odg: Osvrt: razlog banova u R94 na: Lipanj 10, 2011, 05:31:09
proxy ja sam ovdje neutralan niti igram niti se meni sto dogodilo ali ako je nesto nepravedno, nepravedno je..... kazes na greskama se uci ok to potpisujem ali ko?Huh?? nemogu ja ispastat jer si ti pogrijesio... zar ne?Huh?? sry nerazumijem tu logiku...... kao sto rekoh ok pogrijesili su (ko radi taj i grijesi) ali nekoga izbacit iz igre nakon sto je uredno platio sve kredite i sve to zato jer si ti(mislim na one koji su) pogrijesio cuj oprosti ali sve onda sto ti imas za rec u svoju obranu je samo jos jedno dublje zakomapavanje u rupu.... ljudi su kaznjeni jer su admini pogrijesili...  i ti meni taj postupak opravdavas?Huh??hahahahhahahahahhaha.....  salis se.....  pa daj svi tu znamo da si ti jako pametna osoba i da znas razmisljat jako pametno samo ako to zelis.....  Cool Cool Cool
24  IO II: Doba osvajanja / Pitanja / Odg: Osvrt: razlog banova u R94 na: Lipanj 10, 2011, 11:02:33
Na koju foru po tebi nebi bilo kažnjivo kad netko ilegalno stječe resurse? Koliko sam pročitao, nije riječ o jednoj prodaji resursa preko čuvara, nego o 200-300.
neznam zasto branis nemas koristi vjeruj!!!! bolje mozda ni ne kometirat!!!! imaju modul da nemozes ispod cijene prodavat resurse ako hoces prebacivat resurse po cijeni koja je sada aktualna prebacuj ista stvar tako svejedno on je za 300k drveta platio tom acc( bez obzira ciji je acc) npr. 150k zlata i to je to tako bi je platio svako da je kupio tada a i kasnije jer je cijena po komadu priblizno jednaka trenutnoj vrijednosti resursa na trzistu..... u tom slucaju je jedino profitirao acc od kojeg je kupljeno drvo jer je dobio svoje zlato u najkracem mogucem vremenu..... ako je nesto tehnicki nemoguce zabranit onda postoje pravila a to sto ti kazes, nazalost nepise u pravilima..... zasto nepise to nije problem igraca to je problem nekoga drugog kao sto upravo vidimo lijepu obavijest kako se mjenja populacija nomada tako isto je moglo bit i da ce se promijenit pravilo te da  ce ta radnja bit kaznjena... i to je to pa onda ko vili neka izvoli.....  znas da nisi u pravu samo bzvz branis a nemas ni koristi ako branis niti nedostatak ako nebranis.....
25  IO II: Doba osvajanja / Pitanja / Odg: Tiger svemoguci moderator? na: Lipanj 08, 2011, 12:58:07
moje misljenje je da ovo sto ste radili je varanje ako nista drugo podpomagali ste jedan acc s vise acc to je varanje..... ali s druge strane pa zar nije uvedena neka mjera opreza ako se ponudi preniska cijena da automatski bude kupljena i da neizlazi u trgovinu?Huh??? ako to radi onda nema sta admini su to morali prekinut na nacin da prvo upozore igrace da je to njihov propust i da se npr od tog i tog datuma to smatra varanjem a ovako samo uletit i banat ruku na srce nije uredu...... to ce shvatit kad doticni osteceni igraci prestanu igrat i odose njihove pare....   Cool Cool Cool
26  IO II: Doba osvajanja / Pitanja / Odg: objava rata na: Lipanj 05, 2011, 12:35:31
hehe kad je bosanac19 postavio ovo kao problematicno pravilo vecina je zaobisla temu heheh
Grin Grin Grin tesko je razmisljat unaprijed nego tek kad dodje do problema  Tongue Tongue Tongue
27  IO II: Doba osvajanja / Pitanja / Odg: objava rata na: Lipanj 05, 2011, 12:23:06
*crazy*mala_tina treba da te bude SRAMOTA,nije tebi stalo do zlata,
nego sto nemozes da se izivljavas na igracima koji su vise puta slabiji od tebe,
napadas igraca od 146k a ti imas 642k i hoces da se ti kao boris sa nekim,ti si SRAMOTA za ovu igru.
napravis 30k kataprahta i ides na igrace koji su vise od x4 razlike od tebe,koji nemaju sansu da pobjegnu,a pogotovo da se brane,
zasto ne objavis rat nekome u svom rangu po bodovima,pa bi te manje kostalo,u zlatu,
ali nesmijes jer znas sta bi ti uradili igraci tvoga bodovnog ranga
ti si SRAMOTA za IO i dokaz kako i u igri neko moze da pokaze svoj slab karakter i sklonost za maltletiranje slabijih
tebi niko nije kriv sto si slabiji!!!!!!!
potrudi se pa budi jaci!!!!!
kada si slabiji onda se ratovi vode vrlo jednostavno army save i kad si online vidis napad na sebe od strane nekog igraca masovna poruka "njegova vojska je kod mene tad i tad udaljenost je ta" svi ostali u stavezu koji su u mogucnosti vojsku na noge i idemo kolji seljake rusi utvrde on ce dobit bodove za jednu srusenu utvrdu a vi cete dobit bodove za porobljavanje u sve njegove prove + ko zna koliko rusenja utvrdi ovisno koliko je savez aktivan i koliko ce igraca bit online u tom trenutku......
razumijem kad nekoga razvale pa ode na odmor jer je onda cista kanta za nabijanje bodova ali tvoja vojska cijela i ti bjezis na odmor......
U RATNOJ IGRICI ZA VRIJEME RATA TI IDES NA ODMOR , RAZMISLI JOS JEDNOM  Grin Grin Grin
28  IO II: Doba osvajanja / Bugovi / Odg: špijuniranje na: Svibanj 28, 2011, 06:36:20
dobro, jel se misli sredit ovaj bug od tri nivo više kontre kaj stavi??
malo,malo, pa zaboravim na to i popušim preko nekoliko špijuna... Huh?
to tak mora bit  Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy
29  IO - klasični i V4 svjetovi / Pitanja / Odg: karma? na: Svibanj 25, 2011, 05:14:34
a ne kuzim zasto je ta karma bitna, jel se dobije kaj od toga Grin
ma bzvz trebalo bi imati neku funkciju ali uvijek ima neko kome je dosadno i fali koja daska u glavi pa onda nema pametnijeg posla vec svaki dan kad naleti stisne - ..... koliko puta ja znam nista nepisem par dana a karma svaki dan jedan minus... ali ne opterecuj se time budala je pun kufer na svijetu....  Grin Wink Wink
30  IO - klasični i V4 svjetovi / Pitanja / Odg: karma? na: Svibanj 24, 2011, 12:17:42
hahahahahaha... ako pricas protiv admina i bugara padaju + a ako slucajno kazes nesto za njih - ko u prici......  Grin Grin Grin
 Str: 1 [2] 3 4 ... 53
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!