MRaven
FreeLancer
Капитан
Неактивен
Публикации: 429
|
|
« Отговор #3795 -: Август 17, 2014, 00:07:30 » |
|
Дори и не коментирам колко ще оцелей, затова споменавам, че всякакви класации просто губят реалния си смисъл, да покажат в цифри нещо за играта на отделните играчи... Нарушения винаги е имало, но единични и не толкова фрапиращи... сега като изтървани... Факт, че е започнал след вашето гениално начинание. На тълпата малко й трябва, някоя простотия и се е юрнала... След това общо взето нещата губят смисъл...
Имаш впредвид , колко ще сме отгоре ли ви утре ?!
|
|
|
Активен
|
Close enough to ...BASTARDS
|
|
|
gogata2013
Гост
|
|
« Отговор #3796 -: Август 17, 2014, 00:07:42 » |
|
Чета Ви тук и се сещам за Ицо и една реплика за неангажиращите интертернет запознанства и сбирки. Пророк е бил, човека.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Pavlov
Tiberius
Капитан
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #3797 -: Август 17, 2014, 00:10:55 » |
|
Ами то ти личи , извинявай ако съм те засегнал Румене , но е крайно време да потърсиш адектватна помощ ... ако толкова не ти се иска .... ходи мри някъде из полетата ...
Еее, миличък, разплака ме. Разрева ме направо ... А така не обичам да страдам, съжалявайки някого. Нищо де, ще порева и ще ми мине. И ще се моля, много ще се моля!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
funtomas
|
|
« Отговор #3798 -: Август 17, 2014, 00:11:41 » |
|
Tук ги правим "ангажиращи" Абсо, просто не ми се отговаря на празни чесания на езика, когато говоря ... почти сериозно, доколкото може да бъда за игра...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
torbalan
|
|
« Отговор #3799 -: Август 17, 2014, 00:13:32 » |
|
Пак ние сме виновни. Все едно преди да се появим в тая играе всички са били девствени. Малко смешна ставаш с тия изявления как ние сме виновни за всичко. Сега остава да сме виновни за гладните във Виетнам, за войната в Ирак, за финансовата криза и т.н. И нека на помня и аз на другите писатели, че това е хроника на събитията в играта, а не място за търсене на изява от душевно не уравновесени индивиди
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Pavlov
Tiberius
Капитан
Неактивен
|
|
« Отговор #3800 -: Август 17, 2014, 00:14:11 » |
|
Чета Ви тук и се сещам за Ицо и една реплика за неангажиращите интертернет запознанства и сбирки. Пророк е бил, човека. Изпусна тази година рок-концерта на който бяхме ... без теб с Ицето. Но имаш някакви основания да не съжаляваш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Pavlov
Tiberius
Капитан
Неактивен
|
|
« Отговор #3801 -: Август 17, 2014, 00:16:07 » |
|
@torbalan, при липса на доводи, да прибягваш до клишета, издава твърде елементарен вътрешен мир. Но ти си знаеш ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MRaven
FreeLancer
Капитан
Неактивен
|
|
« Отговор #3802 -: Август 17, 2014, 00:18:25 » |
|
Еее, миличък, разплака ме. Разрева ме направо ... А така не обичам да страдам, съжалявайки някого. Нищо де, ще порева и ще ми мине. И ще се моля, много ще се моля! Сериозно ли ... чудя ти се на акъла ... из фейса си много отворен , гледам и тук се опитваш ...твоя си работа , децата ти май друг ги гледа и възпитава ...нищо де ...ти си реви
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Thunder111
Лейтенант
Неактивен
Публикации: 182
thundery
|
|
« Отговор #3803 -: Август 17, 2014, 00:19:32 » |
|
@torbalan, при липса на доводи, да прибягваш до клишета, издава твърде елементарен вътрешен мир. Но ти си знаеш ...
абе не знам за мира на торбалан ама твоя отдавна те е напуснал и не е зле да се обърнеш към специализирано заведение че като те чета не ми се вярва колко си се изтървал
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MRaven
FreeLancer
Капитан
Неактивен
|
|
« Отговор #3804 -: Август 17, 2014, 00:19:51 » |
|
Tук ги правим "ангажиращи" Абсо, просто не ми се отговаря на празни чесания на езика, когато говоря ... почти сериозно, доколкото може да бъда за игра... Няма нужда , не хаби енергия ...аз съм си направил изводите ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
funtomas
|
|
« Отговор #3805 -: Август 17, 2014, 00:21:59 » |
|
Не сте бе, много ясно, че не сте... просто човек така е устроен, че първо поема простотиите наоколо... Разните тарикатлъци в годините мен лично много не са ме впечатлявали особено, в играта въпреки всичко си има доста баланс. И преди имаше период, в който бяха спрени проверките, някои си мамеха и преди тях, някои си караха нормално и без тях... Но сега отива вече.... Просто питам, както е подкарано, ще има ли нужда от някакви класации накрая? Кое ще е що годе реално там?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MRaven
FreeLancer
Капитан
Неактивен
|
|
« Отговор #3806 -: Август 17, 2014, 00:23:23 » |
|
Не сте бе, много ясно, че не сте... просто човек така е устроен, че първо поема простотиите наоколо... Разните тарикатлъци в годините мен лично много не са ме впечатлявали особено, в играта въпреки всичко си има доста баланс. И преди имаше период, в който бяха спрени проверките, някои си мамеха и преди тях, някои си караха нормално и без тях... Но сега отива вече.... Просто питам, както е подкарано, ще има ли нужда от някакви класации накрая? Кое ще е що годе реално там?
Ами ако се позамислиш ...то е по-реално от преди даже
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Pavlov
Tiberius
Капитан
Неактивен
|
|
« Отговор #3807 -: Август 17, 2014, 00:23:48 » |
|
Сериозно ли ... чудя ти се на акъла ... из фейса си много отворен , гледам и тук се опитваш ...твоя си работа , децата ти май друг ги гледа и възпитава ...нищо де ...ти си реви Ох, ти наистина падаш все по-ниско. Както се казва - от ниско не боли. Ти понеже имаш колко деца? И полагаш дидактични усилия да помогнеш на имащите как да ги гледат? Ох, боже, моля те, не ни мъчи с подобни същества ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Pavlov
Tiberius
Капитан
Неактивен
|
|
« Отговор #3808 -: Август 17, 2014, 00:26:41 » |
|
абе не знам за мира на торбалан ама твоя отдавна те е напуснал и не е зле да се обърнеш към специализирано заведение че като те чета не ми се вярва колко си се изтървал Добре, де, кога ще престанете с тези клишета? Ебати тъпанарите. Кажи ми нещо и за хапчетата, които съм забравил да си пия и бъди спокоен. Как не си правите поне малко усилие да вникнете в това, което ви предлага живота, бре? Наистина ме разплакахте ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Pavlov
Tiberius
Капитан
Неактивен
|
|
« Отговор #3809 -: Август 17, 2014, 00:29:23 » |
|
Гледал Илиян из ФБ. Как пък съм те изпуснал да ми влизаш в живота, бре, влечуго? Моя е вината ... П.с. Познавам Любо и Таня, знаеш. Лично ще се погрижа, когато дойда във Варна, да ти напукам черепа. И мисля, че няма нужда да ти обяснявам защо ...
|
|
« Последна редакция: Август 17, 2014, 00:35:36 от Pavlov »
|
Активен
|
|
|
|
|