shikoznia
|
|
« Отговор #45 -: Октомври 10, 2012, 16:59:24 » |
|
Абе ти смисъла на израза национален отбор разбираш ли го..Национален, не интернационален.Съмнявам се.
Аз смисъла го разбирам...идеята е дали ти го разбираш? Или на регистрацията ти в квалификациите са ти искали паспорт и гражданство?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Asguard
Това съм аз , Льоклер!
Лейтенант
Неактивен
Публикации: 235
|
|
« Отговор #46 -: Октомври 10, 2012, 17:13:16 » |
|
Аз смисъла го разбирам...идеята е дали ти го разбираш? Или на регистрацията ти в квалификациите са ти искали паспорт и гражданство?
Съмнявам се.Не е необходимо и да се искат.Условието акаунтите да са регистрирани в съответната държава предполага , че отбора трябва да е съставен от играчи от съответната държава.Иначе подобно ограничение е безмислено.Всъщност вие мислите точно за събитията до след секунда, иначе щяхте да проумеете , че се отваря врата ,която да дискредитира тотално Турнира.В следващото издание като ревнат и чужденците ще си говорим пак за реакциите.Ако такова нещо бе станало в някой от другите отбори и натрапника е Бг , отдавна да е изтрит 1888 пъти.А такива като Вас да са написали - ето,видяхте ли колко смотани са българите.Все гледат да развалят нещо.
|
|
|
Активен
|
Онези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност. Б. Франклин
|
|
|
nik0l
Гост
|
|
« Отговор #47 -: Октомври 10, 2012, 17:17:08 » |
|
shikoznia, това не е скайп да спамим, щом толкова хора са писали значи имат поглед върху това кой е и какъв е, и то не от ден-два... Освен това днес няколко пъти задавам конкретен въпрос, на който отговор не получавам. Факт е , че има пропуск в системата, факт е че, може да се направи проверка и да се избегне влизането на играч от друга националност в българския отбор. Каквото и да напишеш от тук нататък не би имало никаква стойност, освен ако не е призив към администраторите да направят съответните проверки докато е време. Защото само си представи какво се случва в блиц х10 когато си оф и ако въпросния играч е шпионка. Така че, драскането за или против, няма никаква стойност, нито ще доведе до конкретни резултати! Момента не е тънък, въпрос на желание и морал е от страна на екипа на ИО е да направи проверката докато е време, а не след свършен факт!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Oton
Community Manager
Неактивен
Публикации: 1977
|
|
« Отговор #48 -: Октомври 10, 2012, 17:26:07 » |
|
shikoznia, това не е скайп да спамим, щом толкова хора са писали значи имат поглед върху това кой е и какъв е, и то не от ден-два... Освен това днес няколко пъти задавам конкретен въпрос, на който отговор не получавам. Факт е , че има пропуск в системата, факт е че, може да се направи проверка и да се избегне влизането на играч от друга националност в българския отбор. Каквото и да напишеш от тук нататък не би имало никаква стойност, освен ако не е призив към администраторите да направят съответните проверки докато е време. Защото само си представи какво се случва в блиц х10 когато си оф и ако въпросния играч е шпионка. Така че, драскането за или против, няма никаква стойност, нито ще доведе до конкретни резултати! Момента не е тънък, въпрос на желание и морал е от страна на екипа на ИО е да направи проверката докато е време, а не след свършен факт!
Проверката отдавна е направена, в момента въпросният играч пребивава на територията на България, даже се намира в София.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
shikoznia
|
|
« Отговор #49 -: Октомври 10, 2012, 17:33:43 » |
|
Добре проверка. И после какво? Ето ви един пример. аз пътувам често извън страната. Ходя в Турция, Гърция, Румъния където се сетите. Виждам съобщенията за регистрация на квалификация и се регистрирам от друга държава и след това се прибирам и се застоявам в България за известно време. С какво нарушавам правилата за регистрация на квалификациите? Какво екипът ще ме изтрие при положение, че съм вложил 200 евро в играта за диаманти ли? Я пак се замислите какво ще се случи ако това се разчуе из другите държави? Чужденците ще спрат да дават пари за играта и тогава как тя ще се развива за всички нас? Дали въобще ще просъществува без техните пари? Или пак ще се върнем към рекламите,които излизаха на всяко презареждане? Сега помисли nik0l дали момента не е изключително деликатен за екипа на играта? Asguard направи едно много интересно прозрение..."като ревнат чужденците" - ако още не сте разбрали идеята на играта...си мисля, че е време да го направите..."Който плаща той поръчва музиката"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rayh
|
|
« Отговор #50 -: Октомври 10, 2012, 17:34:49 » |
|
въпроса си е принципен адаш и защо вече няма никакъв шанс за гонене на играч от отбора дори и с гласуване и да казваш не допускате да се класира че при тия правила с тия съндъци всеки може да се класира когото си поиска даже и да не е в топ 100 до 3 минути преди заключването
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nik0l
Гост
|
|
« Отговор #51 -: Октомври 10, 2012, 17:37:16 » |
|
Това че пребивава на територията на България, означава ли че е българин, Г-н Отон и че първоначалната регистрация на акаунта Darkswords e направена от България или просто е използвано несъвършенствато на системата и пребивавайки в България се е регистрирал да играе за България на квалификациите?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Галахад
Вестоносец
Неактивен
Публикации: 1487
|
|
« Отговор #52 -: Октомври 10, 2012, 18:08:43 » |
|
shtrikozen, нека допуснем че въпросния турчин и миналогодишен турски лидер се класира в БГ отбора и започне да предава инфо на турския отбор а оттам може би и на целия свят в съзвучие с космополитноста на нациите. Кажи ми, според теб тогава какво правим. Направи рекапитолация тегли чертата и ми кажи. Мисля имаш изход и от тази каша. Сподели го с нас, личи ти че си умна и градивна личност, така че давай, не се стеснявай.
|
|
|
Активен
|
Слава на Иисуса Христа - Бога наш! "...защото езикът на селянина му е даден, не - за да плещи, а - за да лиже ботуша на господаря си... и, ако той не лиже господарския ботуш, езикът му следва да бъде изтръгнат!..
С кремъклийка пушка, с проста сопа, със камък и стрели от бучиниш, дедите ни завардиха Европа и турците не стигнаха Париж!
|
|
|
Red_Skorpion
Редник
Неактивен
Публикации: 21
|
|
« Отговор #53 -: Октомври 10, 2012, 18:52:39 » |
|
...а ако усилим последите атаки срещу него,дали ще издържи ? Знам че ще зависи много и от силата им,но може да се пробва.Аз съм готов да дам необходимите диаманти за целта.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
_P0BeDiTeL_
|
|
« Отговор #54 -: Октомври 10, 2012, 19:01:40 » |
|
...а ако усилим последите атаки срещу него,дали ще издържи ? Знам че ще зависи много и от силата им,но може да се пробва.Аз съм готов да дам необходимите диаманти за целта.
Щом е в топ 10 значи не е лош играч ,така с усилването ще му наравим услуга ми се струва
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Галахад
Вестоносец
Неактивен
|
|
« Отговор #55 -: Октомври 10, 2012, 19:05:48 » |
|
Мммм, за лош или добър незнам, но е богат играч и определено почита страната си щом зарад нея се навря в устата на лъва нагло, нахално и безочливо. Но целта оправдава средствата. Него го разбирам. Но ей такива като шикозния не проумявам. На едно място заклеймява българите и в същия момент ги поучава, тоест взема се за месия, хей това е най гротескното.
|
|
« Последна редакция: Октомври 10, 2012, 19:11:24 от Галахад »
|
Активен
|
Слава на Иисуса Христа - Бога наш! "...защото езикът на селянина му е даден, не - за да плещи, а - за да лиже ботуша на господаря си... и, ако той не лиже господарския ботуш, езикът му следва да бъде изтръгнат!..
С кремъклийка пушка, с проста сопа, със камък и стрели от бучиниш, дедите ни завардиха Европа и турците не стигнаха Париж!
|
|
|
house83
Global Moderator
Неактивен
Публикации: 3069
|
|
« Отговор #56 -: Октомври 10, 2012, 19:06:16 » |
|
Щом е в топ 10 значи не е лош играч ,така с усилването ще му наравим услуга ми се струва Напълно си прав. Така ще му са дава повече военен доход и ще дърпа още напред.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sheremetev
Deus conservat omnia.
Капитан
Неактивен
Публикации: 335
Подкрепям Елена!
|
|
« Отговор #57 -: Октомври 10, 2012, 19:17:27 » |
|
Явно Екипът няма желание да промени системата, с чиито ограничения се оправдава. Това "Ако искате, не му давайте да влезе в топ 15" пък предизвиква едно мътно предположение, което все пак ще споделя. Ако той пожелае да е в Топ 15, едва ли ще има проблем. Първо, парите в Турция са маааалко повече от заплатите тук. Второ, не е сигурно дали всичките 15 национала ще могат да отделят толкова пари, за да се мерят с една къртица (за която има достатъчно събрани доказателства, предвид историята на акаунта). В този ред на мисли, може да се вкара не един, ами 3-4 подривника. Т.е над 20% от състава на отбора. В последствие, всеки може да прави голяма армия и да си я оставя умишлено, за да я удрят конкурентите. И така нататък.
И, понеже мотивация за действия липсва, нека споделя и по-лошите си съмнения. Едва ли играчите от нашия отбор са толкова глупави, за да не си извлекат извод. Не знам дали ИО Групп има планове за приходи от следващото световно. Но предположете какво ще се случи, ако тези 15 (14... или пък 20) българи решат да го раздават по същия начин за следващото. Такъв фарс ще стане, че ще си изгубите 4-те най-големи отбора (предполагам националният на Буркина Фасо не е закупил 30 000 диаманта последния път). Разбира се, догодина същото ще го направят и румънците. И сърбите. И бразилците. И няма да се целят само в нашия отбор, а ще има един задружен обмен на кадри и модерна атмосфера на всеобщ мултикултурализъм.
Както и да е. Нека веднъж да се случи, пък после му мислете колко перспективен ще ви бъде проектът за напред. Вие си решете ще предприемете ли действия или не.
П.П: Докато сам Хаос не дойде и не се изкаже, след като прочете темата, хората няма да мирясат. Дано има малко свободно време за това, знаем че е зает с по-отговорни дела. Но все пак на мен такова решение ми се струва достатъчно важно за неговото внимание.
|
|
« Последна редакция: Октомври 10, 2012, 19:19:40 от Sheremetev »
|
Активен
|
|
|
|
Галахад
Вестоносец
Неактивен
|
|
« Отговор #58 -: Октомври 10, 2012, 19:24:03 » |
|
Добре казано!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tralala
Гост
|
|
« Отговор #59 -: Октомври 10, 2012, 19:26:25 » |
|
Браво , Шерметев
|
|