da imam veze i to jako velike.....ne diraš mene osobno ali diraš moja uvijerenja koja sam pošteno gradila u životu....i onda dođe jedan poput tebe i polako mi ruši sve u što sam vijerovala i za što se zalažem cijeli život a to su pošten rad i poštenje.....e neće moći.....nisam bez grijeha,dapače imam ih pun kufer......onaj tko nije neka me slobodno pljuje prihvatit ću to.......ali di se baš uvijek jave oni koji su ih puni ko šipak i pametuju svima oko sebe
Gle tebi nikada nisam ni u jednom kontekstu rekao nista,vidim vodis poslove koje se tebe ne tiču,to sto ja nevolim FEUDE nije tajna i samo o tome pisem ili stavljam muziku ovdje ili dajem neki savjet,ništa drugo.Vas očigledno smeta sto pišem o feudima neznam zašto?? No to nije moj problem niti tebe niti j.. maximusa nisam ni komentirao niti dirao niti uvrijedio nikakvim porukama,maximus samo piše a ne želi se predstaviti,ako šta žeelite od mene recite na raspolaganju sam vam ali očigledno nemate oči i bodem vas samo ja mada vas ni najmanje nisam nikada stavio u svoja usta dok me se maximus ničim izazvan nije okomio na mene. Ja ću i dalje javno iznositi da ih nevolim i to je to a tebe to smeta??? Nije me sramota reći tko sam i što sam ali ima ovdje njih koji samo pišu iza nickova svojih koje kakvih a šute o sebi.To su
,ako već moraju nekoga komentirati neka se predstave ,i ti jasmina shvati da nisam niti ne želim ništa o tebi pričati jer ovo je igra a u ovoj igri jedino koga mrzim su Feudi i to je moje pravo a vi mrzite mene osobno hehehe,svaka vam čast,niste korektni niti Maximus a bome od tebe se ovo nisam nadao