Bog
meni ovo nije više jasno,jednog dneva moj kolega koji je igrau u savezu samnom napao je jednog igrača koji je imao malo vojscu,cca 1000 trupa,kolega ga napao sa 1400 mečevalci,1000 konjenice,1500 lokostreljci i 4 ovnima za probijanje,i nije mu mogao srušit utrdbo stopnje 4.
a danes sem bio ja napaden od jednog igrača koji me napao i uništio moju vojsco i mi napao utrdbo stopnjo 5 sa 1400 mečevalca i 1 ovnom i mi je srušio utrdbo,a sada mene zanima kako je to moguče ? to nije logično u nobenoj logiki.
pa še to ova igra je napravljena tako da sao iscrpa lovu od igrača zato što igrači sa diamantom imajo previše prednosti,i posle igrači koji igrajo brez diamanta,ne mogu igrati normalno ovo trebate urjediti zato što je nemoguče igrati bez diamanta
a ja neču da platim 26€ za diamante da čete vi glavni tamo služiti na nepravedani igri
Sta je tu cudno, savezna istrazivanja, sopstvena istrazivanja, nivo utvrdjenja i milijardu drugih stvari utjece na to, evo moj igrac je neki dan sa 15k konjice u odbrani dobio igraca koji je imao 20+ k konjice, samo radi saveznih i sopstvenih istrazivanja