Imperia Online Turkey  
Kasım 01, 2024, 01:42:51 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 11 Aylık Bir Emek Daha Gitti  (Okunma Sayısı 17762 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zagor_61
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK TRABZONSPOR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #90 : Kasım 20, 2008, 03:03:06 ÖS »

diyosunuz ki imparatore  herkes  saldırıyo  diye  saldırmıs  hatta  biri ona  pesımden gel  demis   madem  boyle  bi durum  vardı  neden  bana  askerlerini  geri cek  sana  yakısmaz  dedininiz  ve  bana  askerlerimi  geri  cektirdiniz   simdi  bu durumda  ne  anlayabiliz baska   Huh?Huh?
 edy nedesen haklısın bu gelişmelerden sonra

devilkiss
Global Moderator
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #91 : Kasım 20, 2008, 03:03:50 ÖS »

diyosunuz ki imparatore  herkes  saldırıyo  diye  saldırmıs  hatta  biri ona  pesımden gel  demis   madem  boyle  bi durum  vardı  neden  bana  askerlerini  geri cek  sana  yakısmaz  dedininiz  ve  bana  askerlerimi  geri  cektirdiniz   simdi  bu durumda  ne  anlayabiliz baska   Huh?Huh?

bence çok haklı bir soru..ayrıca banlarda hata filan da yok...

Alim ile sohbet etmek, lalü mercan incidir. Cahil ile sohbet etmek, günde bin can incitir.
zagor_61
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK TRABZONSPOR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #92 : Kasım 20, 2008, 03:07:13 ÖS »

bence çok haklı bir soru..ayrıca banlarda hata filan da yok...
zaten menalaus da diyor  verilen banın hata olmadığını açıklıyor zaten imparatoreye saldırma demiş banlanırsın demiş Smiley  bile bile saldırması bi acayip doğrusu Huh? galıba altını fazla görünce kendini kaybetti imparatore Smiley)

MenelauS
[ AqwaryuM ] Bir Gece Ansızın Gelebilirim :)
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #93 : Kasım 20, 2008, 03:10:45 ÖS »

şimdi tekrar söylüyorum.

şu şekilde tek tek anlatayım.. elimde msn konuşmaları vardı eğer silmediysem. gerekirse onları da koyarım..

ben o gün oyuna girdim ve msn i açtım. bana oyundan bazı arkadaşlar ve msn den imparatore memani nin oyuna girilmiş askerleri terhis edilmiş dedi. hatta forumdan da yazan oldu.

ben hemen msn den memani nin hesabının açık olduğu arkadaşa sordum. gelen var mı kaynakları almaya diye. o ara forumdan da admin e bildirmeye uğraşıyordum ama hafta sonu olduğu sonradan aklıma gelmişti.

neyse memani ye bakan arkadaş edy geliyor dedi. ben de edy ile konuştum. durumu açıklayıp edy geri çekene kadar bu defa cozzy geliyor dedi. cozzy ile konuşayım derken,, bu defa da celiks geliyor dedi ne olursa olsun dedi oyunu kapadı.

yani edy nin geri çektiği sırada boşluk olmadı. eğer edy geri çektiğinde başka kimse gelmiyor olsaydı arkadaş kaynakları harcayacaktı. zaten imparatore de o günlerde mancınık yoktu. akşama çıkan mancınıklarla beraber gitmiş benim haberim olmadı. zaten olsa karşı çıkardım banlanacağını tahmin etmiştim. kendisine de söyledim..

şimdi daha açıklayıcı oldu sanırım

tarkan_
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #94 : Kasım 20, 2008, 03:14:23 ÖS »

bana uzaktı yoksa bende gelecektim  Grin saglık olsun daaa ben gonulluyum indirmeye imparatoreyi  neadar indirebilirsem artık 3-5 asker farketmezzz

trioplus
tarkan_
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #95 : Kasım 20, 2008, 03:17:03 ÖS »

konuyu karıstırmısım ?? pardon  Grin

trioplus
MenelauS
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #96 : Kasım 20, 2008, 03:20:49 ÖS »

edy gerekeni yaptı ama arkadan gelenlere derdimizi anlatamadık. ben kendimi paraladım. hem oyundan hem forumdan hem msn den. kimse gelmesin de yarım saate kaynakları memani bitirsin diye. neyse olan oldu. ama sanırım kimsenin aklında kötü bir şey kalmadı. eğer varsa oyundan ya da forumdan sorabilir. yanlış anlaşılmalar olmasın.

bu arada tarkan_ sende hesap vardır elinde. geçen ne kadar hesabım varsa üstünüze salıcam demiştin. benim bi tek firavun um var,, said abinin de imparatore si. elimizden geldiğince sadece kendi hesabımızla kendimizi savunmaya çalışıyoruz....

_edy_
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #97 : Kasım 20, 2008, 03:22:55 ÖS »

imparatore ye  pesimden gel  diyen  arkadas  kimmis ben  onu da   cok merak ediyorum  aslında ...

MenelauS
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #98 : Kasım 20, 2008, 03:28:43 ÖS »

imparatore ye  pesimden gel  diyen  arkadas  kimmis ben  onu da   cok merak ediyorum  aslında ...

şuan said abi yok piyasada. bunu inanın ben de bilmiyorum. ama gerekirse söylerim demiş. geldiğinde ben öğrenir söylerim ya da kendisi söyler.

tarkan_
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #99 : Kasım 20, 2008, 03:29:16 ÖS »

edy gerekeni yaptı ama arkadan gelenlere derdimizi anlatamadık. ben kendimi paraladım. hem oyundan hem forumdan hem msn den. kimse gelmesin de yarım saate kaynakları memani bitirsin diye. neyse olan oldu. ama sanırım kimsenin aklında kötü bir şey kalmadı. eğer varsa oyundan ya da forumdan sorabilir. yanlış anlaşılmalar olmasın.

bu arada tarkan_ sende hesap vardır elinde. geçen ne kadar hesabım varsa üstünüze salıcam demiştin. benim bi tek firavun um var,, said abinin de imparatore si. elimizden geldiğince sadece kendi hesabımızla kendimizi savunmaya çalışıyoruz....
olmaz mı elimde bi dunya hesap var   *crazy* acık konusalım !! burada ve daha onceki oyunlarda pekcok kişi birden fazla oyunla oynadı!!! şimdi eskilerde defalarca tartışılan bikonuyu gundeme getirmek istemiyorum bu konuda fikirler çok farklı!!! çıkar amaclı kullanmadıkca yani kaynak aktarımı yapmadıkca birden fazla hesap kullnmak normal hatta oyun tarafından aksi hiçbir zaman soylenmedi her ne kadar kanunlarda!!!:) yazsada ban sebebidir diye!!!! suan tek oyunum var  digerlerini bıraktım Smiley bırakmak zorunda kaldım asker kalmadı Smiley) sonrada sarmadı zaten!!! haaa eger hesaplarımın hepsi dursaydı hesaplar derken de oyunu bırakan arkadaslarımın oyunlarıdır bunlar!!! sana gelecektim tabikide firavuuunnnnn:))) tarkan banlandıgında indirdin diye normal sana gelecem diye daha once yazmıs olmam demi ama:))) neyse ruudu indirdim son olarak sen vardın ya neyse:)))))

trioplus
MenelauS
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #100 : Kasım 20, 2008, 03:33:58 ÖS »

olmaz mı elimde bi dunya hesap var   *crazy* acık konusalım !! burada ve daha onceki oyunlarda pekcok kişi birden fazla oyunla oynadı!!! şimdi eskilerde defalarca tartışılan bikonuyu gundeme getirmek istemiyorum bu konuda fikirler çok farklı!!! çıkar amaclı kullanmadıkca yani kaynak aktarımı yapmadıkca birden fazla hesap kullnmak normal hatta oyun tarafından aksi hiçbir zaman soylenmedi her ne kadar kanunlarda!!!:) yazsada ban sebebidir diye!!!! suan tek oyunum var  digerlerini bıraktım Smiley bırakmak zorunda kaldım asker kalmadı Smiley) sonrada sarmadı zaten!!! haaa eger hesaplarımın hepsi dursaydı hesaplar derken de oyunu bırakan arkadaslarımın oyunlarıdır bunlar!!! sana gelecektim tabikide firavuuunnnnn:))) tarkan banlandıgında indirdin diye normal sana gelecem diye daha once yazmıs olmam demi ama:))) neyse ruudu indirdim son olarak sen vardın ya neyse:)))))

Bak kendin de ne güzel söylemişsin çıkar amacı olmadıkça kullanmak serbest diye. mesela aynı kişiye kullandığın 2 hesapla saldırmak yasaktır,, yani çıkar amaçlı kullanmadır. ben tek hesapla başladım tek hesapla dewam ediyorum. kimde ne kadar hesap var pek de önemi yok. diyar sonunda şu hesap benim ben bu hesapla şu amacıma ulaştım desem bana yeter. en azından parmakla gösterdiğim bi hesabım olsun en başta bu yeter..

tarkan_
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #101 : Kasım 20, 2008, 03:41:25 ÖS »

Bak kendin de ne güzel söylemişsin çıkar amacı olmadıkça kullanmak serbest diye. mesela aynı kişiye kullandığın 2 hesapla saldırmak yasaktır,, yani çıkar amaçlı kullanmadır. ben tek hesapla başladım tek hesapla dewam ediyorum. kimde ne kadar hesap var pek de önemi yok. diyar sonunda şu hesap benim ben bu hesapla şu amacıma ulaştım desem bana yeter. en azından parmakla gösterdiğim bi hesabım olsun en başta bu yeter..
elbette soyluyorum açık konuscaz dedik ya!!! bii sure once ittifagımdaki arkadaslar ozel sebeplerden (bi kısmı tabii) oyunu bıraktı!!! ne yapsaydımmm kimseler bakmasında korpecikler ortada mı kalsaydı  Grin çıkar anlayışı farklı bende sizin dusundugunuz gibi değil.... saldırıyı şu 2 sekildede yapabilirsin ! hadi beyler herkes kendi hesabından hucummm firavunaaaa Smiley) yada bırakıldıgı için oyunlar emir komuta bende beyler hepinizi ben gonderiyorum firavunaaaa!!! bu iki saldırı etik olarak uygun dusmeyebilir ama mantık olarak aynı!!!! bu oyunda çıkar altın uzerinden olur gerisi sadece teferruat zaten oyun yapımcıları da bunu kavrayamadıkları için millet şaşkın şaşkın cogu haksız yere ban yiyor!!!!

trioplus
MenelauS
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #102 : Kasım 20, 2008, 03:52:31 ÖS »

elbette soyluyorum açık konuscaz dedik ya!!! bii sure once ittifagımdaki arkadaslar ozel sebeplerden (bi kısmı tabii) oyunu bıraktı!!! ne yapsaydımmm kimseler bakmasında korpecikler ortada mı kalsaydı  Grin çıkar anlayışı farklı bende sizin dusundugunuz gibi değil.... saldırıyı şu 2 sekildede yapabilirsin ! hadi beyler herkes kendi hesabından hucummm firavunaaaa Smiley) yada bırakıldıgı için oyunlar emir komuta bende beyler hepinizi ben gonderiyorum firavunaaaa!!! bu iki saldırı etik olarak uygun dusmeyebilir ama mantık olarak aynı!!!! bu oyunda çıkar altın uzerinden olur gerisi sadece teferruat zaten oyun yapımcıları da bunu kavrayamadıkları için millet şaşkın şaşkın cogu haksız yere ban yiyor!!!!

bak şimdi mantık aynıdır. ama şu var o hesapları sen almışsın onlarla hiç uğraştın mı?? o duruma sen mi getirdin?? bana 4 tane büyük hesap saldırsa benim verdiğim emek ne olacak. sence adil olur mu?? yanlış anlama ben senin için demiyorum örnek veriyorum. düşün böyle bir durumda sana şu dediğimi yapsalar ne yaparsın. bence bir kişiye kendi hesabı hariç 3 4 hesap teslim edilirse hem o hesaplardaki emeğe yazık edilmiş olur,, hem de o hesapları kimin üstüne saldıysan onun emeğine yazık olur. herkes kendi oyun becerisi ve verdiği emekle oyunun karşılığını alsın. haksızsam haksızsın deyin..

MenelauS
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #103 : Kasım 20, 2008, 03:54:16 ÖS »

tarkan_ eksi vermişsin galiba  Smiley

tarkan_
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #104 : Kasım 20, 2008, 04:04:04 ÖS »

bak şimdi mantık aynıdır. ama şu var o hesapları sen almışsın onlarla hiç uğraştın mı?? o duruma sen mi getirdin?? bana 4 tane büyük hesap saldırsa benim verdiğim emek ne olacak. sence adil olur mu?? yanlış anlama ben senin için demiyorum örnek veriyorum. düşün böyle bir durumda sana şu dediğimi yapsalar ne yaparsın. bence bir kişiye kendi hesabı hariç 3 4 hesap teslim edilirse hem o hesaplardaki emeğe yazık edilmiş olur,, hem de o hesapları kimin üstüne saldıysan onun emeğine yazık olur. herkes kendi oyun becerisi ve verdiği emekle oyunun karşılığını alsın. haksızsam haksızsın deyin..

haksızsın!!! neden biliyomusun? once soleyeyim elbette o bahsettigim oyunları sahipleri o konuma geitdiler emek verdiler... elbette banada benzer saldırı yapıldı once sen ardından memani!!!! aynı ittifaktaydınız aynı gun icinde banlandıgımda!!!! neden once sen geldin? memani gelseydiya !!pardon cakılacaktı oyle olsaydı pardon ozur.... sen resim cekip koydun buraya aynı saat içinde sana yapılan salıdırıları neden?Huh?? mantık olarak yine sana yapılan saldırılarla, sizin ikili olarak bana yaptıgınız saldırı aynı sadece bende askerler kalede sabit ban yuzunden!!!! ben hala bu durumları normal karsılıyorum oyunun bi parcası anlasmalı saldırılar yazarsın arkadasına şu saate girecek sekilde gonder orudunu şu sahısa!!! tarih hep bur tur savaslara sahne olmutur kardesim!!!! benim ozur dileyerek soyluyorum takıldıgım nokta baska çıkar meselesi ve yine soyluyorum çıkardan kastım baska benim!!! kaynak! çıkar olayını anlayabilirsen  ne demek istedigimide anlayacaksın!!!

trioplus
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!