Imperia Online Turkey  
Kasım 01, 2024, 01:12:51 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 11 Aylık Bir Emek Daha Gitti  (Okunma Sayısı 17761 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MenelauS
[ AqwaryuM ] Bir Gece Ansızın Gelebilirim :)
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #105 : Kasım 20, 2008, 04:22:04 ÖS »

bak şimdi sen demek istediğimi anlamadın. o benim koyduğum resimde ayarlaması zor bir iş değil. ben ona bişey demedim zaten. o hesapların 2 si hariç diğerlerinin sahibi var,, sadece orda 2 hesap aynı kişi tarafından gönderilmiş . isterlerse yanlarına bi o kadar daha oyuncu da alıp gelirler. buna bişey diyemezsin zaten. 20 kişi de saldırır gerekirse..

bu ayrı o hesapları 1 kişinin yollaması ayrı ben bunu anlatmaya çalışıyorummm..

benim demek istediğim 2 kişi oyunu bırakır sen de o 2 oyunu alıp birine yollarsan askerini azaltmak için sonra da gidip kendi kullandığın hesapla yıkarsan ben burda bir emeğe haksızlık olur diyorum. seninle veya başkasıyla bi alakası yok bak bunun. d23 de olan işlerle karıştırma. bağımsız düşün diyardan örnek vermiyorum tekrar söylüyorum.

eğer bir kişi birini yıkmışsa ve diğeri bunun sonunda kendisine ait olmayan başka başka hesaplar bulup ,, bu adamla uğraşıyorsa hiç bir anlamı yok oyunun. o zaman 2 3 hesap bul oyunda,, kim canını sıkarsa sal üstüne dümdüz et. kendi emek verdiğin tek hesapla birşey yapmak mı daha güzel,, yoksa diyardan 2 3 hesap bulup canını sıkana yollayarak onu zayıflatmaya çalışmak mı daha güzel?? hala haksız mıyım??

zagor_61
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK TRABZONSPOR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #106 : Kasım 20, 2008, 04:27:17 ÖS »

bir elin nesi var iki elin sesi var  Smiley)   tutamadım kendimi yazdım gene  ama bir atasözü Smiley)

devilkiss
Global Moderator
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #107 : Kasım 20, 2008, 04:33:48 ÖS »

konuyu nasıl buralara getirebildiniz  ben anlamadım.. Smiley ama atasözlerinden biri daha var konuya çok uygun düşen; kazan dibin kara senin ki benden kara  Smiley yeter artık yav hepimiz helak olduk bu diyarın aksiyonlarından WASSUP

Alim ile sohbet etmek, lalü mercan incidir. Cahil ile sohbet etmek, günde bin can incitir.
tarkan_
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #108 : Kasım 20, 2008, 04:34:17 ÖS »

bak şimdi sen demek istediğimi anlamadın. o benim koyduğum resimde ayarlaması zor bir iş değil. ben ona bişey demedim zaten. o hesapların 2 si hariç diğerlerinin sahibi var,, sadece orda 2 hesap aynı kişi tarafından gönderilmiş . isterlerse yanlarına bi o kadar daha oyuncu da alıp gelirler. buna bişey diyemezsin zaten. 20 kişi de saldırır gerekirse..

benim demek istediğim 2 kişi oyunu bırakır sen de o 2 oyunu alıp birine yollarsan askerini azaltmak için sonra da gidip kendi kullandığın hesapla yıkarsan ben burda bir emeğe haksızlık olur diyorum. seninle veya başkasıyla bi alakası yok bak bunun. d23 de olan işlerle karıştırma. bağımsız düşün diyardan örnek vermiyorum tekrar söylüyorum.

eğer bir kişi birini yıkmışsa ve diğeri bunun sonunda kendisine ait olmayan başka başka hesaplar bulup ,, bu adamla uğraşıyorsa hiç bir anlamı yok oyunun. o zaman 2 3 hesap bul oyunda,, kim canını sıkarsa sal üstüne dümdüz et. kendi emek verdiğin tek hesapla birşey yapmak mı daha güzel,, yoksa diyardan 2 3 hesap bulup canını sıkana yollayarak onu zayıflatmaya çalışmak mı daha güzel?? hala haksız mıyım??

bende ısrarla diyorum ki etik olarak uygun olmamasına ragmen mantık olarak gayet makul bi durum bu!!!! ve emege saygı anlamında sana hakveriyorum... zevk için mesgale için zaman öldürmek!! için verilen çaba saygıyı hakeder...  onun dısında haketmiyosun hiçbirsey Smiley  ve anlasılan bu konuda kesinlikle anlasamıycaz seninle ! Smiley) diyar23?? dallas dizisinden beter oldu zaten:)  hem sevgili kardesim zagor senin bahsettigin o duruma zamanında fazlasıyla maruz kaldı:))) allah askına coklu saldırı almak (tek eldende olsa) ayrı bi zevk vermiyo mu resim cekip foruma kayacak kadar ha zagor:)))

trioplus
zagor_61
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK TRABZONSPOR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #109 : Kasım 20, 2008, 04:39:59 ÖS »

adama 7 kişi saldırdık askerleri buhar olup uçtu Smiley) 48 saat sonra mı ne geri verildi Smiley) ben ce güzel bir resim bun dan 50 sene sonra iyi para eder Smiley) antika niyetine Smiley  yeter artık kapatın bu konuyu bende tutamıyom kendimi yazıp yazıp duruyom sayfa sahıbı kapatsın derim artık konuyu Huh?

MenelauS
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #110 : Kasım 20, 2008, 04:43:59 ÖS »

tamam anlaştık şimdi  Smiley bana hak verdiğin tarafları anlatmayı çalışıyorum sabahtan beri Smiley sınavlarım da bitti 24 saat beklerim aynı şekilde Smiley

konuyu nasıl buralara getirebildiniz  ben anlamadım.. Smiley ama atasözlerinden biri daha var konuya çok uygun düşen; kazan dibin kara senin ki benden kara  Smiley yeter artık yav hepimiz helak olduk bu diyarın aksiyonlarından WASSUP

abi yapacak birşey yok. ben artık yemin ediyorum işçileri işe verirken bile huzursuz oluyorum  Smiley.. diyar10 u bırakmasaydım keşke,, o sayede burda başlamıştım. türk diyarı benim için bitmiştir. yeni dönemde diyar10 da son olarak oynayıp 1 dönem,, imperia sayfasını kapatmayı düşünüyorum. ama sadece 1 dönem. dewamlı değil. oyundan daha önemli işlerim var 2 3 ay sonra.. zaten o zamana d23 bitiyor hayırlısı ile  Smiley

MenelauS
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #111 : Kasım 20, 2008, 04:45:47 ÖS »

adama 7 kişi saldırdık askerleri buhar olup uçtu Smiley) 48 saat sonra mı ne geri verildi Smiley) ben ce güzel bir resim bun dan 50 sene sonra iyi para eder Smiley) antika niyetine Smiley  yeter artık kapatın bu konuyu bende tutamıyom kendimi yazıp yazıp duruyom sayfa sahıbı kapatsın derim artık konuyu Huh?

BU ARADA MEMANİ YE GİRİP ASKERLERİ TERHİS EDEN KİŞİ HALA DAHA AÇIKLANMADI.. KONUYU O YÜZDEN KİLİTLEMİYORUM..

MenelauS
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #112 : Kasım 20, 2008, 04:58:16 ÖS »

Ama ben şunu merak ediyorum İnş admin bu mesajı okur. şimdi burada devilkiss de şahittir ya da herkes şahittir. memani oyunu bırakalı 4 ya da 5 ay oldu değil mi?? o zamanlarda memani ve imparatore arasında bir ip çakışması var bunu kimse inkar etmiyor zaten... ama imparatore ve memani arasında yakın zamanda ip çakışması varsa ki bu imkansız gerçekten diyarda dönen daha büyük bir dallas olayı var.

neden derseniz memaniyi mürselden 5 ay önce alan arkadaşı ben şurda 1 ay öncesine kadar tanımıyordum bile. ittifak içinden dahi mesajlaşmıyorduk zamanları olmadığı için. ben 1 aydır tanıyorum imparatore hala daha tanımıyor. muhabbeti bile yok. yakın zamanda ip çakışması olması İMKANSIZ..

eğer imparatore eskiden gelen ip çakışmasından dolayı banlandıysa bir sorun yok. ama bu ip çakışması yakın zamanda görünüyorsa gerçekten sorun çok çok daha büyük.

_edy_
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #113 : Kasım 20, 2008, 06:55:31 ÖS »

tek bir sorum olacak  diyosunya   oyunu  bırakan  birinin hesabıyla  baskasına  saldırmak etik deyil diye sizin ittifakta  bunu yapan varmı yokmu  kim demiyorum sadece varmı yokmu   Smiley

MenelauS
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #114 : Kasım 20, 2008, 07:07:52 ÖS »

tek bir sorum olacak  diyosunya   oyunu  bırakan  birinin hesabıyla  baskasına  saldırmak etik deyil diye sizin ittifakta  bunu yapan varmı yokmu  kim demiyorum sadece varmı yokmu   Smiley

bu da ayrı bir konu aslında. burda kaynak geçirme işin içine giriyo. eğer imparatore için söylediysen,, memani nin hesabı o zaman kontrolden çıkmıştı yani ortada bir kaynak vardı oyunu bırakmadı biri bıraktırdı... herkes saldırıp bişeyler alıyordu. burda hile olayı yok. hile yok niye banlandı dersen eskiden gelen ip çakışması varmış.

_edy_
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #115 : Kasım 20, 2008, 07:32:32 ÖS »

bu da ayrı bir konu aslında. burda kaynak geçirme işin içine giriyo. eğer imparatore için söylediysen,, memani nin hesabı o zaman kontrolden çıkmıştı yani ortada bir kaynak vardı oyunu bırakmadı biri bıraktırdı... herkes saldırıp bişeyler alıyordu. burda hile olayı yok. hile yok niye banlandı dersen eskiden gelen ip çakışması varmış.

yok ben memani olayı icin soylemiyorum tarkan a baskasının emegine  haksızlık yapmakla ilgili biseyler soylemisin ya bende diyorumki bu tarkana anlattıgın seyleri  senin ittifakındakilerde  biliyomu diyorum senin  ikinci  hesabın var demiyorum olmadıgını biliyorum sadece senin ittifak arkadaslarında kami varmı yokmu  onu sordum   *rose*

celiks
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #116 : Kasım 20, 2008, 08:01:13 ÖS »

ortada şöyle bi çelişki var firavun anlamadığın yada atladınız olayı imparator diyorki konuştuğum adam memaniden benim casuslarımı yakalıyordu ve beni ittifaktan attı diyor  *SCRATCH* *SCRATCH* *SCRATCH* firavun sende hala diyorsun ki  memaniyle konuşuyordum kale basacaktı kaynağı harcayacaktı.....askerleride terhis eden de senin konuştuğun adam olmasın sakın sen anlamamış olabilirsin... *hmm* ortalık malı olmuş hesap  Wink
celiks
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #117 : Kasım 20, 2008, 08:05:22 ÖS »

ben aldığım kaynakta  haklı yada haksız aramıyorum askeri terhis eden düşünsün benmi dedim git asker iterhis et diye...bunda etik olmayan da bi hareket göremiyorum bu aynı puanı düşük olan birine saldırmaya benziyor cihad iyi bilir ufak ittifaklarıa savaş açıpta kaçın derken arkadaşların, onlara söyleseydin  arkadaşlar bu etik değil ben ittifaktan çıkıyorum diye ......alaşağa etmesek kimsenin ittifaktan çıkacağı yoktu  ;D ;D ;D
MenelauS
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #118 : Kasım 20, 2008, 08:25:10 ÖS »

ortada şöyle bi çelişki var firavun anlamadığın yada atladınız olayı imparator diyorki konuştuğum adam memaniden benim casuslarımı yakalıyordu ve beni ittifaktan attı diyor  *SCRATCH* *SCRATCH* *SCRATCH* firavun sende hala diyorsun ki  memaniyle konuşuyordum kale basacaktı kaynağı harcayacaktı.....askerleride terhis eden de senin konuştuğun adam olmasın sakın sen anlamamış olabilirsin... *hmm* ortalık malı olmuş hesap  Wink

şimdi bakın zamanlar farklı. benim memani o saatte bakanla konuştuğum zaman öğlendi. sonra işim çıktı gittim. zaten o sıra imparatore de mancınık yoktu. akşam konuşmuş bunları. memani ile konutuğumuz zamanlar farklı. adam nasıl girmişse biz de anlamadık.

arkadaşlar ben asıl soruyu yukarıda sordum. cidden daha acayip durumlar da olabilir.

MenelauS
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #119 : Kasım 20, 2008, 08:26:54 ÖS »

ben aldığım kaynakta  haklı yada haksız aramıyorum askeri terhis eden düşünsün benmi dedim git asker iterhis et diye...bunda etik olmayan da bi hareket göremiyorum bu aynı puanı düşük olan birine saldırmaya benziyor cihad iyi bilir ufak ittifaklarıa savaş açıpta kaçın derken arkadaşların, onlara söyleseydin  arkadaşlar bu etik değil ben ittifaktan çıkıyorum diye ......alaşağa etmesek kimsenin ittifaktan çıkacağı yoktu  ;D ;D ;D

ya herkes konuyu kendine göre yorumluyor. ben tarkan_ ile konuşurken memani olayı ile ilgili birşey söylemedim. firavun a farklı hesaplarla saldırı yaptığı için bunları yazdım. memani ile bir alakası yok. konuyu karıştırmayalım..

Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!