Imperia Online Turkey  
Kasım 01, 2024, 12:53:45 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Anket
Soru: Türkiye için sizce en uygun birlik hangisidir?
Türk Birleşik Devletleri (TürkBirDev) - 66 (69.5%)
Avrupa Birliği - 6 (6.3%)
Hiçbirisi - 23 (24.2%)
Toplam oy: 74

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Türk Birleşik Devletleri (TürkBirDev)  (Okunma Sayısı 41034 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
papito87
Ziyaretçi
« Yanıtla #75 : Mart 26, 2009, 08:16:02 ÖS »

Grin Grin  feysbuk  *hahaha* *hahaha*

komik dimi lem  *hahaha* *hahaha* *hahaha* *hahaha* *hahaha*
seyhun
Translator and
Global Moderator
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #76 : Mart 26, 2009, 08:17:35 ÖS »

Biliyorum ama ben kelimeleri Türkçeleştirmeyi severim.
eastblood
doğukan
Binbaşı

Çevrimdışı Çevrimdışı

KaÇ PaRa EdEr VaRlIğIn Ki YoKlUğUn BeN! AcItSıN...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #77 : Mart 26, 2009, 09:50:25 ÖS »

Biliyorum ama ben kelimeleri Türkçeleştirmeyi severim.
aslında güzel bir olay Grin

Napolion
Berkan
Teğmen

Çevrimdışı Çevrimdışı

Napolion

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #78 : Mart 27, 2009, 05:49:57 ÖÖ »

İNADINA HER YERDE TURKBİRDEV İTTİFAĞIMIZ OYUNDA KURULDU BİLE Cool Cool

YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR !! H.NİHAL ATSIZ !!
papito87
Ziyaretçi
« Yanıtla #79 : Mart 27, 2009, 01:33:19 ÖS »

lem bende türkbirdev diye bi ittifak kuracamn yakında türk 9 da ne diyonuz Huh?  Grin Grin Grin hadi arkadaşlar diger türk kardeşlerimizede yayalım bunu
Napolion
Berkan
Teğmen

Çevrimdışı Çevrimdışı

Napolion

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #80 : Mart 28, 2009, 01:56:12 ÖÖ »

Telif hakkı isterim bak heee Grin Grin Grin

papito87
Ziyaretçi
« Yanıtla #81 : Mart 28, 2009, 10:05:41 ÖÖ »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
seyhun
Translator and
Global Moderator
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #82 : Mart 28, 2009, 01:46:18 ÖS »

Telif hakkını Sefer ÖZDEMİR'den istememiz gerekir.
papito87
Ziyaretçi
« Yanıtla #83 : Mart 28, 2009, 06:27:02 ÖS »

Telif hakkını Sefer ÖZDEMİR'den istememiz gerekir.
o kim laaa  Grin Grin Grin Grin
Napolion
Berkan
Teğmen

Çevrimdışı Çevrimdışı

Napolion

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #84 : Mart 28, 2009, 06:48:18 ÖS »

walla ben duymadım o kişiyi ayrıca Turkbirdev ittifağınıda daha önce yani bizden önce duymadım Cool Cool

hellboy80
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #85 : Mart 29, 2009, 01:23:08 ÖÖ »

su bahsettıgınız turkmenıstan kktc vb ulkelerının butun guclerını toplasanız 1 türkıye etmez su devletlerın sehıtlerını toplasanız turkıyenın sehıtlrının yanına yaklasamaz su devletlerın topraklarını nufusunu ekonomısını askerını dunyadakı ismini toplasanız yınede geçmez turkıyeyı. bu yuzden ben boyle bır bırlıgın gereksız oldugunu dusunuyorum eger turkıye boyle guclu olucaksa çok bekler... ve akp yandasları kızmasın ama eger su anda turkıyenın buyudugunu sanıyorsanız su ıktıdarda cok yanılıyorsunuz toprakları dıs ulkelerın pıslıklerıne satarak kendı ısmınızı buyutursunuz kendı halkınız ıse yoksullukla mucadele eder dusunsenıze turkıye en buyuk 10. ekonomıye sahıp dıyelım ama bı kısı ayda 700 mılyon maasla çalısıyor turkıye boyle bır yere gıdıyor bence her neyse kısacası boyle bı bırlık gereksız. gelelım avrupa bırlıgıne:D bu en çok guldugum konulardan bırı turkıyenın çırpınması gırebılmek ıcın. ya allah askına avrupa bırlıgı dıye bırşey mı kalmıs soruyorum su ankı uyelerın kaçı buyuk ulke hepsi yerlerde çırpınıyolar ekonomık paket onercek hallerı kalmamıs bız: 'hayır kardesım ben sıze gırmıyorum kendımce buyucem sız kendı yolunuza bız kendı yoluma ' demesı lazımken lutfen bızı alın dıyor bunun gıbı bır olay daha var IMF OLAYI ımf'nin para verıcek halı kalmamıs gerçi parayada gerek yok turkıyeye ama bız hala hala hla yalvarıyoruz ne bu ınadımız bılmıyorum brezılya ımfyı yıktı bız yıkamıyoruz hala yalvarıyoruz... neyse fazla sıyaset yapmım sonuç olarak bence ıkı bırlıkte gereksız....Wink
Napolion
Berkan
Teğmen

Çevrimdışı Çevrimdışı

Napolion

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #86 : Mart 29, 2009, 02:07:20 ÖÖ »

arkadasım avrupa birliği hakkında az bile söledin ama tamamlamıcam sadece sunu sölicem sen sadece kktc ve turkmenistan dedn ben sana asyadaki tüm türki cumhuriyetleri sölüorum bu ülkelerin askeri v.s gücü olmayabilir ama dünyadaki tüm süper devletlerin gözü buralarda çin neden doğu turkistanı bırakmıo veya amerika afganıstanı v.s. çünkü bu ülkelerin kaynakları var ve bu kaynakları Türkiye'nin kullandığını düşünsene....işte o zaman avrupa birliğine ''hadi koçum dalganıza bakın dersin''veya amerikaya ''go home'' dersin ama sunuda belirtiyim akp yanlısı falan da deilim sadece Türkçüyüm Türkün Türkten baska dostu yoktur inancındayım ve herseyin türk için türke göre ve türk tarafından sözünü benimserim...iyi oyunlar

hellboy80
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #87 : Mart 29, 2009, 01:43:02 ÖS »

arkadasım avrupa birliği hakkında az bile söledin ama tamamlamıcam sadece sunu sölicem sen sadece kktc ve turkmenistan dedn ben sana asyadaki tüm türki cumhuriyetleri sölüorum bu ülkelerin askeri v.s gücü olmayabilir ama dünyadaki tüm süper devletlerin gözü buralarda çin neden doğu turkistanı bırakmıo veya amerika afganıstanı v.s. çünkü bu ülkelerin kaynakları var ve bu kaynakları Türkiye'nin kullandığını düşünsene....işte o zaman avrupa birliğine ''hadi koçum dalganıza bakın dersin''veya amerikaya ''go home'' dersin ama sunuda belirtiyim akp yanlısı falan da deilim sadece Türkçüyüm Türkün Türkten baska dostu yoktur inancındayım ve herseyin türk için türke göre ve türk tarafından sözünü benimserim...iyi oyunlar

ben vb. yazmıstım ama dıkkatlı okumamıssın yanı bende tum turk devletlerınden bahsettım her neyse ben şoyle anlamıstım bu bırlıgı butun türk devletlerı aynı çatı altında bırbırıne yardım edicekler bırbırlerını koruyacakalr fılan bırlık bu demektır ama senın dedıgıne bakılırsa buna yağmalamak denır ne yanı 'hadı gel ben sızı korucam sonra pata kut verın ulan petrolunuzu' ben boyle dusunmemıstım eğer yağmalamak ıstıyorsak yıne dıyorum bırlıge ne gerek var hodrı meydan o zaman herkes bırbırını yıksın yağmalasın alın sıze sanaldan fırlama gerçek bır ımperıa oyunu 3. DUNYA SAVAŞI...
seyhun
Translator and
Global Moderator
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #88 : Mart 29, 2009, 01:50:50 ÖS »

o kim laaa  Grin Grin Grin Grin

Sefer ÖZDEMİR, TürKBirDev fikrini ortaya atan kişidir.
Napolion
Berkan
Teğmen

Çevrimdışı Çevrimdışı

Napolion

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #89 : Mart 30, 2009, 01:34:52 ÖÖ »

ben vb. yazmıstım ama dıkkatlı okumamıssın yanı bende tum turk devletlerınden bahsettım her neyse ben şoyle anlamıstım bu bırlıgı butun türk devletlerı aynı çatı altında bırbırıne yardım edicekler bırbırlerını koruyacakalr fılan bırlık bu demektır ama senın dedıgıne bakılırsa buna yağmalamak denır ne yanı 'hadı gel ben sızı korucam sonra pata kut verın ulan petrolunuzu' ben boyle dusunmemıstım eğer yağmalamak ıstıyorsak yıne dıyorum bırlıge ne gerek var hodrı meydan o zaman herkes bırbırını yıksın yağmalasın alın sıze sanaldan fırlama gerçek bır ımperıa oyunu 3. DUNYA SAVAŞI...

benm anlatmak istediğimi anlamamıssın yada ben ii anlatamadım arkadasım ama yinede konu uzamasın istediğim için bişe demicem iyi oyunlar
« Son Düzenleme: Mart 30, 2009, 03:24:21 ÖÖ Gönderen: Napolion » Kayıtlı

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!