Imperia Online Turkey  
Kasım 01, 2024, 02:00:27 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: varmı böle bişey herkes okusun!!!!!  (Okunma Sayısı 1348 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gepsalma
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 11, 2011, 11:35:54 ÖS »

modetor arkadasım ben oyundayken yardım bölümünden hesabımı kapatmak istiyorum ne yapayım die sordum...o arkdasta bluese ulaş dedi...buraya geldim bluese hesbımı kapat dedim buradaki modetör arkadas support@.... adresine mesaj atmam gerektiğini söyledi...bende aynı sekilde mesajımı attım....hesabım kapatılmadı msn adresime hibir mesaj gelmedi....simdi oyundaki arkadas baska yönlendiriyor siz baska yönlendiyorsunuz...bir hesab kapatmak için İNSANLARI OYALAMAYALIM...

Bırakma sebeplerim;

yemin ediyorum arkadaslar bakın aamın 500 tane kılıçlı piyadesi var kalesinde kale seviyesi 5 yani adam pek güçlü değil ama puanı 10.000 benim 19 bin askerim var hepiside ağır asker gönderiyorum askerlerini öldürüyor suru yıkıyorum ve bi bakıyorum ben yıkılmısım adamı yıkıyorum surunu yıkıyorum ben yıkıldı sayılıyorm.....

2. ise onur puanı mesafesi çok sacma...simdi cengizhanı örnek alcam..eskiden adam ufak üyük demeden tüm  köyleri yakıp yıkmıs gelislim....oyunda onur puanı die bisi var mantıklı ama mantıklı olmayan yanıda var...simdi bi ülke ne kadar yakıp yıkarsa o kadar gelisir ama burda onur puanı kabediyoz bi kere bu orduyu etkilememli..............

uzun lafın kısası oyunun eski tadı kalmamış oyunu bırakıyorum....gerçekliklede alakası yok
arwen
Global Moderator
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

ben mevlana değilim önce adam ol sonra gel

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 12, 2011, 09:29:54 ÖÖ »

Eğer oyunu bırakmak istiyorsanız hesabınızı, 1 yıllık ceza almadığı taktirde istek üzerine sildirebilirsiniz. Oyuna kayıt olmak için kullandığınız e posta adresinden support_tr@imperialsupport.org adresine hesap sildirme talebinizi göndermelisiniz.

İyi yaşlısı olmayan yerde iyi genç olmaz
e305e305
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 07, 2011, 04:13:04 ÖÖ »

kardeş tamam haklısında onur diye bise olmasa ben 5ximde adam bırakmam tüm zayıfları vurrum zayıflar oyunu bırakır güçlüler oynar o adamlarada yazık dilmi oyunu eskiden oynamış bilen adamlar gelişip 5xleri yıkar diyerleri sömürge olur oyun da berbat olur onur puanı onurun anahtarı ama onurda bole bi saçmalık var v4de hergün onur kazanırdık burda savaşla kazanıyosun tek bu çok saçma adam bi hata yaptı zayıflara daldı onuru -500ledi diyar bitene kadar savaşsın anca pozitifler onurunu
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!