Otvaram ovu temu iz prostog razloga,želim da svi znate da je zetor izdajnik i da prodaje d... za dilje,i da je k....bugarska jer njima prodaje sve.....nadalje igrao je u blitzu 131 u savezu anonymouss gdje su svi pretezito balkanci ima nesto talijana i nesto sitno juznoamerikanaca...što se dogodilo,dakle dali smo mu kuću,dom kako god u svom savezu a on ko najveća k.... prodavao informacije preko skype bugarima......i nisu ti srbi uništili nalog nergo si ga sam uništio,P.s. srbi su bili protiv da te se izbacuje kamoli što drugo.....izdao si ponajprije svoje hrvate s kojima si bio u savezu,pa kako si mogao k....izdajnička.....eto toliko želim da svi znate kakav je zetor.....lijep pozdrav svim!
cudno da tako nesto kazes za zetora,,ja cu reci sasvim drukcije ,,ja poznam zetora igrao sam sa njim svijetsko prvenstvo,kao prvo on se neprodaje za dije on kupuje dije,,,on nema nista sa bugarima jer da je imo prvo bi nas izdo...kao trece nalog mu je ukraden sigurno jer se to desavalo i ranije od strane hakera iz srbije ,,i zato molim te nemoj iznositi neistinu za tog igraca,,,sa cvrstim dokazima potkrepi to sto govoris