Leila
Acid Cinderella
Лейтенант
Неактивен
Публикации: 160
Wild & Random
|
|
« Отговор #120 -: Февруари 19, 2016, 15:56:58 » |
|
аз имах предвид хората, дето сте набили джони не само теб, затова така попитах
|
|
|
Активен
|
try before try again!
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #121 -: Февруари 19, 2016, 16:15:55 » |
|
аз имах предвид хората, дето сте набили джони не само теб, затова така попитах не, не сме - хората, които набихме Джони сме от Swords_of_Haven, a този съюз не може да съществува морално без лидера си, който го няма в Блица. та за това сме лоли-та
|
|
« Последна редакция: Февруари 19, 2016, 16:18:33 от Изгубеният »
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
Leila
Acid Cinderella
Лейтенант
Неактивен
Wild & Random
|
|
« Отговор #122 -: Февруари 19, 2016, 16:17:10 » |
|
Мерси това си е добро разяснение , а и придобиват смисъл събитията така
|
|
|
Активен
|
try before try again!
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #123 -: Февруари 19, 2016, 16:18:59 » |
|
Мерси това си е добро разяснение , а и придобиват смисъл събитията така a? сега пък аз съвсем не разбрах
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
Leila
Acid Cinderella
Лейтенант
Неактивен
Wild & Random
|
|
« Отговор #124 -: Февруари 19, 2016, 16:24:42 » |
|
Ами , че не сте случайни хора (свордс)
|
|
|
Активен
|
try before try again!
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #125 -: Февруари 19, 2016, 16:28:37 » |
|
Ами , че не сте случайни хора (свордс) утре може и да си промениш мнението си
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mega_alien
Гост
|
|
« Отговор #126 -: Февруари 19, 2016, 16:46:57 » |
|
Дам Леила и аз мисля точно си мислех, че тия смешни близалковци не може да се мерят с Джонката "Бога да опожаряванията" ... Все пак са събрани от кол и въже ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
HSinclair
|
|
« Отговор #127 -: Февруари 19, 2016, 17:04:54 » |
|
Какво ни е на съюзчето,че не разбрах?
|
|
|
Активен
|
За добрите древни владетели хората са знаели само че съществуват. По късно са ги обичали и възхвалявали. След това се страхували от тях. Още по - късно ги презирали. Лао Дзъ http://prntscr.com/cz7i9m
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #128 -: Февруари 19, 2016, 17:06:03 » |
|
Какво ни е на съюзчето,че не разбрах? според едни учени сме сюрьозни, според други сме тежки комплексери
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Leila
Acid Cinderella
Лейтенант
Неактивен
Wild & Random
|
|
« Отговор #129 -: Февруари 19, 2016, 17:48:15 » |
|
джони няма какво да го коментирам - за ботове не се говори добро или лошо :Д
|
|
|
Активен
|
try before try again!
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #130 -: Февруари 19, 2016, 17:53:01 » |
|
джони няма какво да го коментирам - за ботове не се говори добро или лошо :Д е, той се ъп-на сегашната ера в 193, иначе не беше с бот, ама има сръчни наглеждачи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eulsivex
|
|
« Отговор #131 -: Февруари 19, 2016, 18:43:31 » |
|
Хляб има за всеки на толкова голяма карта .... каквото си посика човек това може да си прави . Лично аз съм много доволен от това , че го създадоха този свят . Лошото е че няма много време сега за игра . Но пък и на това съм доволен .
|
|
|
Активен
|
http://i.imgur.com/gfY5ABR.gif Если Бог с меня , то какая разница кто против меня ? Где вера - там нет страха и уныния, там - мужество и твердость неодолимые... Напълно уважавам правото ти да не си съгласн/а с мен, дотолкова дълго, доколкото е нужно да разбереш, че аз съм прав, а ти грешиш.
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #132 -: Февруари 19, 2016, 18:49:25 » |
|
Хляб има за всеки на толкова голяма карта .... каквото си посика човек това може да си прави . Лично аз съм много доволен от това , че го създадоха този свят . Лошото е че няма много време сега за игра . Но пък и на това съм доволен .
'Леб има, но теб те няма - туй живот ли е?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eulsivex
|
|
« Отговор #133 -: Февруари 19, 2016, 18:50:58 » |
|
Споко . Ако ме познаваш , ще знаеш че съм замислил нещо . Нека само да му дойде момента
|
|
|
Активен
|
http://i.imgur.com/gfY5ABR.gif Если Бог с меня , то какая разница кто против меня ? Где вера - там нет страха и уныния, там - мужество и твердость неодолимые... Напълно уважавам правото ти да не си съгласн/а с мен, дотолкова дълго, доколкото е нужно да разбереш, че аз съм прав, а ти грешиш.
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #134 -: Февруари 19, 2016, 18:53:57 » |
|
Споко . Ако ме познаваш , ще знаеш че съм замислил нещо . Нека само да му дойде момента Чукча умен , Чукча мисли, как правоъгълни тухли правят кръгли вълни. Продължавай д амислиш как с 3М коня да запалиш един селяк...поне
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|