HSinclair
|
|
« Отговор #60 -: Февруари 13, 2016, 23:03:34 » |
|
|
|
|
Активен
|
За добрите древни владетели хората са знаели само че съществуват. По късно са ги обичали и възхвалявали. След това се страхували от тях. Още по - късно ги презирали. Лао Дзъ http://prntscr.com/cz7i9m
|
|
|
Галахад
Вестоносец
Неактивен
Публикации: 1487
|
|
« Отговор #61 -: Февруари 13, 2016, 23:35:26 » |
|
:DВерно Жоре, бях забравил. Колеги съфорумци, онзи индивид в една ера бил взел десет от десет възможни замъка и дори админите го били признали
|
|
|
Активен
|
Слава на Иисуса Христа - Бога наш! "...защото езикът на селянина му е даден, не - за да плещи, а - за да лиже ботуша на господаря си... и, ако той не лиже господарския ботуш, езикът му следва да бъде изтръгнат!..
С кремъклийка пушка, с проста сопа, със камък и стрели от бучиниш, дедите ни завардиха Европа и турците не стигнаха Париж!
|
|
|
Галахад
Вестоносец
Неактивен
Публикации: 1487
|
|
« Отговор #62 -: Февруари 13, 2016, 23:37:24 » |
|
............. Издухахме ерата 10 от 10 замъка ... Всички на +10 ниво ..... Админите ни презнаха , че е нямало сват в който да има такава ДОМИНАЦИЯ ..... Та и в БГ18 имаше ревльовци който се канеха да са медалисти , но уви ГРЕДА . Това е цитат на evriya=eulsivex Сами виждате че "онова" е клас Доминатор!
|
|
« Последна редакция: Февруари 13, 2016, 23:39:44 от Галахад »
|
Активен
|
Слава на Иисуса Христа - Бога наш! "...защото езикът на селянина му е даден, не - за да плещи, а - за да лиже ботуша на господаря си... и, ако той не лиже господарския ботуш, езикът му следва да бъде изтръгнат!..
С кремъклийка пушка, с проста сопа, със камък и стрели от бучиниш, дедите ни завардиха Европа и турците не стигнаха Париж!
|
|
|
Vania
Community Manager
Неактивен
Публикации: 4239
|
|
« Отговор #63 -: Февруари 15, 2016, 11:03:14 » |
|
Е ти съмняваш ли се ? Поне това и Ваня ми го е признала , че ако искам мога да правя интересни теми . Все пак не случайно се казва " Фактора - Elusivex " . А сега серизоно да си кажа ... 5 години супорт в "ГоляматаИгра" си оказват влияние . Учил съм се от най-добрите админи . Подкрепям иконата за Пуканките Длъжна съм да отбележа, че никога не съм твърдяла подобно нещо. Признала съм, че Вие сте човекът, който създава най-много и най-безсмислени теми във форума, този, който не допринася с нищо за съществуването на форума и не помага никому, а пречи изключително много на работата ми. А тя се състои в това да следя за проблеми и да помагам на хората да ги решават, но не и в това да следя постовете на един човек постоянно, влизайки в ролята на госпожата, опазваща реда в час. Вече съм писала доста по темата за Вашите изяви тук и не смятам да се повтарям. Темата, в която пишем, се намира в Общи приказки. Не следя редовно темите в този раздел, освен в случаите, в които Вие се намесвате в тях - тогава трябва да чета часове наред безпредметни спорове и заяждания, да трия и да се чудя кого и за какво да предупредя и накажа. На мен ми е интересно какво очаквате да отговоря за тези постове? Можете да пускате имейли до когото желаете. Аз обаче Ви моля най-учтиво за пореден път да спрете да генерирате спам и да провокирате спорове и сплетни във форума - от това той не става по-интересен, нито по-полезен. Благодаря.
|
|
|
Активен
|
| Vania Bulgarian Community Manager |
|
|
|
Vania
Community Manager
Неактивен
Публикации: 4239
|
|
« Отговор #64 -: Февруари 15, 2016, 12:04:13 » |
|
Форумът изпълнява функциите си. Вече съм писала за това какви са те. Аз не се оплаквам, а аз си гледам работата. Нали не смятате, че единственото, което правя и влиза в задълженията ми е да следя форума? За какво получавам заплата не е Ваша работа. Вие не ми създавате работа, Вие смущавате работата ми.
Темата е за подхвърляне на обиди от другите към Вас и от Вас към другите. Не само Вашите постове за заядливи, разбира се, и не само те са провокативни.
|
|
|
Активен
|
| Vania Bulgarian Community Manager |
|
|
|
eulsivex
|
|
« Отговор #65 -: Февруари 15, 2016, 15:01:42 » |
|
Прави ми добро впечетление момчето което повече класацията при военните ..... Играч който не играе или поне профил който не играе на международно ниво , но в същото време е доста грамотен и добре си планира и подготвя нещата ..... Това за пореден път показва колко много играч има които не са полулярни , но в същото време играят на доста добро ниво .... П.п. - само ще кажа по повод на един друг пост в друга тема , че от 3 дни играя в отбор където 90% от играчите се Българи , лидерът е Българин така , че много моля да не се говорят лъжи , че Българските играчи не ме искат в отборите си .
|
|
« Последна редакция: Февруари 15, 2016, 15:09:16 от eulsivex »
|
Активен
|
http://i.imgur.com/gfY5ABR.gif Если Бог с меня , то какая разница кто против меня ? Где вера - там нет страха и уныния, там - мужество и твердость неодолимые... Напълно уважавам правото ти да не си съгласн/а с мен, дотолкова дълго, доколкото е нужно да разбереш, че аз съм прав, а ти грешиш.
|
|
|
mega_alien
Гост
|
|
« Отговор #66 -: Февруари 15, 2016, 15:50:52 » |
|
П.п. - само ще кажа по повод на един друг пост в друга тема , че от 3 дни играя в отбор където 90% от играчите се Българи , лидерът е Българин така , че много моля да не се говорят лъжи , че Българските играчи не ме искат в отборите си . Издържал си 3 дни без да те изгонят ... Е това е рекорд ... Юри поредният ти рекорд ... Сигурно не са много активни а когато са не се занимават с нищожните дразнители взети да запълват бройка ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eulsivex
|
|
« Отговор #67 -: Февруари 16, 2016, 11:12:55 » |
|
https://www.youtube.com/watch?v=foQBOzd1YvI Поздрав , за един специален мой фен Само че не БГ знамето а ....
|
|
|
Активен
|
http://i.imgur.com/gfY5ABR.gif Если Бог с меня , то какая разница кто против меня ? Где вера - там нет страха и уныния, там - мужество и твердость неодолимые... Напълно уважавам правото ти да не си съгласн/а с мен, дотолкова дълго, доколкото е нужно да разбереш, че аз съм прав, а ти грешиш.
|
|
|
HSinclair
|
|
« Отговор #68 -: Февруари 16, 2016, 18:37:47 » |
|
Браво на Лейла
|
|
|
Активен
|
За добрите древни владетели хората са знаели само че съществуват. По късно са ги обичали и възхвалявали. След това се страхували от тях. Още по - късно ги презирали. Лао Дзъ http://prntscr.com/cz7i9m
|
|
|
Изгубеният
|
|
« Отговор #69 -: Февруари 16, 2016, 19:32:34 » |
|
ко стана?
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
eulsivex
|
|
« Отговор #70 -: Февруари 17, 2016, 11:42:36 » |
|
Днес за пореден път влезнах в Блица . Седя и гледам Сърбите от - Carevina_Srbija - Ами как да не ги уважава човек ми кажете . Без да имат някакви супер оядени профили , но с много добра игра пичовете успяват да се противопоставят на Големите съюзи . Ето това мен най много ме е яд на нас като нация . Някак си било то футол , било то волейбол , било то каквото и да е ... някак си за такива неща неможем да се съберем и да направим игра . Ето това ми се иска . Да се съберат всички топ играчи от БГ тата в една таква ера дето е "знакова" и да я вземем . Но за жалост някак си все ни се изплъзва . Иначе браво на скромното отборче на България . Пичовете храбро си остискват замъка и дано така да завършат .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Leila
Acid Cinderella
Лейтенант
Неактивен
Публикации: 160
Wild & Random
|
|
« Отговор #71 -: Февруари 17, 2016, 17:00:47 » |
|
Браво на Лейла за кое? сърбите ще ядат пердаха скоро (не задължително от нас) моите хора искат да се целят в съюзни неща , но ще видим на кого а тези с малките профили ще спихнат съвсем скоро как ще смогнат да се оправят срещу елит
|
|
« Последна редакция: Февруари 17, 2016, 17:17:07 от Leila »
|
Активен
|
try before try again!
|
|
|
eulsivex
|
|
« Отговор #72 -: Февруари 17, 2016, 17:22:21 » |
|
за кое? сърбите ще ядат пердаха скоро (не задължително от нас) моите хора искат да се целят в съюзни неща , но ще видим на кого а тези с малките профили ще спихнат съвсем скоро как ще смогнат да се оправят срещу елит Е то и те имат елит доколкото видях още от сутринта , но наистина е интересно да се види развоят на 3 те големи съюза ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eulsivex
|
|
« Отговор #73 -: Февруари 17, 2016, 17:23:29 » |
|
Между другото може ли някой да даде инфо относно влиянието на змъците ....
С натрупване като в другите турнири ли е или е напринципа на моментното влияние ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Leila
Acid Cinderella
Лейтенант
Неактивен
Публикации: 160
Wild & Random
|
|
« Отговор #74 -: Февруари 17, 2016, 17:31:25 » |
|
слаб им е лидерът - това имам предвид аз съм слаб лидер, да се борим за медал, пък какво остава за накой, дето не ми е дори в обхвата... според мен медали ще вземат някои, които в момента нямат замък дори + румънците със сигурност да не говорим, че джонката започна да харчи диаманти
|
|
« Последна редакция: Февруари 17, 2016, 17:36:14 от Leila »
|
Активен
|
try before try again!
|
|
|
|