Imperia Online България  
Ноември 10, 2024, 22:40:37 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 251   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нова Ера,ДОБРИЯ,ЛОШИЯ И ЗЛИЯ  (Прочетена 575490 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
varnahouse
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Публикации: 127

Профил
« Отговор #1575 -: Декември 06, 2010, 00:49:03 »

Варна стига вече с тая история, мислех че е свършила Sad
Унито не се избива, това е проучването което предхожда всички останали.

Тогава защо не пускаш само унита, като е толкова изгодно. Без крепости, медицина и хамбари? Тук Унито спестява 5%.
Ако пуснеш уни го избиваш бързо само като цена. А фактора време на този етап не виждам какво влияние може да има. Да не би да не ви стига времето да правите проучвания в началото ?
Та вече доказах че пускането на крепост 2 е по-добре от медицина през първия ден нали?
Не казвам че много разбирам или съм перфектен, но все пак трябва да съм много тъп за да изоставам чак толкова много.
Не МАЛКО тъп а МНОГО тъп. Пък аз не мисля че съм чак толкова много тъп.
Активен
varnahouse
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1576 -: Декември 06, 2010, 00:55:04 »

Ама ти ги смяташ за момента ....развии ги в перспектива ,да речем 20 дни напред .Това което казваш е вярно ,но само първия и втория ден ,после разликата е огромна ,затова ти казах за динамиката - като пример  погледни населението на Капитана и сам ще прецениш,дори и че е пален постоянно
И Университета е по скоро фактор време,а не толкова цена
Коя разлика е огромна, че после тези 10 палячета дето имаш повече от мен в един момент ще станат 10к във времето ли?
Ето аз направих проста сметка.
На първия ден трябва да съм с половин точка почвече от теб по моя начин нали.
Ще имам 300 повече спечелено злато от теб и същото население и същата медицина.
С тези 300 злато нали се сещаш че мога да пусна 1 ново хамбари повече, което ще ми повиши прираста с 40 палячета на ден. Много бързо ще наваксам онези 5 дето съм ги загубил от няколко часа по-късното пускане на медицината нали?
Ето ти на перспективата която искаш Smiley
Активен
ahilix
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
Генерал

Неактивен Неактивен

Публикации: 3837

MEMENTO MORI

Профил
« Отговор #1577 -: Декември 06, 2010, 00:55:52 »

За пръв път играя като бате ви Румен - без никакво напрежение , без сметки , без амбиции - ей така , за разцъкването просто..И се забавлявам истински..Не смятам по формули , не наемам и последния селяк , щото не ми стига 2 дърво *xxx*. Просто пускам нещо като се е събрал ресурс , пална някой за разнообразие , тук таме някой си подложи и армийката  и те така.. *pardon*
Активен

Музо, възпей оня гибелен гняв на Ахила Пелеев,
който донесе безбройни беди на войските ахейски,
прати в подземното царство душите на много герои,
тях пък самите предаде за плячка на стръвните псета, пир за грабливите птици.
vallall
Майор

Неактивен Неактивен

Публикации: 504

Профил
« Отговор #1578 -: Декември 06, 2010, 01:00:51 »

Тогава защо не пускаш само унита, като е толкова изгодно. Без крепости, медицина и хамбари? Тук Унито спестява 5%.
Ако пуснеш уни го избиваш бързо само като цена. А фактора време на този етап не виждам какво влияние може да има. Да не би да не ви стига времето да правите проучвания в началото ?
Та вече доказах че пускането на крепост 2 е по-добре от медицина през първия ден нали?
Не казвам че много разбирам или съм перфектен, но все пак трябва да съм много тъп за да изоставам чак толкова много.
Не МАЛКО тъп а МНОГО тъп. Пък аз не мисля че съм чак толкова много тъп.
Май не се изразявам правилно. *scratch*
 Нали казах че унито предхожда всички останали проучвания? Това не означава да бухаш само унита Smiley
Това означава че университета винаги трябва да ти е по висок от всички останали проучвания. В момента в който се изравни някое проучване с унито не пускаш следващо ниво докато не вдигнеш уни Smiley
« Последна редакция: Декември 06, 2010, 01:03:16 от vallall » Активен
_petrucci_
Сержант
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 75

Профил
« Отговор #1579 -: Декември 06, 2010, 01:12:06 »

Коя разлика е огромна, че после тези 10 палячета дето имаш повече от мен в един момент ще станат 10к във времето ли?
Ето аз направих проста сметка.
На първия ден трябва да съм с половин точка почвече от теб по моя начин нали.
Ще имам 300 повече спечелено злато от теб и същото население и същата медицина.
С тези 300 злато нали се сещаш че мога да пусна 1 ново хамбари повече, което ще ми повиши прираста с 40 палячета на ден. Много бързо ще наваксам онези 5 дето съм ги загубил от няколко часа по-късното пускане на медицината нали?
Ето ти на перспективата която искаш Smiley
За да пуснеш нови и нови хамбари ти трябва да построиш още мини ,за да имаш ресурс и за ферми и т.н.И там ще отиде ресурс Добре няма да те убеждавам повече. В ръководството - там е описан алгоритъма ,може да се сметне
Дадох ти за пример Капитана,той направи това ,което се опитвам да ти обясня,в резултат 8-ма му е със 60000 население въпреки че е постоянно палена.....потенциала на тази 8-ма в момента с това население при висока крепост и 100%-ва доходност е колкото 3-4 мои и твои със доходност под 100% ето това е перспектива,а защо 8-ма му е с толкова население,какво е направил в началото ...........седни и помисли пак
Много е дълго за да ти развия цифрово перспективата
Времето ще покаже дали ние сме прави или не
Активен
Krokodil
Минало ...
Trusted Member
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2216

Духът на един мъртвец ... Винаги Обитаващ БЛАТОТО

Профил
« Отговор #1580 -: Декември 06, 2010, 01:16:56 »

Питай твоя лидер как става комбинацията - жена,деца,игра той ще те открехне на много неща  Grin Grin Grin
Кроки е добър играч ,но е самовлюбен и горделив и трудно намира другарчета с неговата мотивация
Той добре знае ,че и софтуера може да бъде надхитрен(ако това го притеснява и не иска да играе),но иска малко повече усилия
Ако Кроки дойде да играе при нас ,така както ние сме мотивирани,когато си поставим цел ,ще му е по интересно,но той ни мрази щото го пошляпваме чат-пат
Той сега ще дойде да обясни Grin Grin Grin Grin

Само си прав за пояснението Smiley Не мразя никого .. за мен Форума винаги е бил продължение на играта с други средства Smiley Имате една битка срещу мен (защита от капитана) ... понеже губех война и поех, риск който не успя ...  *pardon*
Никога не ме е било страх да поемам рискове  Wink

Приятна ера на всички в този свят  *beer*

Аз не играя .... само си трупам победи в защита  Grin
Активен

УВАЖЕНИЕТО СЕ ПЕЧЕЛИ С ДЕЙСТВИЯ, ПОСТЪПКИ И ОТНОШЕНИЕ А НЕ ВЪРВИ В КОМПЛЕКТ С ДЛЪЖНОСТТА ВЪВ ФОРУМА И ИГРАТА !
Цитат на: Krum
... това не е ваша работа,... и Ви препоръчвам да играете друга игра защото тук аз съм назначен от определени хора и Вие не можете да ми държите сметка. *KING*

Регистрация Класики
varnahouse
Лейтенант

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1581 -: Декември 06, 2010, 01:29:21 »

Колко е пален капитана и въобще кой е капитана аз няма как да знам Smiley На няколко пъти засичах и паления на 11% и няма как да се засече това а няма и смисъл. Няма смисъл да спорим и да се натоварваме. Просто се подразних и аз че ме наричат тъп и некадърен. Останете си със здраве всички и не се вживявайте толкова. Приятна вечер Smiley
Активен
_petrucci_
Сержант
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1582 -: Декември 06, 2010, 01:29:26 »

Само си прав за пояснението Smiley Не мразя никого .. за мен Форума винаги е бил продължение на играта с други средства Smiley Имате една битка срещу мен (защита от капитана) ... понеже губех война и поех, риск който не успя ...  *pardon*
Никога не ме е било страх да поемам рискове  Wink

Приятна ера на всички в този свят  *beer*

Аз не играя .... само си трупам победи в защита  Grin
Казах ти и пак ще повторя ,проблема ти е личностен и не в лошия смисъл на думата...........ако не си в Блатото като лидер ,а някъде другаде - какво ще свърши света ли,не е ли по добре да си с хора някъде ,които изповядват твоята философия - за непримиримост,за победа ,за дисциплина и за всички други важни неща в спорта и живота .Защо си мислих ,че хората в другите съюзи са не по малко достойни и интересни с различни концепции и виждания
 *beer*
Каквото и да е ,Кроки приятния спомен от интересна игра  е по добър от победата или загубата
Едва ли повече ,ще има война като тази тогава между нас в цялата ИО изобщо ...............над 380 атаки,мисля че бяха 387
То вече и войни няма
Макар и да победихме ти беше достоен противник признавам  *beer* *beer* *beer*
Някой ден ако не си злопаметен бихме поиграли заедно Smiley
Може да си честолюбив но си принципен и справедлив.Трябва да се научим да гледаме нещата отгоре.Ако си прав трябва да призная,ако си крив ще те псувам няма как Smiley
За тези,които не помнят или не знаят ,въпреки обидите се разделихме така:
http://forum.imperiaonline.org/bg/index.php?topic=19039.0
« Последна редакция: Декември 06, 2010, 02:23:01 от _petrucci_ » Активен
Pavel_
Капитан

Неактивен Неактивен

Публикации: 355

Профил
« Отговор #1583 -: Декември 06, 2010, 01:36:26 »

осещам 4е пешко ще се сдобие с медал  Grin Grin
Активен
_petrucci_
Сержант
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1584 -: Декември 06, 2010, 01:38:34 »

осещам 4е пешко ще се сдобие с медал  Grin Grin
Хах къв е тоя акаунт АТАКА  Grin Grin Grin
Активен
ahilix
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
Генерал

Неактивен Неактивен

Публикации: 3837

MEMENTO MORI

Профил
« Отговор #1585 -: Декември 06, 2010, 01:39:09 »

Хах къв е тоя акаунт АТАКА  Grin Grin Grin
Ферма някоя *freak* *pardon*
Активен

Музо, възпей оня гибелен гняв на Ахила Пелеев,
който донесе безбройни беди на войските ахейски,
прати в подземното царство душите на много герои,
тях пък самите предаде за плячка на стръвните псета, пир за грабливите птици.
Pavel_
Капитан

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1586 -: Декември 06, 2010, 01:39:36 »

незнам некъв на 0 то4ки  Grin Grin

победа АТАКА! победа АТАКА!  *hahaha* *hahaha* *hahaha* *hahaha*
Активен
Pavel_
Капитан

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1587 -: Декември 06, 2010, 01:40:04 »

аи поствам доклада не го триите тои е без зна4ение за ерата  Grin Grin

Забранено е публикуването на доклад преди да са изтекли 7 дни от провеждането на битката
« Последна редакция: Декември 06, 2010, 01:41:48 от ahilix » Активен
_petrucci_
Сержант
**

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1588 -: Декември 06, 2010, 01:42:12 »

незнам некъв на 0 то4ки  Grin Grin

победа АТАКА! победа АТАКА!  *hahaha* *hahaha* *hahaha* *hahaha*
Аха.И некъв с испанско знаме .....верно ,че на нула точки Grin Grin Grin
Активен
Pavel_
Капитан

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1589 -: Декември 06, 2010, 01:42:35 »

ееееееееее тоз ахил  Grin Grin Grin Grin що го изтри бе  *scratch*  това е акаунта на брaт ми и тои е съгласен да постна битката  ;D а пешко не играе  Grin
« Последна редакция: Декември 06, 2010, 01:45:44 от Pavel_ » Активен
Страници: 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 251   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: