Изгубеният
|
|
« Отговор #210 -: Ноември 16, 2010, 19:06:02 » |
|
изпуснахме Ендер да викнем тая ера, голям пропуск, сърбяха го ръчичките, ама не сбра тайфата.
|
|
|
Активен
|
На света все още има адски много мотики, на които не е стъпвал български крак ППП - Аз никога не губя ! Или печеля или играта не е свършила
|
|
|
Chingiz
|
|
« Отговор #211 -: Ноември 16, 2010, 19:13:16 » |
|
то и без тайфа става ... днеска втори медал да закича .... и още един подпалвач без армия
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ahilix
|
|
« Отговор #213 -: Ноември 16, 2010, 19:23:37 » |
|
то и без тайфа става ... днеска втори медал да закича .... и още един подпалвач без армия
Ама другите са живи.. Даже мисля те пална днес , утре на сейв..
|
|
|
Активен
|
Музо, възпей оня гибелен гняв на Ахила Пелеев, който донесе безбройни беди на войските ахейски, прати в подземното царство душите на много герои, тях пък самите предаде за плячка на стръвните псета, пир за грабливите птици.
|
|
|
LamqBG
Гост
|
|
« Отговор #214 -: Ноември 16, 2010, 20:26:55 » |
|
Ужас! Палят ме, докато съм на линия ... нямат срам тия хора, ей
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Daniel
|
|
« Отговор #215 -: Ноември 16, 2010, 20:29:50 » |
|
Ужас! Палят ме, докато съм на линия ... нямат срам тия хора, ей Има една поговорка " Магаре срам няма , луд умора и циганин 1 дете "
|
|
|
Активен
|
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи. (Джон Максуел)
|
|
|
LamqBG
Гост
|
|
« Отговор #216 -: Ноември 16, 2010, 20:34:09 » |
|
Мани го бе, тоя щурав ... ама гадното е, че нямам с какво да му се противопоставя, а така е най-кофти
|
|
|
Активен
|
|
|
|
LamqBG
Гост
|
|
« Отговор #217 -: Ноември 16, 2010, 20:52:45 » |
|
И аз ги чакам съвсем скоро да ме палнат - хич да не ти пука! Мен ме палят в 8ма, при това на 17-18% .... а пича де ме пали е пълно Диване
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ahilix
|
|
« Отговор #218 -: Ноември 16, 2010, 21:01:07 » |
|
От тая вечер почвам и аз.. За да не харчи пари Хана за шпионки - 3.8к армия съм приготвил..До 10ч е активна цялата..
|
|
|
Активен
|
Музо, възпей оня гибелен гняв на Ахила Пелеев, който донесе безбройни беди на войските ахейски, прати в подземното царство душите на много герои, тях пък самите предаде за плячка на стръвните псета, пир за грабливите птици.
|
|
|
LamqBG
Гост
|
|
« Отговор #219 -: Ноември 16, 2010, 21:02:28 » |
|
Тц, тц...Втора провка замина.Отиде ми и икономиката П.С: Сега остава само и останалите ми провинции да се разбягат, та да я втасам напълно
|
|
« Последна редакция: Ноември 16, 2010, 21:06:11 от LamqBG »
|
Активен
|
|
|
|
ahilix
|
|
« Отговор #220 -: Ноември 16, 2010, 21:04:09 » |
|
Има провки има проблеми.Няма провки - няма проблеми.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ahilix
|
|
« Отговор #221 -: Ноември 16, 2010, 21:05:19 » |
|
Тъкмо се зачудих къде ми изчезна от обхват, а то какво било Изтрелях се в топ 3 след по малко от ден игра.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ahilix
|
|
« Отговор #223 -: Ноември 16, 2010, 21:10:19 » |
|
Топ 5 Мда..Изпревари ли са ме..Вече съм но 4.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Boreto
Капитан
Неактивен
Публикации: 300
Какво му трябва на човек.................
|
|
« Отговор #224 -: Ноември 16, 2010, 22:53:38 » |
|
Добър отговор .............. за детската градина Сори, извинявай, тя сигурно голямата щерка ти е отговорила....ама кво да се прави детето е едва на 4 години, но добре се спрявя с компа.... предполагам, че иска да си играете на криеница или сляпа баба... не се сърди, детска му работа.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|