Imperia Online Turkey  
Kasım 01, 2024, 05:35:33 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 11 Aylık Bir Emek Daha Gitti  (Okunma Sayısı 17773 defa)
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zagor_61
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK TRABZONSPOR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #75 : Kasım 19, 2008, 01:13:25 ÖÖ »

hey gıdııı heyyyy ben şu dıyar 23 u bırakmayacaktımkiiiiiiii Angry
hiç sesini çıkarma iyiki bırakmışsın Smiley

faikk
Teğmen

Çevrimdışı Çevrimdışı

AşKa bAba DeDik B!z! yEt!M BırAkTı...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #76 : Kasım 19, 2008, 11:22:20 ÖÖ »

bencede sınan abı dedıı daha doru sonra senınde hesabın  hıle yapılırdı

casus
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #77 : Kasım 19, 2008, 01:21:41 ÖS »

hey gıdııı heyyyy ben şu dıyar 23 u bırakmayacaktımkiiiiiiii Angry
mustang sende yalan oldun Grin
zagor_61
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #78 : Kasım 19, 2008, 01:33:10 ÖS »

diyar 23 den imparatore adlı oyuncu beni hilebaz olarak suçluyordu şimdi sormak lazım ona kendi hesabının utanç tablosun da ne işi var diye  Tongue

http://www4.imperiaonline.org/forums/tr/index.php?topic=8774.30

http://statika.imperiaonline.org/imperia/game/hall_of_shame.php?realm=23&sort=2&order=2
« Son Düzenleme: Kasım 19, 2008, 01:40:08 ÖS Gönderen: zagor_61 » Kayıtlı

mustang
Teğmen

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #79 : Kasım 19, 2008, 09:43:30 ÖS »

mustang sende yalan oldun Grin
yalan olmadım yahu diyar 6 dayım:)))

mustang
Teğmen

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #80 : Kasım 19, 2008, 09:44:22 ÖS »

Smiley) heyyy giddiiii koca sinan...

MenelauS
[ AqwaryuM ] Bir Gece Ansızın Gelebilirim :)
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #81 : Kasım 19, 2008, 10:10:55 ÖS »

diyar 23 den imparatore adlı oyuncu beni hilebaz olarak suçluyordu şimdi sormak lazım ona kendi hesabının utanç tablosun da ne işi var diye  Tongue

http://www4.imperiaonline.org/forums/tr/index.php?topic=8774.30

http://statika.imperiaonline.org/imperia/game/hall_of_shame.php?realm=23&sort=2&order=2

imparatore nin bu gün de dahil olmak üzere hiçbir hile raporu yoktur. zaten olsaydı çoktan banlanmıştı. bu banlanmanın sebebini daha öğrenemedim ama tahmin ettiğim kadarıyla memani ye yaptığı saldırı yüzünden. memani nin oyununa girilip askerleri terhis edilince bakmış herkes saldırıyor 3 5 kaynak da imparatore almış. ben hata olduğunu söylemiştim ama olan olmuştu. Ben o gün herkese söyledim bu kaynağı kimse almasın memani bu kaynağı harcasın olay bitsin diye. ama bazıları yanlış anladı bazıları dinlemedi bu sorun ortaya çıktı. yanlış anlayanlar şimdi daha çok yanlış anlayacak bu kaynağı siz alacaktınız diyecek. buyrun bakın alsak banlanıcaz ne diye alalım. imparatore herkes saldırıyor diye saldırmış ondan ayrı başka bir amaç da yoktu. o gün kimse saldırmasa imparatore saldırmayacak memani kısa sürede o kaynakları harcayacaktı ve imparatore banlanmayacaktı. ama şu da bi gerçek imparatore nin bu saldırıyı yapması da en büyük hata.

bir hile yok ortada. memani nin ortada olan kaynağına herkes gibi ortak olmuş ama Mürsel zamanından gelen bir ip çakışması var memani ve imparatore nin bu yüzden banlanmış tahminimce... yakın zamanlarda ip çakışması olması mümkün değil çünkü memani ye bakan arkadaşlarla bir muhabbeti yoktu.

bence haksız bir ban olmuş. memani hesabı kontrolden çıkmıştı o anda. memani den alınan kaynaklar ne kadar haksız ise bu ban da o kadar haksızdır.

olan oldu şimdi ben ittifak savaşlarından saldıran olacak mı diye sık sık bakıyorum Wink  Smiley
« Son Düzenleme: Kasım 19, 2008, 10:22:40 ÖS Gönderen: MenelauS » Kayıtlı

imparatore
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #82 : Kasım 19, 2008, 10:27:34 ÖS »

şimdi işim var biraz yarın yazarız bişiler herkesle dürüstlük konusunda yüzleşmeyede hazırım bir tane hilem varsa oyunumu silsinler Smiley
zagor_61
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #83 : Kasım 20, 2008, 12:53:23 ÖÖ »

şimdi işim var biraz yarın yazarız bişiler herkesle dürüstlük konusunda yüzleşmeyede hazırım bir tane hilem varsa oyunumu silsinler Smiley
arkadaş görünen köy uzak sayılmaz bişe yaptınki UTANÇ  tablosunun birinci sırasındasın ben de senın gibi gördüğümü yazdım Smiley bu gözler seni utanç tablosun da gördümü gördü benim için olay bitmiştir git derdini adminlere anlat onlar senin dürüstlüğünü forumda kanıtlasınlar bende burdan senden özür dileyim sözüm söz benim sözüm senettir Smiley)

http://www4.imperiaonline.org/forums/tr/index.php?topic=6403.0
« Son Düzenleme: Kasım 20, 2008, 01:08:04 ÖÖ Gönderen: zagor_61 » Kayıtlı

imparatore
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #84 : Kasım 20, 2008, 11:12:12 ÖÖ »

herkese selam birden utanç tablosunda başı çekmişiz Smiley  benim utanacak birşeyim yok çok şükür  şimdi olayı sizlere özetleyeyim önce bir latife Smiley iki tane kör dolma yiyormuş biri diğerine demişki neden 2 şer 2 şer yiyorsun Huh?

oda demişki nerden biliyorsun diyeri tekrar demiş ben 2 şer 2 şer yiyorumda kesin sende yiyorsundur diye sorayım dedim.......

memaninin askerlerinin gittiğini jeo dan öğrendim  casus attım 200 milyon mal var merkezde..oyundamısın diye mesaj attım geçte olsa cevap geldi ben arkadaşıyım askerler gitmiş dedi... memaninin o zamanda şu an da şifresi bende yok bu birincisi... sonra arkadaşa ilgilenebilecekmisin dedim ne yapacam dedi bende dedimki bu saatten sonra yapacak en son şey asker basmak mal çok fazla kaleler sanırım yediydi onda sırayla kale 8 bas kalan malada araştırma bas dedim ama o sırada 2 kişi yoldaydı vurmak için sonra konuştuğum adam casusumu öldürdü neden dedim ne bileyim şaşırdım dedi Huh??  bende bu işte bir bit yeniği var diye düşündüm tekrar casusladım sürekli yakaladı neden malı harcamadığını sordum cevap vermedi  o ara cihad ittifakında memani ve ben kalmıştık adam beni ittifaktanda attı casuslarıda yakaladı sonra bi mesaj aldım gerekirse kim olduğunu sölerim memaniyi terhis edenler malınada çökecek onlar almadan biz alalım istersen sende arkadan gel dediler merkezine vuran 3. adam benim çünkü kale 8 de 10 bin okçu olsa yıkamazdım neden diyecek olursanız bende mancı yoktu 4  5 saat sonra eğitimden çıkan mancılarla yola çıktım kalan malı aldım....

eğer  5  6 ay içinde memaniyi birkez açtığım ispatlanırsa eğer o hesaba birşey yaptığım kanıtlanırsa bırak utanç tablosunu en aşağılık insan benim tüm e maiilerimi vereyim beni sınırsız imperiadan uzaklaştırsınlar varsa ispatlayacak söylesin neden ben banlanıyorum anlamak mümkün değil oyunu açan ben değilim askerleri bozanda ben değilim ilk vuranda ben değilim ki bu farketmez bas bas bağırdık oyunu kitlryin diye ama ittifak savaşlarından baktım vuran vurana arkadaşım neden malı kaçırmıyorsun dedim cevapda gelmedi bende  bir parti saldırdım...

şimdi şu dolmaları 2 şer 2 şer yiyen arkadaşlar siz devam edin.....

ama ben imparatore hesabıyla hiç hile yapmadığımı burdan son kez deklare ediyorum inanan inanmayan herkes bunu böle bilsin yapmadım yapmamda benim her mızraklım her altınım kendi çabamla elde edilmiştir....

son bir şey karınca birgün bohçasını sırtına vurmuş düşmüş yola demişler nereye gidiyorsun Huh?

hacca demiş.. Smiley

yaw bu adımlarla senin ömrün yetmezki o yola demişler Smiley

karınca noktayı şöle koymuş:

olsun bu yolda ölürüm ya oda bana yeter !!!! adımın çıktı dokuza inmez sekize  varsın inmesin ben kendimi biliyorum beni bilende biliyo karınca misali tekrar asker basarım eğer yıkarlarsa yetişmez ama bu oyunuda böle bitiririm ya oda bana yeter Smiley herkese selamlar.....
zagor_61
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #85 : Kasım 20, 2008, 02:48:36 ÖS »

herkese selam birden utanç tablosunda başı çekmişiz Smiley  benim utanacak birşeyim yok çok şükür  şimdi olayı sizlere özetleyeyim önce bir latife Smiley iki tane kör dolma yiyormuş biri diğerine demişki neden 2 şer 2 şer yiyorsun Huh?

oda demişki nerden biliyorsun diyeri tekrar demiş ben 2 şer 2 şer yiyorumda kesin sende yiyorsundur diye sorayım dedim.......

memaninin askerlerinin gittiğini jeo dan öğrendim  casus attım 200 milyon mal var merkezde..oyundamısın diye mesaj attım geçte olsa cevap geldi ben arkadaşıyım askerler gitmiş dedi... memaninin o zamanda şu an da şifresi bende yok bu birincisi... sonra arkadaşa ilgilenebilecekmisin dedim ne yapacam dedi bende dedimki bu saatten sonra yapacak en son şey asker basmak mal çok fazla kaleler sanırım yediydi onda sırayla kale 8 bas kalan malada araştırma bas dedim ama o sırada 2 kişi yoldaydı vurmak için sonra konuştuğum adam casusumu öldürdü neden dedim ne bileyim şaşırdım dedi Huh??  bende bu işte bir bit yeniği var diye düşündüm tekrar casusladım sürekli yakaladı neden malı harcamadığını sordum cevap vermedi  o ara cihad ittifakında memani ve ben kalmıştık adam beni ittifaktanda attı casuslarıda yakaladı sonra bi mesaj aldım gerekirse kim olduğunu sölerim memaniyi terhis edenler malınada çökecek onlar almadan biz alalım istersen sende arkadan gel dediler merkezine vuran 3. adam benim çünkü kale 8 de 10 bin okçu olsa yıkamazdım neden diyecek olursanız bende mancı yoktu 4  5 saat sonra eğitimden çıkan mancılarla yola çıktım kalan malı aldım....

eğer  5  6 ay içinde memaniyi birkez açtığım ispatlanırsa eğer o hesaba birşey yaptığım kanıtlanırsa bırak utanç tablosunu en aşağılık insan benim tüm e maiilerimi vereyim beni sınırsız imperiadan uzaklaştırsınlar varsa ispatlayacak söylesin neden ben banlanıyorum anlamak mümkün değil oyunu açan ben değilim askerleri bozanda ben değilim ilk vuranda ben değilim ki bu farketmez bas bas bağırdık oyunu kitlryin diye ama ittifak savaşlarından baktım vuran vurana arkadaşım neden malı kaçırmıyorsun dedim cevapda gelmedi bende  bir parti saldırdım...

şimdi şu dolmaları 2 şer 2 şer yiyen arkadaşlar siz devam edin.....

ama ben imparatore hesabıyla hiç hile yapmadığımı burdan son kez deklare ediyorum inanan inanmayan herkes bunu böle bilsin yapmadım yapmamda benim her mızraklım her altınım kendi çabamla elde edilmiştir....

son bir şey karınca birgün bohçasını sırtına vurmuş düşmüş yola demişler nereye gidiyorsun Huh?

hacca demiş.. Smiley

yaw bu adımlarla senin ömrün yetmezki o yola demişler Smiley

karınca noktayı şöle koymuş:

olsun bu yolda ölürüm ya oda bana yeter !!!! adımın çıktı dokuza inmez sekize  varsın inmesin ben kendimi biliyorum beni bilende biliyo karınca misali tekrar asker basarım eğer yıkarlarsa yetişmez ama bu oyunuda böle bitiririm ya oda bana yeter Smiley herkese selamlar.....

cihadII  ittifakının lideri sen değilmiydin en son ben bıraktığım zaman öyleydi diyarı ??  eğer benim dediğim gibi lider sen isen başkası senı ittifaktan atması için senin hesabına da girmesi lazım ???bir lideri ittifaktan atmanın yolu onun hesabına girilmesi sonucu olur ben ce bu asker terhis işini yapanı kendi aranızda arayın asıl suçlu sizin içinizde ama kim Huh?  memanıyı nezaman lider yaptınız Huh?
« Son Düzenleme: Kasım 20, 2008, 02:51:37 ÖS Gönderen: zagor_61 » Kayıtlı

_edy_
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #86 : Kasım 20, 2008, 02:57:06 ÖS »

diyosunuz ki imparatore  herkes  saldırıyo  diye  saldırmıs  hatta  biri ona  pesımden gel  demis   madem  boyle  bi durum  vardı  neden  bana  askerlerini  geri cek  sana  yakısmaz  dedininiz  ve  bana  askerlerimi  geri  cektirdiniz   simdi  bu durumda  ne  anlayabiliz baska   Huh?Huh?

MenelauS
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #87 : Kasım 20, 2008, 02:57:26 ÖS »

benim askerler kaybolduğunda imparatore de oyununu tatile almıştı. memani kendini liderlik için oylamış oyunda başka kimse olmadığı için. benim askerler kaybolduktan sonra hep lider memaniydi.

zagor_61
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #88 : Kasım 20, 2008, 03:00:17 ÖS »

benim askerler kaybolduğunda imparatore de oyununu tatile almıştı. memani kendini liderlik için oylamış oyunda başka kimse olmadığı için. benim askerler kaybolduktan sonra hep lider memaniydi.
nebiçim bir ittifak içi iş bölümü yapmışsınız ki bu olaylar oluyor Huh? sizler nasıl bukadar zaman bir çatı altında durabıldınız  anlamakta zorluk çekiyorum ??

MenelauS
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #89 : Kasım 20, 2008, 03:02:54 ÖS »

diyosunuz ki imparatore  herkes  saldırıyo  diye  saldırmıs  hatta  biri ona  pesımden gel  demis   madem  boyle  bi durum  vardı  neden  bana  askerlerini  geri cek  sana  yakısmaz  dedininiz  ve  bana  askerlerimi  geri  cektirdiniz   simdi  bu durumda  ne  anlayabiliz baska   Huh?Huh?

şimdi onu ben yukarıda açıkladım. sadece senin geldiğin vakit ben senden geri çekmeni istedim. yani sen hemen geri çekseydin o kaynaklar yarım saatte harcanırdı kimse 60 dakika menziline girmeden. ama sen geri çekene kadar cozzy menzile girdi,, sonra celiks,, sonra real derken bir boşluk bulamadı arkadaş kaynağı harcamak için.. sonra herkes bi parça kaynak alınca benim bilgim dışında imparatore memani ye saldırmış. ben de zaten yanlış olduğunu söyledim kendisine inş bi ban gelmez dedim.

eğer orda benim amacım kaynakları kendimize alalım olsaydı ben de saldırırdım. içinizde böyle bir sıkıntı olmasın. ama edy nin bu sonucu çıkarması normal. hem bu saatten sonra hile yapacak durumum yok. durumum ve hesabım da bellidir.

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!