herkese selam birden utanç tablosunda başı çekmişiz
benim utanacak birşeyim yok çok şükür şimdi olayı sizlere özetleyeyim önce bir latife
iki tane kör dolma yiyormuş biri diğerine demişki neden 2 şer 2 şer yiyorsun
oda demişki nerden biliyorsun diyeri tekrar demiş ben 2 şer 2 şer yiyorumda kesin sende yiyorsundur diye sorayım dedim.......
memaninin askerlerinin gittiğini jeo dan öğrendim casus attım 200 milyon mal var merkezde..oyundamısın diye mesaj attım geçte olsa cevap geldi ben arkadaşıyım askerler gitmiş dedi... memaninin o zamanda şu an da şifresi bende yok bu birincisi... sonra arkadaşa ilgilenebilecekmisin dedim ne yapacam dedi bende dedimki bu saatten sonra yapacak en son şey asker basmak mal çok fazla kaleler sanırım yediydi onda sırayla kale 8 bas kalan malada araştırma bas dedim ama o sırada 2 kişi yoldaydı vurmak için sonra konuştuğum adam casusumu öldürdü neden dedim ne bileyim şaşırdım dedi
? bende bu işte bir bit yeniği var diye düşündüm tekrar casusladım sürekli yakaladı neden malı harcamadığını sordum cevap vermedi o ara cihad ittifakında memani ve ben kalmıştık adam beni ittifaktanda attı casuslarıda yakaladı sonra bi mesaj aldım gerekirse kim olduğunu sölerim memaniyi terhis edenler malınada çökecek onlar almadan biz alalım istersen sende arkadan gel dediler merkezine vuran 3. adam benim çünkü kale 8 de 10 bin okçu olsa yıkamazdım neden diyecek olursanız bende mancı yoktu 4 5 saat sonra eğitimden çıkan mancılarla yola çıktım kalan malı aldım....
eğer 5 6 ay içinde memaniyi birkez açtığım ispatlanırsa eğer o hesaba birşey yaptığım kanıtlanırsa bırak utanç tablosunu en aşağılık insan benim tüm e maiilerimi vereyim beni sınırsız imperiadan uzaklaştırsınlar varsa ispatlayacak söylesin neden ben banlanıyorum anlamak mümkün değil oyunu açan ben değilim askerleri bozanda ben değilim ilk vuranda ben değilim ki bu farketmez bas bas bağırdık oyunu kitlryin diye ama ittifak savaşlarından baktım vuran vurana arkadaşım neden malı kaçırmıyorsun dedim cevapda gelmedi bende bir parti saldırdım...
şimdi şu dolmaları 2 şer 2 şer yiyen arkadaşlar siz devam edin.....
ama ben imparatore hesabıyla hiç hile yapmadığımı burdan son kez deklare ediyorum inanan inanmayan herkes bunu böle bilsin yapmadım yapmamda benim her mızraklım her altınım kendi çabamla elde edilmiştir....
son bir şey karınca birgün bohçasını sırtına vurmuş düşmüş yola demişler nereye gidiyorsun
hacca demiş..
yaw bu adımlarla senin ömrün yetmezki o yola demişler
karınca noktayı şöle koymuş:
olsun bu yolda ölürüm ya oda bana yeter !!!! adımın çıktı dokuza inmez sekize varsın inmesin ben kendimi biliyorum beni bilende biliyo karınca misali tekrar asker basarım eğer yıkarlarsa yetişmez ama bu oyunuda böle bitiririm ya oda bana yeter
herkese selamlar.....