Imperia Online Turkey  
Kasım 01, 2024, 05:29:38 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 11 Aylık Bir Emek Daha Gitti  (Okunma Sayısı 17771 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MenelauS
[ AqwaryuM ] Bir Gece Ansızın Gelebilirim :)
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #60 : Kasım 16, 2008, 05:43:16 ÖÖ »

memani benim bu diyara başladığımdan beri ittifak arkadaşım.. hala daha sık sık görüşüyoruz mürselle bırakmasına rağmen arada muhabbet ediyoruz msn den. şuan mürsel veya başkası kimin baktığı önemli değil hesabı o halde görünce ne yapacağımı şaşırdım. mürselin çok emeği oldu o hesapta. yapan bu defa da açık verdiyse valerious da olduğu gibi ben de çok merak ediyorum. derdi neymiş en çok bunu merak ediyorum.

ebukays
Ziyaretçi
« Yanıtla #61 : Kasım 16, 2008, 02:21:33 ÖS »

Asker terhis etmek zorlaştırılabilir mi acaba oyunda? Mesela asker terhis edileceği zaman e-postaya onay mesajı gelsin.Gerçi şifremizi değiştirdiğimiz zaman da e-postaya bilgi mesajı gelmiyor.Bilemiyorum ama bunun önüne geçilmeli.Çünkü eğer bunun bir programı varsa ve karaktersizlik baki kalacağına göre bu olayları önlemenin farklı yolları aranmalı. Gerçi adamlar ne yapsın.Sanırım bu asker terhis etme hilesini ilk defa bizde duymulardır. Hazırlıksızlar yani.Bunu yapan hileciye sesleniyorum benim hesaba da girsene. Ben bile unuttum şifreyi. Mozilla olmasa giremeyeceğim oyuna.Şifremi öğrensin de bana da söylesin. Güleyim mi ağlayayım mı? Trajikomik.
baronn06
BARONN06
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

NAMIMIZIN BÜYÜKLÜĞÜ DOSTLARIMIZIN ŞANINDAN -ÇARŞI

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #62 : Kasım 16, 2008, 09:35:02 ÖS »

SANIRIM BENİM BAŞIMA GELEN MEMANİNİN BAŞINADA GELMİŞ GEÇMİŞ OLSUN TABİKİ ONCA ZAMAN BAK ET ONDAN SONRA HEPSİ BOŞA GİTSİN  DİYECEK BİŞEY YOK SADECE RAMAZAN BİR KONUYA DEĞİNCEM MEMANİDEN ALINAN KAYNAK ADİL DEMİŞSİN SALIRMAYIN DEMİŞİN AMA BENİM ASKERLERİN TERHİS EDİLDİGİ SABAH 120 MİLYON KAYNAK VARKEN BANADA MEMANİ DALMIŞTI HESABIMI BLOKE ETTİRMİŞTİM AMA ORDUYU DAHA ONCE YOLLADIGI İÇİN KAYNAK ALMISTI ONUN İÇİN SALDIRANLARA BİŞEY DİYEMİYORUZ BENİDE OGUN MEMANİ GELMESE BAŞKASI GELECEKTİ YANİ AMA YAPANLAR İÇİN NE DİYİM VALLAHİ KARDEŞİNE BİLE ŞİFRE VERMİCEN BURDAN BU CIKIYOR YOKSA ELDEN ELE GEZİYOR MEMANİYEDE GECMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ SUNARIM ODA BİZİM KERVANA KATILDI

BARONN06
casus
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #63 : Kasım 16, 2008, 11:26:59 ÖS »

ama baron sıızn iittifakta ayrı dagıldıydı...mstang sen fılan...
MenelauS
[ AqwaryuM ] Bir Gece Ansızın Gelebilirim :)
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #64 : Kasım 17, 2008, 01:02:59 ÖS »

SANIRIM BENİM BAŞIMA GELEN MEMANİNİN BAŞINADA GELMİŞ GEÇMİŞ OLSUN TABİKİ ONCA ZAMAN BAK ET ONDAN SONRA HEPSİ BOŞA GİTSİN  DİYECEK BİŞEY YOK SADECE RAMAZAN BİR KONUYA DEĞİNCEM MEMANİDEN ALINAN KAYNAK ADİL DEMİŞSİN SALIRMAYIN DEMİŞİN AMA BENİM ASKERLERİN TERHİS EDİLDİGİ SABAH 120 MİLYON KAYNAK VARKEN BANADA MEMANİ DALMIŞTI HESABIMI BLOKE ETTİRMİŞTİM AMA ORDUYU DAHA ONCE YOLLADIGI İÇİN KAYNAK ALMISTI ONUN İÇİN SALDIRANLARA BİŞEY DİYEMİYORUZ BENİDE OGUN MEMANİ GELMESE BAŞKASI GELECEKTİ YANİ AMA YAPANLAR İÇİN NE DİYİM VALLAHİ KARDEŞİNE BİLE ŞİFRE VERMİCEN BURDAN BU CIKIYOR YOKSA ELDEN ELE GEZİYOR MEMANİYEDE GECMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ SUNARIM ODA BİZİM KERVANA KATILDI

Abi biliyorsun memani ye şuan başka diyardan arkadaşlar bakıyor. her an onlarla irtibatta olamıyorum. hatta şurada son 1 aya kadar msn adresleri bile yoktu. ama sen bana o durumda mesaj atsaydın gelmesin memani diye ben bunu önlemeye çalışırdım.

ben memani den terhis edilen asker sonucu olan kaynağı siz almayın demedim. yani şahıs olarak birileri almasın demedim. HİÇKİMSE almasın o kaynak memani de erisin istedim. sonuçta az bi kaynak değil haksız kaynak olacak diye düşündüm..

neyse olan oldu şimdi asıl soru yapan kim.?? sanırım az sonra bir cevap gelecek..

zagor_61
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK TRABZONSPOR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #65 : Kasım 17, 2008, 03:50:43 ÖS »

Abi biliyorsun memani ye şuan başka diyardan arkadaşlar bakıyor. her an onlarla irtibatta olamıyorum. hatta şurada son 1 aya kadar msn adresleri bile yoktu. ama sen bana o durumda mesaj atsaydın gelmesin memani diye ben bunu önlemeye çalışırdım.

ben memani den terhis edilen asker sonucu olan kaynağı siz almayın demedim. yani şahıs olarak birileri almasın demedim. HİÇKİMSE almasın o kaynak memani de erisin istedim. sonuçta az bi kaynak değil haksız kaynak olacak diye düşündüm..

neyse olan oldu şimdi asıl soru yapan kim.?? sanırım az sonra bir cevap gelecek..
cevabı sabırsızlıkla bekliyorum burdan yayınlarsın

palkemal
Ziyaretçi
« Yanıtla #66 : Kasım 17, 2008, 07:36:04 ÖS »

ama baron sıızn iittifakta ayrı dagıldıydı...mstang sen fılan...

KOLORDU sadece BARONN olarak ad degisti
casus
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #67 : Kasım 17, 2008, 11:42:59 ÖS »

KOLORDU sadece BARONN olarak ad degisti
ama sızın ıttıfakta askerler tehrisler para cekmeler fılan oldu dagıldı sonucta...Grin:D
palkemal
Ziyaretçi
« Yanıtla #68 : Kasım 17, 2008, 11:56:26 ÖS »

ama sızın ıttıfakta askerler tehrisler para cekmeler fılan oldu dagıldı sonucta...Grin:D

halen duruyor dagilan bir sey yok unutma sunu istedigimizi yikariz istegimizi 1nci yapariz 2x2=4 Grin
faikk
Teğmen

Çevrimdışı Çevrimdışı

AşKa bAba DeDik B!z! yEt!M BırAkTı...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #69 : Kasım 18, 2008, 09:47:13 ÖÖ »

sımdı kolordunun yerıne baronn war mı?

palkemal
Ziyaretçi
« Yanıtla #70 : Kasım 18, 2008, 01:32:41 ÖS »

sımdı kolordunun yerıne baronn war mı?

murat abimizi çok sevdiğimiz için baron06 koymayip sadece BARONN yaptik *rose*
faikk
Teğmen

Çevrimdışı Çevrimdışı

AşKa bAba DeDik B!z! yEt!M BırAkTı...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #71 : Kasım 18, 2008, 07:21:05 ÖS »

oke murat abınız duygulanmıstır   Kiss Kiss Embarrassed

baronn06
BARONN06
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

NAMIMIZIN BÜYÜKLÜĞÜ DOSTLARIMIZIN ŞANINDAN -ÇARŞI

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #72 : Kasım 18, 2008, 11:28:15 ÖS »

bende dostlarımı çok seviyorum sıkı dostlıklar kurduk burada bir çok kişiyle onlara bir kez daha teşekkür ederim burdan başka diyarda gene beraber olacagız bu diyarın bitmesine az kalmasaydı dönecektim ama zaman kalmadığı için dönmedim zaten arkadaşlarımda gerekeni yapmışlar hepsinden güzeli rumuzuma ittifak kurmaları daha ne diyebilirimki tekrardan teşekkürler

BARONN06
tarkan_
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #73 : Kasım 18, 2008, 11:32:36 ÖS »

yuce baronnnn seni seviyoruzzzzzzzzz  Cool

trioplus
mustang
Teğmen

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #74 : Kasım 19, 2008, 12:59:25 ÖÖ »

hey gıdııı heyyyy ben şu dıyar 23 u bırakmayacaktımkiiiiiiii Angry

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!