Imperia Online Turkey  
Kasım 01, 2024, 03:26:30 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 11 Aylık Bir Emek Daha Gitti  (Okunma Sayısı 17766 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HaKaNCan
Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : Kasım 15, 2008, 03:57:46 ÖS »

HAKANCAN ... BEN SADECE BİLDİKLERİMİ SÖYLEDİM ASIL SEN NİYE ZORUNA GİTTİ BENDE ONU MERAK EDİYORUM Huh? YOKSA BU İŞİN UCU SANA  MI DOKUNUYOR Huh?
zagor tam bir şüpheli hareketlerini sergiliyosun benım zoruma gittiği felan yok ben suan hicbır dıyarda oynamıyorum memanın askerı olsa nolur benım ıcın olmasa nolur Smiley konunun basından berı bu işe bir kılıf uydurmaya calısan benmıyım senmısın Smiley
faikk
Teğmen

Çevrimdışı Çevrimdışı

AşKa bAba DeDik B!z! yEt!M BırAkTı...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Kasım 15, 2008, 04:01:27 ÖS »

zagor tam bir şüpheli hareketlerini sergiliyosun benım zoruma gittiği felan yok ben suan hicbır dıyarda oynamıyorum memanın askerı olsa nolur benım ıcın olmasa nolur Smiley konunun basından berı bu işe bir kılıf uydurmaya calısan benmıyım senmısın Smiley
doru soluyo mantıklı bı acıklama

bıde sen bu aralar askerını terhıs etmıstın belkı onla bı alakası wardır gıbıme qelıyoda ama gunahını almım ben sadece gorusumu soyledım

zagor_61
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK TRABZONSPOR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Kasım 15, 2008, 04:05:26 ÖS »

HAKANCAN FORUMU İYİ TAKIP ETMİŞ OLSAN BENİM DE DİYAR 23 BIRAKTIĞIMI GÖRMÜŞ OLMAN LAZIM AYNI ŞEKİLDE MEMANIN ASKERİ OLSA BANANE OLMASA BANANE DERİM AMA ORTADA BİR SUÇ VAR BENDE BİLDİKLERİMİ SÖYLEDİM SADECE SENİN DE BİLDİĞİN BİR BİLGİ VARSA PAYLAŞ YOKSA PAYLAŞANLARA DA SUÇLU GÖZÜYLE BAKMA

zagor_61
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Kasım 15, 2008, 04:07:23 ÖS »

doru soluyo mantıklı bı acıklama

bıde sen bu aralar askerını terhıs etmıstın belkı onla bı alakası wardır gıbıme qelıyoda ama gunahını almım ben sadece gorusumu soyledım
  FAİK SEN BU HAKANCANIN DOĞRULAMA MERKEZIMISIN YAHU Smiley)) OLAY NERELERE GELDİ ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM   MENELAUSSS LÜTFEN BU ARKADAŞLARA AÇIKLAYICI BİR MESAJ YAZARSAN SEVİNİRİM Huh?

HaKaNCan
Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : Kasım 15, 2008, 04:09:06 ÖS »

HAKANCAN FORUMU İYİ TAKIP ETMİŞ OLSAN BENİM DE DİYAR 23 BIRAKTIĞIMI GÖRMÜŞ OLMAN LAZIM AYNI ŞEKİLDE MEMANIN ASKERİ OLSA BANANE OLMASA BANANE DERİM AMA ORTADA BİR SUÇ VAR BENDE BİLDİKLERİMİ SÖYLEDİM SADECE SENİN DE BİLDİĞİN BİR BİLGİ VARSA PAYLAŞ YOKSA PAYLAŞANLARA DA SUÇLU GÖZÜYLE BAKMA
zagor bıraktım diyosun yani daha önce orada oynadın ve memani ile herhangi bir problemin olabilir oyunu bıraktıktan sonra böyle  bişi yapmıs olabilirsin hadi diyelim yapmadın peki neden bu işe kılıf uyduruyosun ates olmayan yerden duman cıkmaz bence  Smiley
zagor_61
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Kasım 15, 2008, 04:10:24 ÖS »

yo sadece hakancanın acıklamaları bana olumlu qeldı o kadar tmm artık ben susum sonra banada sıcrıcam sımdı Grin
BENİM AÇIKLAMALARIMIN NERESİ YANLIŞ GELDİ SANA BİLDİKLERİMİ PAYLAŞIYORUM SADECE Huh?

faikk
Teğmen

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Kasım 15, 2008, 04:13:20 ÖS »

BENİM AÇIKLAMALARIMIN NERESİ YANLIŞ GELDİ SANA BİLDİKLERİMİ PAYLAŞIYORUM SADECE Huh?
sınan abı hanı sız herodayken cıhad la savas yaptınız yha belkı ordana kaynaklanır  diye dusunuyomm(bu arada yıne konustum ozur)...

zagor_61
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Kasım 15, 2008, 04:13:44 ÖS »

zagor bıraktım diyosun yani daha önce orada oynadın ve memani ile herhangi bir problemin olabilir oyunu bıraktıktan sonra böyle  bişi yapmıs olabilirsin hadi diyelim yapmadın peki neden bu işe kılıf uyduruyosun ates olmayan yerden duman cıkmaz bence  Smiley
NE KILIF UYDURMASI BİLDİĞİMİ SÖYLEDİM SADECE SEYH_SAMİL VERMİŞ OLDUĞUM BİLGİ DOĞRUMU YANLIŞMI KARDEŞ _???   CEVAP VERDE BU KONU KAPANSIN ARTIK ??

demur
Chat Operator

Çevrimdışı Çevrimdışı

hay ben böle oyunun !!!!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Kasım 15, 2008, 04:14:51 ÖS »

hakancan memani ile karşı ittifakta olan herkesin problemi var neden olayları çarpıtıyorsunuz...mahkeme olmadan adam asmaya kalkmayın yaf bırakın modlar işini yapsınlar adminler suçluları bulsunlar sona gelip yorum yapın...hem 23. diyarda oynamayan ve olayları bilmeyen arkadaşlarımız dışarıdan gelip kişiler hakıında yorum yapmasınlar yapacaklarsa olaylar hakkında yorum yapsınlar bırakın kişileri siz oluşan olayın ne olacağı yönünde fikir verin yada bekleyin mod ve adminler çözsünler sonra yorumunuzu yapın !!!

Önce İNSAN Sevgisi!
zagor_61
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Kasım 15, 2008, 04:18:57 ÖS »

sınan abı hanı sız herodayken cıhad la savas yaptınız yha belkı ordana kaynaklanır  diye dusunuyomm(bu arada yıne konustum ozur)...
  KONUŞ FAİK SENİ ENGELLEYEN YOK BURDA  ...,,

BUKONUYU GÖREN HERKES SALDIRIR DEMEMİN NERESİN DE BİR YANLIŞLIK VAR ANLAMADIM ....HAKANCAN SÖYLESENE MEMANIYE BAKAN KİŞİLERİN İSMİNİ Huh? BU KONUDA BUKADAR BİLGİN OLDUĞUNA GÖRE BİZİDE BİLGİLENDİR Huh? BEN BAKANLARDAN BİRKİŞİNİN İSMİNİ BİLİYORUM VE BU İŞİ ONUN DA YAPMADIĞINI BİLİYORUM YAPMAZ YANİ AMA DİĞER 2 KİŞİ KİMDİR ONLARI GERÇEKTEN BİLMİYORUM BEN SEN BİLİYOSAN VER İSİMLERİ Huh?

faikk
Teğmen

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Kasım 15, 2008, 04:19:10 ÖS »

hakancan memani ile karşı ittifakta olan herkesin problemi var neden olayları çarpıtıyorsunuz...mahkeme olmadan adam asmaya kalkmayın yaf bırakın modlar işini yapsınlar adminler suçluları bulsunlar sona gelip yorum yapın...hem 23. diyarda oynamayan ve olayları bilmeyen arkadaşlarımız dışarıdan gelip kişiler hakıında yorum yapmasınlar yapacaklarsa olaylar hakkında yorum yapsınlar bırakın kişileri siz oluşan olayın ne olacağı yönünde fikir verin yada bekleyin mod ve adminler çözsünler sonra yorumunuzu yapın !!!
en iyisi demur abının dedıı gıbı

faikk
Teğmen

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Kasım 15, 2008, 04:19:55 ÖS »

BUKONUYU GÖREN HERKES SALDIRIR DEMEMİN NERESİN DE BİR YANLIŞLIK VAR ANLAMADIM ....HAKANCAN SÖYLESENE MEMANIYE BAKAN KİŞİLERİN İSMİNİ Huh? BU KONUDA BUKADAR BİLGİN OLDUĞUNA GÖRE BİZİDE BİLGİLENDİR Huh? BEN BAKANLARDAN BİRKİŞİNİN İSMİNİ BİLİYORUM VE BU İŞİ ONUN DA YAPMADIĞINI BİLİYORUM YAPMAZ YANİ AMA DİĞER 2 KİŞİ KİMDİR ONLARI GERÇEKTEN BİLMİYORUM BEN SEN BİLİYOSAN VER İSİMLERİ Huh?
tmm ozur dılıyorum sınan abı laflarımı qerı alıyorum  Lips Sealed Embarrassed

seyh_samil
Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : Kasım 15, 2008, 04:26:35 ÖS »

NE KILIF UYDURMASI BİLDİĞİMİ SÖYLEDİM SADECE SEYH_SAMİL VERMİŞ OLDUĞUM BİLGİ DOĞRUMU YANLIŞMI KARDEŞ _???   CEVAP VERDE BU KONU KAPANSIN ARTIK ??

nedir abi verdiğin bilgi
HaKaNCan
Ziyaretçi
« Yanıtla #43 : Kasım 15, 2008, 04:30:01 ÖS »

zagor anlamamakta ısrar ediyosun heralde benım memanıye bakanlar ilgilendirmez memanıye bakanlar bu oyuna zaman ayırıp emek vermısler neden böyle bişi yapsınlar sebep göster Huh?
 seyhsamıl mesajında sadıranların sifreyı calan kısılerle baglantısı olabılcegını ima etmiş sende konuyu gören saldırmıs diyosun sanki bu olayın icindeymıssın gıbı cevap yazıyosun Smiley
devilkiss
Global Moderator
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Kasım 15, 2008, 04:33:04 ÖS »

konuyla ilgili incelemeden sonra muhattabına bilgi verilecek.

Alim ile sohbet etmek, lalü mercan incidir. Cahil ile sohbet etmek, günde bin can incitir.
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!