0guzhan
Er
|
 |
« : Ocak 25, 2012, 07:14:46 ÖS » |
|
çok uzun zamandır foruma girmiyordum..Gece gece aklıma geldi birden...Girmişken selam vereyim dedim... Bende değien pek birşey yok,halen çindeyim  forumda kimler var eskilerden?? ( 0guzh@n,gravelot) 
|
|
|
|
|
|
|
HamMer
HamzA
Er
HamMer
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 25, 2012, 07:20:53 ÖS » |
|
w.a.s üstad ilk hoşgeldin benden olsun biraz yeni sayılırım bende 
|
|
|
|
.....Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer yine kendi kıçınızın üzeridir.....
|
|
|
0guzhan
Er
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 25, 2012, 07:22:26 ÖS » |
|
w.a.s üstad ilk hoşgeldin benden olsun biraz yeni sayılırım bende  eyvallah...belki tanışıyoruzdur...geçen sene filan varmıydın oyunda,forumda?nick neydi birde??
|
|
|
|
|
|
|
HamMer
HamzA
Er
HamMer
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 25, 2012, 07:23:29 ÖS » |
|
gecen yıl vardım boyahane ve PUBIS hesapları benim di 
|
|
|
|
.....Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer yine kendi kıçınızın üzeridir.....
|
|
|
0guzhan
Er
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 25, 2012, 07:24:40 ÖS » |
|
gecen yıl vardım boyahane ve PUBIS hesapları benim di  pubis'i bilmiyorum ama boyahaneyi forumdan hatırlıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
HamMer
HamzA
Er
HamMer
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 25, 2012, 07:26:50 ÖS » |
|
eywallah  yokluğunda kendi adıma konuşayım eski konularını okumakla geçti forumdaki zamanımın %60-70 ' i 
|
|
|
|
|
|
|
0guzhan
Er
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 25, 2012, 07:28:44 ÖS » |
|
eywallah  yokluğunda kendi adıma konuşayım eski konularını okumakla geçti forumdaki zamanımın %60-70 ' i   abartıyorsun? o kadar çok okunmaya değecek konularım yok ya 
|
|
|
|
|
|
|
HamMer
HamzA
Er
HamMer
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 25, 2012, 07:32:34 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
0guzhan
Er
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 25, 2012, 07:34:13 ÖS » |
|
ben bu konuyu unutmuştum bile  birde ben bakam,neler paylaşmışız...
|
|
|
|
|
|
|
Edessa
Buny@S
Global Moderator
Can evimden baktım sana İstanbul!
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 25, 2012, 08:00:03 ÖS » |
|
çok uzun zamandır foruma girmiyordum..Gece gece aklıma geldi birden...Girmişken selam vereyim dedim... Bende değien pek birşey yok,halen çindeyim  forumda kimler var eskilerden?? ( 0guzh@n,gravelot)  A.s Hoşgeldin Buny@S  Nasılsın Uğur ile msn de çok kulaklarını çınlattık 
|
|
|
|
"Gölgede duranın, gölgesi olmaz" diyerek güneşe çıkıp, kavrulmaya başladım. Kendi gelecekleri uğruna kavrulmayı göze aldıklarım başkalarının gölgesinden hiç çıkmadılar.
|
|
|
0guzhan
Er
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 25, 2012, 08:01:56 ÖS » |
|
A.s Hoşgeldin Buny@S  Nasılsın Uğur ile msn de çok kulaklarını çınlattık  H.b abi..çok yoğunum..çalışıyorum..bu hafta tatildeyiz,öyle vakit bulup nete girdim..sen nasılsın?
|
|
|
|
|
|
|
Edessa
Buny@S
Global Moderator
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 25, 2012, 08:03:19 ÖS » |
|
H.b abi..çok yoğunum..çalışıyorum..bu hafta tatildeyiz,öyle vakit bulup nete girdim..sen nasılsın?
Çok şükür hamdolsun Allah Kolaylık versin Uğur'un dediğine göre düğün hazırlığı varmış Ne zaman ?
|
|
|
|
"Gölgede duranın, gölgesi olmaz" diyerek güneşe çıkıp, kavrulmaya başladım. Kendi gelecekleri uğruna kavrulmayı göze aldıklarım başkalarının gölgesinden hiç çıkmadılar.
|
|
|
0guzhan
Er
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 25, 2012, 08:06:02 ÖS » |
|
Çok şükür hamdolsun Allah Kolaylık versin Uğur'un dediğine göre düğün hazırlığı varmış Ne zaman ?
vardı bir zamanlar,artık yok abi.. ;)kısmet değilmiş..
|
|
|
|
|
|
|
Edessa
Buny@S
Global Moderator
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 25, 2012, 08:09:24 ÖS » |
|
vardı bir zamanlar,artık yok abi.. ;)kısmet değilmiş..
Hayırlısı Kardeş Aynı sıkıntıları bende yaşadım Uğur ile D 4 e başladık V1 versiyon Fırsat bulursan sende gel 7 gün oldu diyar başlıyalı 
|
|
|
|
|
|
|
0guzhan
Er
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 25, 2012, 08:13:12 ÖS » |
|
Hayırlısı Kardeş Aynı sıkıntıları bende yaşadım Uğur ile D 4 e başladık V1 versiyon Fırsat bulursan sende gel 7 gün oldu diyar başlıyalı  pazertesi tekrar iş başı yapıyorum abi..arada bir foruma girebilirim ancak..oyuna yeterli vaktim yok..davet için teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|