Imperia Online Turkey  
Haziran 17, 2021, 10:13:25 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
 
   Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: IO sayfasına erişim sorunu olanlar LÜTFEN bu konuya yazsınlar  (Okunma Sayısı 12780 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
levanov
fatih
Çavuş
**

Karma: +2/-14
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 63



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ağustos 21, 2010, 12:49:58 ÖÖ »

Linkteki # işaretini siliniz

anlayamadım tam olrak ne demek istediğinizi?
Kayıtlı

Nam-ı Diğer _mardinli-
sertan1973
S e r X
Global Moderator
*

Karma: +1119/-218
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 2135



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ağustos 21, 2010, 12:52:34 ÖÖ »

anlayamadım tam olrak ne demek istediğinizi?
telefon ile oyuna girdikten sonra......

http://www18.imperiaonline.org/imperia/game_v4a/#village3.php

gibi


Cool
Kayıtlı


TD 2 - Diyar 23 - 10.01.2009 NET DEĞER LİDERİ
uur3516
Er
*

Karma: +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 1


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Aralık 17, 2010, 01:42:39 ÖS »

Oyunun sayfasına neden giremiorz ? Sayfa açılsa bile sadece rakamlar görünüo hiç bi işlem yapamıorm dünden beri devam edio bu sorun??
Kayıtlı
hataylı
Er
*

Karma: +1/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 14


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Aralık 17, 2010, 02:43:11 ÖS »

selam.dns sorunu olduktan sonra oyuna giremiyorum..saldırıların başladığı saatte geçti diğerleri girebiliyormu bilmiyorum ama foruma girebiliyorum sorunsuz olarak..ama oyuna girdiğimde şöyle bir uyarı var..This page requires AC_RunActiveContent.js. belli belirsiz oyun açılıyor ama herşey birbirine girmiş gibi duruyor..oyuncular sayfası kısayollar görünmüyor..ttnet kullanıyorum...firefox explorer opera,safari..hepsinde aynı sıkıntıyı yaşıyorum..diğer sitelerde hiçbir sorunum yok..diğer online oyunlarda herhangi bir sıkıntı yok ama io sitesine girdiğimde oyunda sıkıntı yaşıyorum..pcde herhangi bir değişiklik yapmadım..
Kayıtlı
acemininbiri
Er
*

Karma: +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 5


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Aralık 17, 2010, 03:07:07 ÖS »

http://forum.imperiaonline.org/tr/index.php?topic=21177.0

yukarıdaki linkte açmıştım konuyu buraya da yazıyorum. tr10 oyuncusuyum,tüm tarayıcıları denedim oyuna girmeyi zar zor başardım ama neredeyse hiçbir şey yapamıyorum. üstelik bu sorun sizin çalışmaların başlayacağını duyurmanızdan yaklaşık 2 gün önce başladı, yani bir haftadır doğru dürüst giremiyorum oyuna...bu arada lütfen yukarıdaki linkte yer alan şikayetlerimi de değerlendiriniz.
Kayıtlı
freesoul
King of SouLs
Çavuş
**

Karma: +204/-42
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 75



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Aralık 17, 2010, 06:21:04 ÖS »

Hala düzelen bir şey de yok, aynı sorunlar devam ediyor....
Kayıtlı

Hayatta basit zevklerim vardır; herşeyin en iyisi....
Napolion
Berkan
Teğmen
***

Karma: +39/-36
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 200


Napolion


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Aralık 18, 2010, 08:47:56 ÖS »

This page requires AC_RunActiveContent.js. sorununu tam 3 gün yasadım...ayrıca sadece kendi pc imde deil farklı pc lerde farklı net sağlayıcılarla denedim...hepsinde aynı sorunu yasadım...3 günde ki kaybım cok fazla...su anda da bazı linkler acılmıor yada cok yavas acılıor...resimlerin hiç biri görünmüor...
Kayıtlı

YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR !! H.NİHAL ATSIZ !!
RedAlert3
Teğmen
***

Karma: +6/-7
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 111



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Aralık 18, 2010, 08:54:09 ÖS »

Bu kadar adam oyuna giremiyorum  diyor yetkili kişiler nedense cevap vermiyor, bu nasıl bir aymazlık anlamış değilim... Oyuna ben dahil para verenler bu şekilde bir hizmet ile karşı karşıya kalmamalı...Ve en hızlı bir biçimde çözüm üretmeli ilgililer...
Kayıtlı
samast
Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : Aralık 18, 2010, 10:10:27 ÖS »

Bu gidişle yöneticiye gerek kalmayacak sanırım oyuna nasıl bir operasyon yaptılarsa düzeltemediler, yada hafta sonu tatili arkadaşlar pazartesı bakacaklar. Shocked
Kayıtlı
Napolion
Berkan
Teğmen
***

Karma: +39/-36
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 200


Napolion


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Aralık 18, 2010, 10:15:01 ÖS »

az önce resimler vardı su andaki görüntü sadece bu...yarım saattir düzelcek umuduyla bekliorum...vallahgi yeter artık..ne eyalet saysı doğru ne diğerleri...ooofffff :rant: :rant: :rant:


http://img695.imageshack.us/i/adszlu.png/

Kayıtlı

YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR !! H.NİHAL ATSIZ !!
mattomay.
Er
*

Karma: +5/-4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 24


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Aralık 18, 2010, 10:24:52 ÖS »

Bu gidişle yöneticiye gerek kalmayacak sanırım oyuna nasıl bir operasyon yaptılarsa düzeltemediler, yada hafta sonu tatili arkadaşlar pazartesı bakacaklar. Shocked

blues hafta sonları oyuna bakmıyorum diyor. ama bu oyun 7 gün 24 saat oynanmıyor mu? kim bakacak oyuna???
Kayıtlı
ankara-cengiz
_YOZGATLI_
Yüzbaşı
****

Karma: +66/-130
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 272


made in TÜRKİYE


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Aralık 18, 2010, 10:38:35 ÖS »

BU LİNKTE ANLATILANLARI YAPIN OYUNA GİRERSİNİZ..

http://www.turkkeyif.org/turk-keyif-bilgi-arsivi/59926-dns-degistirme-resimli-olarak-anlatimli.html
Kayıtlı

güzeli güzel yapan edeptir,edep ise güzeli sevmeye sebeptir..¨★★ •º°”˜¨ ★:^ ¨˜”°º• ★YOZGATLI★★•º°” ˜¨ :^ ¨˜”°º• ★★
mattomay.
Er
*

Karma: +5/-4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 24


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Aralık 18, 2010, 10:53:58 ÖS »


dns değiştirme ile ilgili forumda baya bi konu var zaten. ama ya dns ini değiştiremeyenler ne yapacak. mesela iş yerinden veya baska bi toplu agdan girenler Huh?
Kayıtlı
hanedan35
Er
*

Karma: +0/-2
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 3


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Aralık 18, 2010, 11:13:19 ÖS »

ben ttnet kullanıyorum oyuna girebiliyorum ama çok geç geliyor
Kayıtlı
airman_01
Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Aralık 18, 2010, 11:15:55 ÖS »

Popup browser özelliğinin engelli olup olmadığını kontrol ettiniz mi?

Not: sorun düzeltildi

sorunun duzeldıgı felan yok 3 gundur devam edıyor bır ara gırebılıyorsun daha sonra saatlerce gıremeyorsun

bu oyuncunun dns ayarları ıle oynaması sonucu  duzelecek bısı degıl  sayfa hata verıyor sorun ımperia nın turkıye olan servısınde sıkıntı var bunu cozmenız lazım bu arada dıger bır cok ulkede hıc bır sorun yok rahatlıkla gırebılıyorlar olan turkıyeden gıren oyunculara oluyor sorunu ımperia olarak cozene kadar tum dıyarlarladakı saldırı ve ordu masraflarını durdurmanız gerekıyor.
uzaktan kısılerın broswerı nedır sunu duzeltın sunu kaldırın demekle bu ış olmaz eger ımperia harıcınde tum sıtelere sorunsuz gırebılıyorsa bunun tek sorumlusu ımpera yonetımıdır ve su ana kadar olması gereken calışmaları yapmamışlardır ve halada bu sekılde davranmayı surdurmektedırler.
Kayıtlı
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!