Imperia Online Turkey  
Temmuz 31, 2021, 01:43:16 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
 
   Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: IO sayfasına erişim sorunu olanlar LÜTFEN bu konuya yazsınlar  (Okunma Sayısı 12884 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
blues
Turkish forum admin and
Community Manager
*

Karma: +329/-288
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 994



Üyelik Bilgileri
« : Haziran 07, 2010, 10:56:40 ÖÖ »

IO sayfasına giremiyorum/ yavaş girebiliyorum; IO sayfasını açmaya çalışırken hata veriyor diye sorunlardan biri sizde varsa haberdar etmenizi rica ediyorum.  Teşekkürler

ÖNEMLİ: Hangi internet sağlayıcısını kullandığınızı da yazınız
« Son Düzenleme: Haziran 07, 2010, 11:26:53 ÖÖ Gönderen: blues » Kayıtlı

Şikayet ve sorularınızı support_tr@imperialsupport.org mail adresine gönderebilirsiniz.
Seyitgazi
Seyitgazi_TR D10
Er
*

Karma: +7/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 39



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 07, 2010, 11:40:33 ÖÖ »

ben zor giriyorum... sayfalar cok uzun surede  aciliyor..  40 saniye 1  dakika  gibi...

turkcell connect  card (3G)  kullaniyorum.
Kayıtlı



Uploaded with ImageShack.us
Seyitgazi
Seyitgazi_TR D10
Er
*

Karma: +7/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 39



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 07, 2010, 11:41:54 ÖÖ »

forum  ve  diger web siteleri  normal sorunsuz  calisiyor.
Kayıtlı



Uploaded with ImageShack.us
tahsin18
NUMARAM DEĞİŞMEDİ HALA 1 NUMARAYIM..!
Albay
******

Karma: +242/-385
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 1139


VERECEK CEVABIN YOK SUS VE İTAAT ET!!!


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 07, 2010, 07:30:33 ÖS »

oyunda 2 dk hiçbir işlem yapmasam oyundan atıyor  Huh?
Kayıtlı

porsoit
October a.k.a berke262
Er
*

Karma: +19/-8
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 29



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 07, 2010, 09:34:10 ÖS »

ben zor giriyorum... sayfalar cok uzun surede  aciliyor..  40 saniye 1  dakika  gibi...

turkcell connect  card (3G)  kullaniyorum.
Aynı şekilde bende turkcell 3G Modem kullanıyorum ve aynı sorun bendede vardı.online sure sıkıntısına bırde bu eklenince bırakmak zorunda kaldım  Sad
Kayıtlı

Her bir son yeni bir başlangıç içindir.

Realm 3
Buny@S
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Haziran 07, 2010, 09:41:27 ÖS »

Şu anda kısayolların bir kısmı çalışmıyor Sad  ttnet kullanıyorum vodafon danda tlf ile baglanıyorum onda sıkıntı yok şimdilik
Kayıtlı
ylmz
Er
*

Karma: +0/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 2


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran 09, 2010, 09:56:45 ÖÖ »

ben turknet kullanıyorum oyuna girmem de sorunlar yaşıyorum... oyuna girdiğim zaman oyun cok gec acılıyor ve sürekli donuyor 1dk 2dk gibi sürede acılıyor... tam bunalıma girdim gercekten Smiley
Kayıtlı
Turkishemp
TuRKiSHeMPiRe
Er
*

Karma: +0/-2
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 23



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Haziran 28, 2010, 04:47:39 ÖS »

ya bugn hiç açlmadı oyun sürekli erişilemiyor dio bi durum mu var oyunda?
Kayıtlı

FìЯéËmPîЯê
BornToWin
Bay X
Teğmen
***

Karma: +50/-120
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 229


Bazı konularda (!) hala 1 incisiniz.


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Haziran 28, 2010, 04:48:49 ÖS »

ya bugn hiç açlmadı oyun sürekli erişilemiyor dio bi durum mu var oyunda?

Bugün ben hep girdim  Huh?
Kayıtlı

2 Şey Akıl Hafifliğini Gösterir. Söylenecek Yerde Susmak, Susacak Yerde Söylemek!
mattomay
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Haziran 28, 2010, 06:43:54 ÖS »

ya bugn hiç açlmadı oyun sürekli erişilemiyor dio bi durum mu var oyunda?

çerezleri temizle  Wink
Kayıtlı
Cengiz-Han
Er
*

Karma: +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 2


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Temmuz 27, 2010, 06:35:35 ÖS »

1 saat öncesine kadar oyuna girebilirken şu anda giremiyorum. Hem mozilla hem ie 8.0 ile deniyorum ancak açılmıyor.

Kullanıcı adı ve parolamı giriyorum, diyarı seçtikten sonra tekrar anasayfaya atıyor. Bu işlem tekrarlanıp duruyor.

Browserları kapatıp açtım, bilgisayara reset attım, çerezleri sildim ancak sorun düzelmedi..

Sorunumu paylaşan yahut çözümü olan var mı ?

Teşekkürler
Kayıtlı
blues
Turkish forum admin and
Community Manager
*

Karma: +329/-288
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 994



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Temmuz 28, 2010, 09:37:46 ÖÖ »

Popup browser özelliğinin engelli olup olmadığını kontrol ettiniz mi?

Not: sorun düzeltildi
« Son Düzenleme: Temmuz 28, 2010, 10:54:56 ÖÖ Gönderen: blues » Kayıtlı

Şikayet ve sorularınızı support_tr@imperialsupport.org mail adresine gönderebilirsiniz.
levanov
fatih
Çavuş
**

Karma: +2/-14
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 63



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ağustos 19, 2010, 09:30:41 ÖS »

Merhaba arkadaşlar. ben iş yerindeyken oyuna cep telefonumdan giriyordum. Daha 2 güne kadar tek sorunum köyümün resmini gösteren ekranın olmamasıyken, chat programı kuruduktan sonra ekrana beyaz bir sayfa çıkıyor hata bildirimi gösteren bir işaret var sayfada ve hangi butona basarsam basayım bu beyaz ekran gitmiyor ve ben sayfanın sadece bir kısmını görebiliyorum bu da oyunda işlem yapmamı çok zorlaştırıyor. telefonum nokia 5800. acaba adobe flash player ı yüklersem bu sorun hallolur mu?
Kayıtlı

Nam-ı Diğer _mardinli-
samast
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Ağustos 19, 2010, 10:44:15 ÖS »

Merhaba arkadaşlar. ben iş yerindeyken oyuna cep telefonumdan giriyordum. Daha 2 güne kadar tek sorunum köyümün resmini gösteren ekranın olmamasıyken, chat programı kuruduktan sonra ekrana beyaz bir sayfa çıkıyor hata bildirimi gösteren bir işaret var sayfada ve hangi butona basarsam basayım bu beyaz ekran gitmiyor ve ben sayfanın sadece bir kısmını görebiliyorum bu da oyunda işlem yapmamı çok zorlaştırıyor. telefonum nokia 5800. acaba adobe flash player ı yüklersem bu sorun hallolur mu?
Aynı sorun nokıa E63 -E71 dede var.. bana zorla ipone aldıracaksınız o olacak en sonunda Grin
Kayıtlı
blues
Turkish forum admin and
Community Manager
*

Karma: +329/-288
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 994



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ağustos 20, 2010, 04:02:32 ÖS »

Merhaba arkadaşlar. ben iş yerindeyken oyuna cep telefonumdan giriyordum. Daha 2 güne kadar tek sorunum köyümün resmini gösteren ekranın olmamasıyken, chat programı kuruduktan sonra ekrana beyaz bir sayfa çıkıyor hata bildirimi gösteren bir işaret var sayfada ve hangi butona basarsam basayım bu beyaz ekran gitmiyor ve ben sayfanın sadece bir kısmını görebiliyorum bu da oyunda işlem yapmamı çok zorlaştırıyor. telefonum nokia 5800. acaba adobe flash player ı yüklersem bu sorun hallolur mu?

Linkteki # işaretini siliniz
Kayıtlı

Şikayet ve sorularınızı support_tr@imperialsupport.org mail adresine gönderebilirsiniz.
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!