Imperia Online Turkey  
Kasım 01, 2024, 01:36:59 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: KURALSIZ vs HARPUT savaşı başladı ne olacak acaba ?  (Okunma Sayısı 8746 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emre1461
Er
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Ocak 03, 2009, 07:38:16 ÖS »

ya süper cengiz bi sen kaldın hepimizi mi indireceksin:) dikkat et de sen de çakılma:)
cengizts
Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : Ocak 03, 2009, 07:42:15 ÖS »

Evet bi ben kaldım gercekten cok şanssızsınız Sad(
karaaslan
dostlarım bilir sadece=))))
Çavuş
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #47 : Ocak 03, 2009, 07:45:19 ÖS »

ya süper cengiz kardeşim bi sen kaldın, dikkat et de sen de çakılma:)
iyi söylemişsin kardeşim adamlar hal konuşuyor ben dedim lafla konuşmayın icraat yapın diye ben atilahnı çaktım beyler raporu koyamıyorum buraya şimdi ama madalya aladm sanırsam dostlar livaneli yani fatih kardeşim bak senin hesabı ben çalamdın benimkinide çaldılar kardeş ordanda faike güya küfür edilmi oda şikayet etmiş kapandı akrdeş tamam istedigine sor kardeş artık aynı konualrı tekrar tekrar tatışmıyacam sıkılıyroum tamam alperen kurt yeri var demekki oda güzek kardeş bana yada emreye demem fareketmez kardeş ekip sonuçta ittifak yazılarını okuyan anlar neyse sizle işimiz oyk zaten livaneli senle tekrar oynamk iyi olurdu her zaman senin gibi adam bulunmuyorda neyse fatih kızmazsın artık=)))cengiz evet savaş bitmedi ama biraz da utan yani kaçıyorlar dedin kaçmadım kaldım savunmda adamını çaktın ben size dedim bırakın masa başı oyunlarını savaş yapalım ben görevimi gördüm artık gerisin dostlarım halleder
« Son Düzenleme: Ocak 03, 2009, 07:46:58 ÖS Gönderen: devilkiss » Kayıtlı

AZ DAN AZ ÇOK DAN ÇOK GİDER..............
...http://www17.imperiaonline.org/imperia/game/top20.php?tip=&c=&sort=3&realm=29......
cengizts
Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : Ocak 03, 2009, 07:48:39 ÖS »

iyi söylemişsin kardeşim adamlar hal konuşuyor ben dedim lafla konuşmayın icraat yapın diye ben atilahnı çaktım beyler raporu koyamıyorum buraya şimdi ama madalya aladm sanırsam dostlar livaneli yani fatih kardeşim bak senin hesabı ben çalamdın benimkinide çaldılar kardeş ordanda faike güya küfür edilmi oda şikayet etmiş kapandı akrdeş tamam istedigine sor kardeş artık aynı konualrı tekrar tekrar tatışmıyacam sıkılıyroum tamam alperen kurt yeri var demekki oda güzek kardeş bana yada emreye demem fareketmez kardeş ekip sonuçta ittifak yazılarını okuyan anlar neyse sizle işimiz oyk zaten livaneli senle tekrar oynamk iyi olurdu her zaman senin gibi adam bulunmuyorda neyse fatih kızmazsın artık=)))cengiz evet savaş bitmedi ama biraz da utan yani kaçıyorlar dedin kaçmadım kaldım savunmda adamını çaktın ben size dedim bırakın masa başı oyunlarını savaş yapalım ben görevimi gördüm artık gerisin dostlarım halleder
Evet kacmadın helal olsun sana cok delikanlısın hatta dual hesaplarla yagma bile yapmayacak kadar delikanlısın herneyse bundan sonrada kacmama huyun değişmez insallah Smiley
cengizts
Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : Ocak 03, 2009, 07:49:47 ÖS »

Senin görevin bitermi hiç ya ayıp ediyosun bekle daha cok işimiz var senle Smiley
devilkiss
Global Moderator
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Ocak 03, 2009, 07:50:51 ÖS »

Anlaşıldı konunun yönü değişmeyecek.Hepinize bolşans.

Alim ile sohbet etmek, lalü mercan incidir. Cahil ile sohbet etmek, günde bin can incitir.
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!