идемо нови дан је освануо,закасних па ево и вече ће скоро
колеге су избацивали доста слика,да се не понављамо,ја ћу више перо да користим у размаку мање од дана,наши Орлови већ завршили један рат,наравно по обичају савез из топ 5,овог пута је пала Пољска,сасвим солидан рат,није било превише војних,пољаци се добро скривали,али неће се бацити ни ових 50к војних ратног...затим једно изненађење,Чиле објавио рат Србији,помало сумануто рекло би се,можда нису баш пратили предходне ратове и силу на коју су ударили,и тренутни резултат преко 200к војних за Србију а само 90к војних за Чиле,мислим да неће остати тако до краја,још ће ту да се рока,али о победнику и не сумњамо..
бацих поглед случајно на донације,кад тамо,неко Хрватима донирао пакет од 200е баш широко,и код нас су донирана 760 дијаманта,очигледно се прати стање,и наша репрезентација је награђена,много мање од комшија,али цени се као да је 20к дија легло на рачун,драго ми је што се тако одвијају ствари,да се надамо можда још некој уплати до краја,ако Орлови наставе храбро и часно као до сада зашто не,сви смо веома поносни на њих и само им могу рећи за крај СВАКА ЧАСТ МОМЦИ