Анкета

Kakva je bre ovo slicica i sta znaci???

Kakva je bre ovo slicica i sta znaci???
0 (0%)
I kada se bre ovo sklanja???
1 (100%)

Укупно гласова: 1

Анкета завршена: јануар 14, 2016, 10:24:45 пре подне

Аутор Тема: O cemu se ovde radi  (Прочитано 453 пута)

0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.

Ван мреже brkes.rs

  • Редов
  • *
  • Поруке: 8
  • Углед: +0/-0
    • Погледај профил
O cemu se ovde radi
« послато: јануар 10, 2016, 10:24:45 пре подне »
http://clip2net.com/s/3sIe5kE kada god udjem na globalnu mapu ,trazeci kolonije ili bilo kakvu drugu aktivnost kao i na pijacu pojavljuje mi se ovaj prozor...???To ne bi bio problem da se ne ponavlja ucestalo kao i da ne iritira coveka a zbog radi toga sto na globalnoj mapi trazis nesto i bukvalno posle dve minute se izgubi cela mapa pa treba da prvo sklonim ovu poruku i da pa eto ako se setim ponovo se vratim na kordinate gde sam zapoceo....???Kako bre ovo ima bilo kakvog smisla ??? 

Ван мреже Ivan-dark

  • Global Moderator
  • *
  • Поруке: 1147
  • Углед: +342/-15
    • Погледај профил
Одг: O cemu se ovde radi
« Одговор #1 послато: јануар 10, 2016, 12:12:12 поподне »
http://clip2net.com/s/3sIe5kE kada god udjem na globalnu mapu ,trazeci kolonije ili bilo kakvu drugu aktivnost kao i na pijacu pojavljuje mi se ovaj prozor...???To ne bi bio problem da se ne ponavlja ucestalo kao i da ne iritira coveka a zbog radi toga sto na globalnoj mapi trazis nesto i bukvalno posle dve minute se izgubi cela mapa pa treba da prvo sklonim ovu poruku i da pa eto ako se setim ponovo se vratim na kordinate gde sam zapoceo....???Kako bre ovo ima bilo kakvog smisla ???
Систем сам региструје активност која се понавља ,,неприродно ,, више пута и тражи проверу.

Правила!

Ivan-dark
Srpski Global Moderator V6

Ван мреже brkes.rs

  • Редов
  • *
  • Поруке: 8
  • Углед: +0/-0
    • Погледај профил
Одг: O cemu se ovde radi
« Одговор #2 послато: јануар 10, 2016, 12:31:53 поподне »
http://clip2net.com/s/3sIpwk1 pa zar je ovo prirodno???Aman covece zar je neprirodno da ne mozes da udjes na globalnu mapu niti da kupis nesto sa pijace....???

Ван мреже brkes.rs

  • Редов
  • *
  • Поруке: 8
  • Углед: +0/-0
    • Погледај профил
Одг: O cemu se ovde radi
« Одговор #3 послато: јануар 10, 2016, 12:34:47 поподне »
Sada nece ni da se skloni posle provere vec moram da izadjem sa profila pa ponovo udjem...ma daj bre kakva je ovo sprdnja???Ako treba da napustim igricu reci a ne da jos gubim zivce oko ovoga???

Ван мреже Ivan-dark

  • Global Moderator
  • *
  • Поруке: 1147
  • Углед: +342/-15
    • Погледај профил
Одг: O cemu se ovde radi
« Одговор #4 послато: јануар 10, 2016, 12:35:16 поподне »
http://clip2net.com/s/3sIpwk1 pa zar je ovo prirodno???Aman covece zar je neprirodno da ne mozes da udjes na globalnu mapu niti da kupis nesto sa pijace....???
Ако кликнете 10 пута у неколико секунди на глобалну мапу то није природна операција.
За почетак промените интернет претраживач преко кога играте могуће ја да имате са њим проблем.

Правила!

Ivan-dark
Srpski Global Moderator V6

Ван мреже brkes.rs

  • Редов
  • *
  • Поруке: 8
  • Углед: +0/-0
    • Погледај профил
Одг: O cemu se ovde radi
« Одговор #5 послато: јануар 10, 2016, 12:39:41 поподне »
Pa kako da ne kliknem 10 puta na globalnu mapu a da nadjem neprijateljsku koloniju ili koloniju koju treba da izradim....???Ma dobo kako god vidim da ovde nema odgovora samo trosim vreme i zivce.

Ван мреже brkes.rs

  • Редов
  • *
  • Поруке: 8
  • Углед: +0/-0
    • Погледај профил
Одг: O cemu se ovde radi
« Одговор #6 послато: јануар 10, 2016, 12:45:15 поподне »
I koliko sam primetio da ovo vazi samo za mene jer pojedini igraci namestaju pijacu i klikcu vise od tih 10 puta ali to je ok...dok za pojedine vazi parola e pa ti to ne mozes...Evo primer  dinozauru svet Romanian 19 prebacuje rese sa nekoliko profila preko pijace....Pratim ga preko spijunaze mesec dana i njemu nista sigurno ne smeta cim moze da kupi a ako ja kliknem na pijacu odmah provere...Nema pravda je zadovoljena.Hvala

Ван мреже Ivan-dark

  • Global Moderator
  • *
  • Поруке: 1147
  • Углед: +342/-15
    • Погледај профил
Одг: O cemu se ovde radi
« Одговор #7 послато: јануар 10, 2016, 12:48:06 поподне »
Намештње било какво није дозвољено,ако имате шта да пријавите можете то урадити на супорт. Овде конкретно Вам кажем, промените интернет претраживач, проверите да ли имате одговарајући јава програм, очистите кеш меморију.

Правила!

Ivan-dark
Srpski Global Moderator V6

Ван мреже brkes.rs

  • Редов
  • *
  • Поруке: 8
  • Углед: +0/-0
    • Погледај профил
Одг: O cemu se ovde radi
« Одговор #8 послато: јануар 10, 2016, 12:52:45 поподне »
Moze adresa gde se tacno prijavljuje???

Ван мреже Ivan-dark

  • Global Moderator
  • *
  • Поруке: 1147
  • Углед: +342/-15
    • Погледај профил
Одг: O cemu se ovde radi
« Одговор #9 послато: јануар 10, 2016, 13:08:02 поподне »
Moze adresa gde se tacno prijavljuje???
Kористите искључиво support_rs@imperialsupport.org . За пријаву на горе наведени е-мејл користите е-мејл с којим сте регистровали кориснички налог на ИО. Анонимне пријаве ће бити игнорисане.
Напишите све податке везане за догађај, ваше корисничко име и свет у коме играте.
Добићете одговор од администрације

Правила!

Ivan-dark
Srpski Global Moderator V6

Ван мреже brkes.rs

  • Редов
  • *
  • Поруке: 8
  • Углед: +0/-0
    • Погледај профил
Одг: O cemu se ovde radi
« Одговор #10 послато: јануар 11, 2016, 18:15:06 поподне »
Ovako stoje stvari...Instalirao sam nove pretrazivace ,novu javu i obrisao kes memoriju i ovo se ne skida sa racunara...I to na svakom pretrazivacu i na svakom mom profilu...u bilo kom svetu....I sta sada da radim???Da upalim odmor modul i prekinem sa igrom???Potsecam da bi kupio nesto na pijaci kao i da bi nasao koloniju ili neprijateljsku koloniju mora se vise puta kliknuti na mapu???Ovo je do igrice i ne znam zasto to samo kod mene se desava???Znaci ostaju dve solucije ili da se prekine igra ili da se naveknes da igras bez globalne mape i pijace???!!!

Ван мреже Martina

  • Trusted Member
  • *
  • Поруке: 2864
  • Углед: +785/-54
  • Српски администратор
    • Погледај профил
    • http://www.facebook.com/pages/Imperia-Online
Одг: O cemu se ovde radi
« Одговор #11 послато: јануар 12, 2016, 10:13:41 пре подне »
Наведите своје корисничко име и број света мени у приватној поруци.


Martina
Srpski Community Manager

Кликните овде како бисте прочитали правила форума и  овде како бисте видели ко може да вам одговара на питања. Молимo, немојте пријављивати играче јавно већ слањем е-поруке на support_rs@imperialsupport.org

Ван мреже No.1

  • Global Moderator
  • *
  • Поруке: 221
  • Углед: +13/-4
  • https://www.youtube.com/watch?v=I2ZPEW9X8MU
    • Погледај профил
Одг: O cemu se ovde radi
« Одговор #12 послато: јануар 12, 2016, 11:22:29 пре подне »
Ovako stoje stvari...Instalirao sam nove pretrazivace ,novu javu i obrisao kes memoriju i ovo se ne skida sa racunara...I to na svakom pretrazivacu i na svakom mom profilu...u bilo kom svetu....I sta sada da radim???Da upalim odmor modul i prekinem sa igrom???Potsecam da bi kupio nesto na pijaci kao i da bi nasao koloniju ili neprijateljsku koloniju mora se vise puta kliknuti na mapu???Ovo je do igrice i ne znam zasto to samo kod mene se desava???Znaci ostaju dve solucije ili da se prekine igra ili da se naveknes da igras bez globalne mape i pijace???!!!


A da ti lepo udješ u pretraživač, opcija exstenzije ili dodaci i proveriš da nemaš tamo nešto što ti osvežava stranicu pretraživača nenormalno brzo. isključi sve dodatke i možda će problem biti rešen.

Ван мреже brkes.rs

  • Редов
  • *
  • Поруке: 8
  • Углед: +0/-0
    • Погледај профил
Одг: O cemu se ovde radi
« Одговор #13 послато: јануар 12, 2016, 20:06:39 поподне »
A da ja tebi dam Team Viewer pa posto ja ne znam o cemu se radi ti mi to zavrsi i ujedno proveris dal imam ikakve skripte ili bilo sta vezano za njih kao i jos sta ja znam sta i onda lepo me pustite da igram jel moze???

Ван мреже Martina

  • Trusted Member
  • *
  • Поруке: 2864
  • Углед: +785/-54
  • Српски администратор
    • Погледај профил
    • http://www.facebook.com/pages/Imperia-Online
Одг: O cemu se ovde radi
« Одговор #14 послато: јануар 15, 2016, 12:10:18 поподне »
Појављивање капче има за циљ да спречи употребу скрипте или другог аутоматизованог програма. У случају да систем забележи сумњиву активност на налогу, а власник не користи скрипте у том тренутну, довољно је да власник налога дозволи капчу што одузима не више од 1-2 секунде.


Martina
Srpski Community Manager

Кликните овде како бисте прочитали правила форума и  овде како бисте видели ко може да вам одговара на питања. Молимo, немојте пријављивати играче јавно већ слањем е-поруке на support_rs@imperialsupport.org