Аутор Тема: Neaktivni nalozi  (Прочитано 213 пута)

0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.

Malthael

  • Гост
Neaktivni nalozi
« послато: новембар 09, 2015, 12:55:29 поподне »
Šta se deševa sa neaktivnim nalozima? Da li se uklonjaju iz igre i sa mape posle određenog vremena neaktivnosti ili ostaju u igri zauzimajući prostor na mapi gde bi mogao doći sledeći novi igrač koji bi mogao iskoristiti taj prostor prethodnog/neaktivnog igrača.

Hvala u napred.
« Последња измена: новембар 09, 2015, 12:56:12 поподне Malthael »

Ван мреже mitres111

  • Наредник
  • **
  • Поруке: 53
  • Углед: +6/-0
    • Погледај профил
Одг: Neaktivni nalozi
« Одговор #1 послато: новембар 09, 2015, 20:18:38 поподне »
Postaju napustena casrtva. afro

Ван мреже brankobope

  • Trusted Member
  • *
  • Поруке: 46
  • Углед: +8/-1
    • Погледај профил
Одг: Neaktivni nalozi
« Одговор #2 послато: новембар 09, 2015, 20:33:47 поподне »
Da , postaju napustena carstva i igrac koji je pored moze da osnuje novu provinciju u eksluzivnoj zoni tog napustenog carstva. jedini uslov je da napusteno carstvo nema vec pripojenu provinciju.
Ukoliko ima uslova za osnivanje provincije u eksluzivnoj zoni napustenog carstva onda se taj nalog izbrise sa mape ali opet ako vlasnik aktivira nalog morace da uradi pocetni tutorijal a njegovo carstvo ce promeniti polozaj na globalnoj mapi.
Краљеви поданици, њих 10-оро, сваке године краљу донесу сваки по 10 Полуга злата од којих је свака тешка по 1кг, значи сваки треба да Преда 10кг.
Шпијун је обавесто краља да неко од  поданика прави 100 г лакше полуге. Све полуге изгледају исто, разлика је само у густини Злата.
Краљ је мудар човек и само једним мерењем на ваги, сазнао је који поданик закидао на полугама.
Загонетка гласи, како је то Краљ знао само једним мерењем?

Malthael

  • Гост
Одг: Neaktivni nalozi
« Одговор #3 послато: новембар 14, 2015, 15:58:29 поподне »
Ok, razumeo sam što se tiče toga napuštena carstva (kao na primer ovaj igrač ovde - http://s11.postimg.org/5xef70r0h/Screenshot_2015_11_14_14_54_07.png), ali me interesuje šta je sa ovim igračima koji imaju oznaku praznog kovčega? Da li njihova carstva mogu takođe da pripojim svome?

Screenshot - http://s24.postimg.org/dovx9qu8j/Screenshot_2015_11_14_14_51_00.png

Ван мреже Ivan-dark

  • Global Moderator
  • *
  • Поруке: 1147
  • Углед: +342/-15
    • Погледај профил
Одг: Neaktivni nalozi
« Одговор #4 послато: новембар 14, 2015, 18:54:35 поподне »
Можете припојити ексклузивну зону тог играча без брисања тог царства. ;)

Правила!

Ivan-dark
Srpski Global Moderator V6