Хвала на исцрпном одговору господине Иване. Ја нисам изнео никакву теорију завере већ чинњенице како помажу Хрватски администратори своје играче. Ви одмах то негирате и колико сам схватио сматрате да сам луд или блесав. Знам ја када је радно време администратора јер сам више пута контактирао исте.
Да ли можете да ми објасните како неког ућуткају у 03,00 часа, како је могуће да сам добио овај меил у недељу од Кристине (хрватски админ)
http://prntscr.com/6rk55y , како је могуће да се наши најболји играчи кажнјавају за исто оно што је урадио и Хрватски играч.
Хтео бих да додам да ову тему овде покрећем да и други играчи кажу своје мишљење или искуство а уједно да виде одговор нашег администратора.
Претпостављам да Ви годсподине Иване знате хрватске модераторе што не значи да су они поштени и да преко свог администратора не утичу на поједине ствари, да ли тако што пријављују одређене играче или на неки други начин, ја не знам али знам да у нашу заштиту је ретко кад неко стао или можда ја имам такво искуство.