Аутор Тема: PITANJE  (Прочитано 146 пута)

0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.

Ван мреже Sobic

  • Редов
  • *
  • Поруке: 17
  • Углед: +0/-1
    • Погледај профил
PITANJE
« послато: март 16, 2015, 16:44:18 поподне »
Ako napadam protivnika sa opcijom '' bitka na polju '',da li me njegova vojska iz tvrdjave napada ?

Ван мреже Ivan-dark

  • Global Moderator
  • *
  • Поруке: 1147
  • Углед: +342/-15
    • Погледај профил
Одг: PITANJE
« Одговор #1 послато: март 16, 2015, 16:48:48 поподне »
Војска у тврђави не учествује у ,,битки на пољу,,.

Правила!

Ivan-dark
Srpski Global Moderator V6