vinda ili ko god da si, ja svoje ime sa ponosom nosim, ne menjam ga i gde igram stoji moje ime! za svaki srpski savez ginem, bez obzira na sve i to svi znaju! ne otvaram 12 acc, sa drugacijim imenom, pa da saram ko preletacica gde mi vise odovara, ma koji strani savez bio! a jos pogotovo u tal sa mikcem, sa kojim su vec srpski savezi imali posla! iz saveza Srbija u Max_?!! to je samo prikaz vasih prodanih dusa zarad medalje! cela vasa pisanije ovde, nema smisla, ovde je jedina tema namesten rat sa kojima ste dobili te baliste i administracija koja taj rat nece da proveri! do juce ste zajedno surovali, napadali dvorac harakura i kod obilicevih dvoraca zajedno mesali prste! plan vam je bio fantastican, od namestanja vojske koja je nepotrebna, zarad ratnog, do dobijanja dijamanata za instant pravljenje! za to vam svaka cast, al ste mnogo providno to odradili! ako vec idete na varanje, ne zovi posle tigera da vam spasava guzu kad se kolo srece okrene niti one silne psovke, kletve od strane pacenika koji svoje JA nemaju! reci ce vam Walter kako ce svaki izdajnik svoga roda da prodje, a vi nastavite kako ste naumili!