Vidim da ja najvise smetam ovde , pa izvolite junaci znate mi adresu ja se ne krijem iza laznih profila pa dodjite slobodno vi PRIPADNICI SPECIJASLNIH SNAGA SRBIJE , vi mi niste crno ispod nokta ja sam svakog dana 18h online ja ne koristim dijamante samo premijum ali sve nadohnadim aktivnoscu , a moguce je imati 2M vojnih jer smo se mi sa svima klali u 105 jedini fed sa nama su imali HadakUra OBILICI i SERBEMPIRE ,, LAKI proveri to i pitaj rstdalibor ako meni ne verujes i posle svega vi krenete na nas onda ste vi poturice a ne mi , i jos jedna stvar ja sam rekao nesto i stojim iza toga KO JE OD NIKZA MICAO VOJSKU DABOGDA PLAKAO ZA SVOJOM DECOM , a ako nije niko nema zasto da se cimate jer ste vi posteni igraci , ja sam sa svojim sinom vodio borbu za zivot 3 godine i pobedio je najtezi obilik raka jetre i ja radim svqajkog dana da bi njemu obezbedio uslove za normalan zivot jer sve to previse kosta a zadnjih 5 meseci spavam nekada 1 sat nekad 2 sata dnevno samo zbog realma 105 i onda dodjete vi prevaranti da mi to oduzmete na prevaru , E NECE MOCI PRIVATNE TUZBE CE LETETI ZBOG OVOGA imam ja i slike gde mi pretite da cete mi jebati sve zivo i mrtvo i slike gde cete me klati tupim nozem i kako ja igram s ustasama i mnogo toga , nemoj da ste sise pokazite ovde kakvi ste ljudi i kolike ste nacionaliste , pokazite srbiji koga treba da se stidi , cekam vas odgovor , a sto se tice ovog kosaca on ne zna covek odakle je supalj njega tek necu da komentarisem jer je izneo sve neke ne povezane nebuloze u kojima nema trunka istine , I NE BRINITE SE POSLE OVE ERE icemannnn IDEU PENZIJU PRE CU VREME PROVODITI SA ZENOM I SINOM NEGO GUBITI ZIVCE NA JADNIKE I BEDNIKE KAO STO STE VI , vi ste dno ljudske vrste i svaki komentar je suvisan , i slobodno me banujte sada ali ako proverite sta su mi sve slali tokom ere videcete da je sve ovo 100% istina ... ako ste igrali posteno onda vam zelim sve najbolje u zivotu (a vec je dokazano da niste ) i svako ko je igrao sa mnom zna kakva sam ja osoba i svako opet zeli da igra sa mnom da ste fer pobedili prvi bi vam cestitao a ovako teracu ovo do kraja sigurno necu dopustiti da mi neko oduzme 6 meseci ne spavanja na prevaru