Све што ви говорите, ја не кажем да није истина или било шта слично. Али ја од вас нисам видео ни један конкретан доказ који је аргументован и приказан...
Такође, ја као модератор немам увид у ваше налоге нити могу да проверим да ли неко вара или не, то раде администратори, Мартина, Тигер које ви познајете и који су задужени за Србију и Хрватску и такође можете да пишете Круму, који је главни администратор за цео ИО. Само они могу да вам дају конкретне одговоре...
Такође постоје многи играчи који мудро варају и врше малверзације, постоји много начина како преварити игрицу а не бити ухваћен. Администратори нису субјективни, нити су пристрасни према било коме, они раде на основу онога што виде или што им се каже или докаже... Према томе, нема потребе да пљујете појединце без доказа...
У вези Тигеровог одговора, човек вам је написао шта он зна и шта је видео, војску може само Крум да врати, и он се бави таквим ''тежим'' случајевима, тако да вам је најбоље да се обратите њему... Мало је незгодно време јер су празници па и они раде много мање сада...