Аутор Тема: kapitulacija  (Прочитано 345 пута)

0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.

Ван мреже eliBatori

  • Поручник
  • ***
  • Поруке: 111
  • Углед: +46/-15
  • Gabriel's angel
    • Погледај профил
kapitulacija
« послато: април 04, 2014, 22:49:37 поподне »
Ako bih  ja nekoga napala ali posaljem 5 napada na 5 prova
i prvi napad ide 10  min pre ostalih. Ukoliko odmah posle tog prvod udara igrac kapitulira od mene
da li se ostali napadi povlace ili idu do kraja?

Ван мреже Normal

  • Trusted Member
  • *
  • Поруке: 1057
  • Углед: +584/-36
    • Погледај профил
Одг: kapitulacija
« Одговор #1 послато: април 04, 2014, 22:50:46 поподне »
Иду до краја, не повлаче се ...

Правила!

Normal
Srpski Global Moderator

Ван мреже eliBatori

  • Поручник
  • ***
  • Поруке: 111
  • Углед: +46/-15
  • Gabriel's angel
    • Погледај профил
Одг: kapitulacija
« Одговор #2 послато: април 04, 2014, 22:55:15 поподне »
 ;D ;D ;D ;D

to mi reci. Hvala punoooo