Аутор Тема: Napuštena carstva  (Прочитано 184 пута)

0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.

Ван мреже fakstel

  • Редов
  • *
  • Поруке: 16
  • Углед: +0/-0
    • Погледај профил
Napuštena carstva
« послато: март 01, 2014, 17:30:34 поподне »
 Pitanje glasi da li važi pravilo x2 i za ova carstva ili su ona van toga pravila ?

Ван мреже Normal

  • Trusted Member
  • *
  • Поруке: 1057
  • Углед: +584/-36
    • Погледај профил
Одг: Napuštena carstva
« Одговор #1 послато: март 01, 2014, 17:45:26 поподне »
Нема ограничења у погледу разлике у економским бодовима, тј. за нападе ван дозвољеног домета х2  приликом нападања напуштеног царства.

Правила!

Normal
Srpski Global Moderator