ja cu je srusiti i poslacu ti da znas koliko cega treba,da i ti nesto naucis
Заиста нема разлога да се диже тензија.... Као прво, GREAT MASTER је један од најискуснијих играча ове игре и ако неко зна како се игра - он је тај....
Што се тиче форта 8 који је пун балиста, сигурно је да може да се сруши као што је и сигурно да ће губици нападача бити огромни јер ти балисти у форту наносе огромне губитке и у војсци и што је најбитније губитке у моралу по свакој рунди...
Е, сад, мора да се калкулише заиста опрезно... Прво, која су твоја војна истраживања, која његова, које специјалне сировине ти имаш а које он, које бонусе има твој генерал које његов.... Да ли је твој почетни морал 159 ако је њему убоксована провинција? Све су то ствари које утичу на крајњи исход битке....
О нападима на форт 8, месецима у назад је било приче и приче.... И даље многи играчи не схватају шта све утиче на успешну опсаду јер једноставно не сагледају исправно све факторе који утичу на игру....
Пошаљи мени или GREAT MASTER - у на приватну поруку састав твоје војске, сва твоја војна истраживања, које освојене специјалне сировине имаш, слику твог генерала са унапређеним бонусима па ће мо ти ми рећи да ли са тим можеш или неможеш да урадиш успешну опсаду....