Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - svenkran

Странице: [1] 2 3 4
1
Генерална дискусија / Одг: CRO-SRB REALM:SPECIAL.
« послато: јул 23, 2013, 18:07:24 поподне »
Aga, meni se ne igra protiv ovih dijamantosa koji drugačije ne znaju! Što mi koristi svijet u kojem će deeraa i dada skupa sa vrapčićem i ostalim pohotnicima u prvih 2 tjedna igre doči na 5m bodova i onda će se k... da su bog i batina, a u prošlom relamu kada je dada doznala da će možda stormima biti objavljen rat uspaničila se ko čorava kokoš i počela objašnjavat ljudima što je rat, a ni sama nije znala ništa o tome... pa kakva je to igra... najjači savez u tome trenutku i po eko i po dvorcima ne zna što je RAT... ALO???

i onda mi rista piše po profilu da sam ja malodušan jer "bježim" ?? Dolazak svih saveza "najjačih" znači samo još veći izvor dijamantosa, a ne omjer snage!

Jadno je da je to tako... ali je! Ja odo u internacionalni, veči je broj saveza i igrača, i mogu ratovat koliko me srce želi, jer ovdje je to nemoguće nakon 2 tjedna igre!

2
mislim ja da njega njegov H miluje sad :D :D :D

4
Sultan Hiperionski

5
došo je gis !! BJEŽMOOOOOOOO

6
ti bereš kukuruz!? :D

7
taman sam otišao po skripte da i ja malo budem pametan i on ispari ko da nikad nije tu ni bio :(

dobro mrki di su kokice!?

8
ja sam siguran da ti ne možeš tiger napraviti ništa ali isto tako sam siguran da uz malo dobre volje i uzimanja u obzir svega što smo mi danas ovdje prozborili možeš utjecat na odluku

9
sve se meni čini da je vidoviti milan rekao tko je ulazio na profil :D :D

10
tiger... nisam bio zadovoljan ali na kraju svoj auto ni novac nisam vidio, a sta mislis da mi je netko poslao poruku u kojoj pise ja sam ti ukrao auto bi dobio!?

smjesno je to sto radite... nema nikakvog smisla jer ja sada mogu lagano optužit pola svijeta, tj sve koji kupuju dijamante i to vama ide iz đepa, jeli istina!? ili toga nečete optuzit jer kupuje dijamante!?

11
iron jesi upoznala moju novu ljubav!? :D

MissMo ovo je iron_dusan

iron_dusan ovo je MissMo :D :D

12
tiger meni nisi odgovorio

13
pošteno... ti ćeš meni vruče ponudit... drug si :D

14
ma marki prosljedi kokice a ne da prosljedis iz konflikta :D

15
tigre... ako ja izgubim ključ, kupim novu bravu i riješio sam problem.... kada mi je bivša žena izgubila ključ od auta i ukrali mi ga pred zgradom, otišao sam na policiju i mene su optužili za to da sam ja sam sebi to napravio, a kasko mi nije htjelo isplatiti jer nisam donio 2 ključa ... ajde sada ti meni reci...

Странице: [1] 2 3 4