Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - butros

Странице: [1]
1
Свет 54 [x4] / Одг: zahtevam objašnjenje!!!
« послато: мај 06, 2013, 08:08:01 пре подне »
uhvatili ste se za taj kožni sako ko da ga nema svako u ormaru...  ;D :o  nego zaboravih sinoć Hristos vaskrse :)  i uzgred poslao sam poruku na onaj mail što ste mi dali.. i još jedan uzgred-video sam hram i mislim da sam sigurno SLUČAJNO uzeo još jedan poklon u vrednosti od 4 dijamanata... sad me je malo i sramota što sam digao da izvinete toliku frku ni oko čega..  :-\ :-\ bezveze ako je tako ali od bezveze i nema veze ipak je ovo samo igra i sa tim dijamantima nikada neću moći kupiti kožni sako tako da je bolje da se držim s oproštenjem za svoj kožni metak on me makar još nije izdao i ne bi nikada mogao da potroši mojih četiri dijamanata jer nema mozga... hahahahahahaha....  ipak ako sam vas i nečim zasmejao onda sigurno zaslužujem da neko sredi za MuFtE nekoliko dijamanata,značilo bi mi.. ako ne opet dobro..  ----igrajte igru ne dozvolite da igra igra Vas---  pozdrav svima. :)

2
Свет 54 [x4] / Одг: zahtevam objašnjenje!!!
« послато: мај 06, 2013, 01:39:10 пре подне »
neću ja više dolaziti na ovaj forum,sad da čekam nekoga da se vrati sa odmora baš i nisam toliki fanatik... neka im je alal što kažu  one poturice  ja i onako prestajem da igram ovu igricu,, ostavio sam još jedan svet da završim i tu me pokradoše na rođene oči...  PS:Kožni sako je bilo samo figurativno poređenje,kupiću ja njega i bez ova bedna četiri dijamanata,,,  pozdrvaljam sve dobra vam noć..  ;) ;)

3
Свет 54 [x4] / Одг: zahtevam objašnjenje!!!
« послато: мај 06, 2013, 01:34:31 пре подне »
ma da to sam se nameračio još pre nekoliko godina pa sve nešto iskrsne... kupio bih onaj od jelenske kože model i sportski i elegantni...  ;D

4
Свет 54 [x4] / Одг: zahtevam objašnjenje!!!
« послато: мај 06, 2013, 01:32:35 пре подне »
ok sporo kucam a napisao bih ja njima sve i svašta... ajde da vas više ne uznemiravam ne znam ni kako sam došao ovde kod vas hteo sam da otvorim novu temu da svi pročitaju kako sam prevaren za četiri bedna dijamanata..

5
Свет 54 [x4] / Одг: zahtevam objašnjenje!!!
« послато: мај 06, 2013, 01:30:01 пре подне »
baš jadno... dovijam se na razne načine kako bih za vreme praznične zaštite uštedeo što više dijamanata pa kad mi se završi centralizacija 10 da ištancujem odmah elitnu vojsku i eto neko me baš zajebao...  a već sam hteo definitivno da odustanem od ove igrice zbog neravnopravnosti u igri... ja se ubih u prošlom svetu,igrao sam skoro dan-noć da postignem što više bodova,bio sam brigadni general sa oko 2500 časti bez ijedne pljačke i nisam uspeo ni milion bodova da prebacim a onaj gedža kupi dijamante i preko noći ima 45m bodova i mogu samo da zamislim koliku i kakvu vojsku... stvarno glupo.. mi smo ovde da se malo zabavimo a ne da kupujemo usrane dijamante.. ja da hoću da trošim pare koje teško kao i svi mi zarađujem ja bih kupio sebi kožni sako koji planiram već unazad nekoliko godina...   :-\ >:(

6
Свет 54 [x4] / Одг: zahtevam objašnjenje!!!
« послато: мај 06, 2013, 01:22:27 пре подне »
ja nikada nisam bio na ovom forumu tako da kad sam kliknuo na prijavu problema napisao sam onu prvu poruku nadajući se da će to otići administratorima kad ono šipak ispade da krivim vas ali verujte da je nenamerno... sve sam živo proverio za centralizaciju mi treba 9 dijamanata,proslave sam pokrenuo još danas,nemam nikakvu izgradnju u toku gde bih mogao i slučajno da potrošim četiri dijamanata odjednom.. verujte mi odjednom su nestali i čim sam ja hteo da se žalim zbog obične igre i zbog četiri dijamanata znači da sam se baš osetio prevarenim... *cry* :o :o

7
Свет 54 [x4] / Одг: zahtevam objašnjenje!!!
« послато: мај 06, 2013, 01:08:27 пре подне »
i da dodam da nema niko moju šifru i da nemam čuvara naloga.. igru igram skoro tri godine i nisam ih sto posto potrošio jer trenutno zaista i nemam na šta da potrošim četiri dijamanata..

8
Свет 54 [x4] / Одг: zahtevam objašnjenje!!!
« послато: мај 06, 2013, 01:06:06 пре подне »
stvarno mi je nestalo 4 dijamanata da li neko zna šta se dešava i da li bih mogao da ih povratim jer mi je baš krivo skupljam ih četiri dana i da odjednom nestanu sa naloga... kako je to uopšte moguće???

9
Свет 54 [x4] / zahtevam objašnjenje!!!
« послато: мај 06, 2013, 00:46:11 пре подне »
Po drugi put mi nestaju dijamanti koje čuvam svakoga dana!!!Prvi put su mi nestala tri dijamanta a danas četiri i nemojte da me pravite blesavim i ludim jer igram ovu igricu već dve-tri godine!!!Zahtevam da mi se odgovori i da mi se vrate dijamanti jer je to neverovatno ružno ko god da je to uradio!!!!!!!!!!! Sada sam opet proverio i jednostavno nisu mogli nigde da se potroše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vrlo amaterski i neprofesionalno od ove igre!!!!!!!! Sramota!!!

Странице: [1]