Лига Шампиона > Пријава проблема

Nepravda u Ligi Šampiona

<< < (5/6) > >>

M038:
Управо као што је објашњено обрада битке траје бар секунду.
Мени се једном десило да када сам хтео да дочекам неког и шетао своју војску ,омашим време за дочек и моја војска је стизала секунду после нападача али сам ипак успео да га дочекам.
Та иста ситуација је могла и теби да се деси и да те питам дал би се онда жалили?

Martina:

--- Цитат: VilaMegi  јануар 28, 2013, 17:41:35 поподне ---Ovim putem moram da izrazim veliko razočarenje, kako svoje ekipe, koja je učesnik Lige šampiona, tako i svoje malenkosti. Naime, juče smo imali situaciju da se saveznikova vojska vraćala u provinciju nakon napadačeve i ispalo je da mu je pobio vojsku, što dokazuje sledeća slika: http://prntscr.com/qmr17
Kako je moguće da napadač dolazi pre vas i pobije vojsku?!!! Zaista bih volela da dobijem adekvatan odgovor na to pitanje.
Vođa je odmah uputio mejl, vezan za ovu situaciju, odgovornima, međutim njihov odgovor je bio sledeći:
http://prntscr.com/qpuv0
Kriv je server? To je odgovor za malu decu, presmešno. I šta sada? Nikome ništa....danas treba da igramo dalje, saveznik koji je oštećen tom prilikom treba se nastaviti boriti, čime?
Volela bih da se odreaguje na ovu nepravdu koja je učinjena, jer ovo nema smisla. Dugo igramo IO, ali nas se ovakvim reakcijama dovodi u situaciju da kolektivno napustimo igru, jer ne želimo da učestvujemo u prevarama. Želimo fer i poštenu borbu i da ispitate ovu situaciju.
Savez The_Avengers, Liga šampiona
Vila Megi (MegiSimpson)

--- Крај цитата ---


Niste se obratili meni već Tigeru iako ste srpski igrači. Pišite na support_rs@imperialsupport.org
Molim da piše igrač koji je izgubio vojsku i da objasni opširno o čemu se radi a pri tom ne zaboravi da navede svoje korisničko ime.

Sutra će vam biti odgovoreno.

Martina:

--- Цитат: rstdalibor  јануар 29, 2013, 01:48:03 пре подне ---ne,ne nisam to rekao... ali ako imas hrvata onda imas stelu kod tiger-a i sva su ti vrata otvorena i vojsku ti vrati cak i nedeljom, a srbi za bilo sta moraju cekati radni dan dok ured proradi... a ako ti je savez srpski onda zaboravi da ce ti iko ikada vratiti vojsku pa cak i kada im njihov server napravi gresku...

--- Крај цитата ---

Tiger je hrvatski CM koji ima tu privilegiju da radi od kuće. Moje radno vreme je po ugovoru od ponedeljka do petka od 9 do 17 i 30 po bugarskom vremenu.

Žalim ali nemam uvek mogućnost da radim i vikendom.

rstdalibor:
normalno, niko nemoze raditi 24 sata... ti, kao i vecina drugih CM imate fiksno radno vreme i platu za isto, kao sav normalan svet. drugo je sto tigeru mozes platiti 100 eura pa da ti savez ima non-stop podrsku (pa cak i kada nema razloga za istu)  sta ces covek radi honorarno ;)

TUTUBAN:
xaxaxaxax Dalibore, sreca pa ne gubimo vise vreme sa naucnicima :D

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију