Империја Онлајн - Великани > Пријава проблема

napad

(1/3) > >>

ivan93nusknvp:
Napad u cs1 je trajao cak i manje od 15 minuta a nisam u ratu od strane jednog od vodecih saveza ! Isto se dogodilo i savezniku da napad traje manje od 20 minuta. O cemu je tu rec ako moze neko da mi objasni ???

Ivan-dark:

--- Цитат: ivan93nusknvp  децембар 23, 2014, 02:25:38 пре подне ---Napad u cs1 je trajao cak i manje od 15 minuta a nisam u ratu od strane jednog od vodecih saveza ! Isto se dogodilo i savezniku da napad traje manje od 20 minuta. O cemu je tu rec ako moze neko da mi objasni ???

--- Крај цитата ---
Да ли сте сигурни да је напад трајао 15мин,ако нисте били онлине или нисте рефрешовали страну у том периоду могуће је да нисте видели напад на време.

sAvUdinnn:
hahah ivane nema odgovora na tvoje pitanje....cim te pita "jel ste sigurni"...ne nismo sigurni,javio se covek jer nije siguran u to sto je video pa hajde da pita nekoga mozda zna da mu kaze da mu treba veca dioptrija.....naravno da je siguran cim te pita!!

Ivan-dark:

--- Цитат: sAvUdinnn  децембар 24, 2014, 00:35:41 пре подне ---hahah ivane nema odgovora na tvoje pitanje....cim te pita "jel ste sigurni"...ne nismo sigurni,javio se covek jer nije siguran u to sto je video pa hajde da pita nekoga mozda zna da mu kaze da mu treba veca dioptrija.....naravno da je siguran cim te pita!!

--- Крај цитата ---
Често људи погреше,ништа страшно. ;) ;)
Али треба проверити увек постоји могућност  да постоји грешка.

aleksadespot:
U svetu 54 blic se dogodio napad a nigde nema bitke.Napad sam pratio do poslednje sekunde - i nigde ništa...Vojska je ostala ista , nema poruke o bitci kao da se ni je ni dogodila...O čemu se tu radi?

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

Иди на пуну верзију