Светско првенство > Генерална дискусија

АPEL ZA POMOĆ NAŠIM REPREZENTATIVCIMA

(1/1)

Normal:
Dijamanti.... stara boljka Imperije, ko ima dijamante u velikoj je prednosti. Našim reprezentativcima nedostaju dijamanti, nemaju dovoljnu količinu da se ravnopravno bore sa reprezentacijama koje su pored svojih dijamanata, dobili i veliku količinu dijamanata kao vid podrške od strane svojih navijača koji igraju u raznim svetovima, a to im je omogućilo da pored manjeg znanja i igračkih kvaliteta ipak steknu prednost u količini vojske i ekonomskim bodovima ispred naših igrača koji su provereni igrači  i  iskusni poznavaoci ove cudesne strategije koja je usla u krv mnogima u Srbiji i mnogim našim zemljacima u inostranstvu.

U kartici Premijum postoji opcija Donacije gde svako ko razume kako funkcioniše sistem igre na Imperiji i koliko dijamanti mogu da naprave razliku u napredovanju i olakšaju našim reprezentativcima da se odupru pa čak i da napadnu mnogo jače igrače od njih, može da kupi i donira dijamante našoj nacionalnog reprezentaciji i na taj način im dati podršku u ovom takmičenju.

Bez obzira u kom svetu igrate, ova mogućnost vam je dostupna, svima je jasno da ukoliko neko želi ovo da učini našim igračima mora da izdvoji izvesnu količinu novca, znamo da svi nisu u mogućnosti za to ali se ipak nadamo da tamo negde postoji neko ko ipak može da izdvoji iz svog budžeta malo novca i pomogne našima.

Ovo nije apel da se puni kasa tvorcima i vlasnicima ove igre i da im se poveća zarada, ovo je apel za pomoć našim reprezentativcima jer stvarno mogu da postignu izuzetan rezultat na ovom Svetskom prvenstvu. Poseduju znanje, poseduju kvalitet, imaju timski duh....ali kao i u stvarnom životu, kao i u većini slučajeva u našoj državi....MANJAK SPONZORA.

Навигација

[0] Индекс порука

Иди на пуну верзију