Империја Онлајн - Великани > Пријава проблема

Bag

(1/1)

IDSLunatic:
U ovom svetu velikana ovde na samomo pocetku mi je receno da idem u bitku u ne zavisnu provinciju a sad me ova knijiga za pocetnike u igrici pita koliko sam zlata dopremio uz pomoc tovarnih kola posle bitke. Ili kako vec od reci do reci da ne prepisujem. A ja sam tu bitku izgubio sto je opet za ne poverovati i nisam uopste osvojio zlato. i kad napisem nula pokazuje mi pogresan odgovor pokusajte ponovo. i takodje nisam tovarna kola ni vodio u bitku jel sam u bitku upucen pre nego sto sam izgradio tovarna kola. Molim da mi ovo otkonite da bi mogao da nastavim sa igrom.

Martina:

--- Цитат: IDSLunatic  септембар 25, 2013, 08:00:36 пре подне ---U ovom svetu velikana ovde na samomo pocetku mi je receno da idem u bitku u ne zavisnu provinciju a sad me ova knijiga za pocetnike u igrici pita koliko sam zlata dopremio uz pomoc tovarnih kola posle bitke. Ili kako vec od reci do reci da ne prepisujem. A ja sam tu bitku izgubio sto je opet za ne poverovati i nisam uopste osvojio zlato. i kad napisem nula pokazuje mi pogresan odgovor pokusajte ponovo. i takodje nisam tovarna kola ni vodio u bitku jel sam u bitku upucen pre nego sto sam izgradio tovarna kola. Molim da mi ovo otkonite da bi mogao da nastavim sa igrom.

--- Крај цитата ---

Очигледно сте прескочили неки корак у саветнику. Требало би да пратите стрелице и да завршавате све задатке по реду, ако прескочите неки од корака не можете даље. Постоје две битке у саветнику, једна је без товарних кола а друга са њима. Покушајте поново да пређете саветник.  :)

IDSLunatic:
jedino sto je preskoceno je ovaj odgovor http://prntscr.com/1tcdg6 koji kada unesem nula kao sto i pise dobijem http://prntscr.com/1tcdnq
jos jednom vas molim razmotrite ovo kao gresku u programu jel ipak ovo je beta verzija.

Martina:

--- Цитат: IDSLunatic  септембар 25, 2013, 10:54:38 пре подне ---jedino sto je preskoceno je ovaj odgovor http://prntscr.com/1tcdg6 koji kada unesem nula kao sto i pise dobijem http://prntscr.com/1tcdnq
jos jednom vas molim razmotrite ovo kao gresku u programu jel ipak ovo je beta verzija.

--- Крај цитата ---

Региструјте нови налог и покушајте поново. Ово није грешка јер сте изгубили битку на независни град што је немогуће да Вам се деси ако сте пратили све кораке саветника.

Навигација

[0] Индекс порука

Иди на пуну верзију