Хммммммм. Размишљам да ли да избришем пост, блокирам налог или нешто треће.
Не. То би било забијање ножа у леђа а ми Срби то не радимо.
Велик текст који инспирише да се напише још већи али људи не воле да читају па ће речи остати негде на посту.
Ружно је бити агресиван у изјави према другом народу, неодмерен и са намером да повредиш али некад нечија дела говоре уместо њих. Зато..........
Нећу писати о Бугарима, Немцима, Македонцима, Хрватима или Клингонцима, рећићу нешто о М (Мартина).
Нисам хтео да се оглашавам и пишем јер би то било моје лично мишљење које ће многи протумачити овако или онако, али .......
М је мене бановала више пута, М је мени неколико пута погрешно одговорила, М је мени неколико пута дрско одговорила али без обзира на то
М је велики, велики човек који је увек хтео да помогне играчима, а нарочито играчима са простора бивше СФРЈ (што сам често знао да замерим).
Зашто то мислим?
Сматрам да сам један од ретких који је М упознао више од оног "Хвала што сте контактирали Империју онлајн". Некад сам је кривио за све пропусте на игрици као да је она направила ИО, као да је она програмер, ит стручњак, власник, менаџер и да се она пита за све на игрици. Нисам усамљен у том мишљењу али сам у једном тренутку схватио да је она само спона између нас играча и тамо неких НН лица која одлучују о свему.
М је била брана, зид који је трпио ударце од стране играча у име ИО, М је добијала мејлове и поруке " ку***, пу** га, је** ти ово-,оно, дабогда ти ...... итд а сви знамо колико Срби могу бити креативни у псовкама и клетвама а као обичан радник није могла да утиче на одлуке експертског тима или одлуке менаџера ИО.
М твоја величина се види у томе што си и поред свих тих увреда увек настављала да нам помажеш колико си могла а то се данас види јер некада не знаш шта имаш док то не изгубиш.
Данас морамо да се обратимо за подршку интернационалном супорту па ако не знаш енглески и користиш преводилац, нек ти је Бог у помоћи а ако ти одговоре за два дана буди срећан.
За крај ћу цитирати Синишу Ковачевића "Срећани црви живе у јабуци, неки у месу, брашну, пасуљу. Неки у говнету. Ту су рођени.
Храбри оду, већина остане. Зато што је то њихова домовина." М буди храбар црв
јер највећи непријатељ слободе је срећан роб. Зато удахни пуним плућима и крени даље где си замислила, знај да има људи који ће ти пожелети да те на том путу прати срећа и здравље.