Империја Онлајн - Великани > Предлози и идеје

Pokretni most

(1/1)

miha501:
Da li bi moglo da se uvede kao neko dugme kad se kad se klikne za carski put da ima dugme otvori/zatvori most i npr. Kad saveznik salje zlato da nemoze da se posalje sve dok se pokretni most ne otvori a da prilikom opsade tvrdjave vojska napadaca napravi ,,splavove" gde ce da predju rov,ali da kad se npr. Sagradi kula na tvrdjavi da se doda i na tom mostu i da prilikom prelaska te kule pucaju na to...  u slucaju da je otvoren normalno prodju pored njega. Naravno u slucaju da je most izmedju jedne provincije zatvoren,a hocemo da transportujemo sirovine bas u tu provinciju...Nece moci...Sta kazete ;)?

Ivan-dark:
Ваш предлог је очигледна шала. ;D

T-IMBE:
Ja bih predložio da se podizanje mosta naplaćuje dijama. Dam lepo 25 dije i 4 sata me niko ne napada... i uživancija. Mogla bi i da se uvede opcija "trube jerihona" -klikneš na 50 dija i srušiš zidove... ili bacanje kletvi...to bi moglo da bude unosno ( znam, idem...nisam bio dobar neću više. ranije kazne su pozitivno uticale :)  )

No.1:

--- Цитат: T-IMBE  фебруар 26, 2016, 05:39:23 пре подне --- ili bacanje kletvi...to bi moglo da bude unosno

--- Крај цитата ---
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

To bi bio unosan posao za neke igrače koje bi mogli da angažuju. Mogao bih da predložim 4-5 igrača koji su majstori u bacanju kletvi.

No.1:
ideja i nije toliko loša a mogli bi da uvedu i neku opciju u prodavnici da kupiš Mrkonjića da završiš most pre roka, ali da ne funkcioniše uvek.

Навигација

[0] Индекс порука

Иди на пуну верзију