pozzz moji drugari, evo i mene konacno i nadam se prvi ali i poslednji put ; za Mikca samo jedna poruka...docice jedan profitabilniji mikac tigeru pa ce ti isti okrenuti ledja....i mislim da si u afektu napisao neke izjave koje ti apsolutno nisu potrebne , jer kao i u zivotu tako i na ovoj Igri treba da ostavis neki licni pecat po kome ce te ljudi pamtiti i respektovati...ovde ima imena starih ratnika, dokazanih generala koje mozda mnogi ne vole ali ih verujte svi iskusniji igraci postuju zbog velikih dela i pohoda. shodno tome, Mikac mislim da dugujes izvinjenje Lakiju. a tebi Mikac i svima ostalima koi planiraju da nastave sa ovim sve najbolje i neka vam je bog u pomoci zbog bacenog vremena, nerava i novca u ovoj igri. budite svesni i zapitajte se zasto su uvedeni cro-srb svetovi...da bi se pojednici modertori,admini, reporteri i kojekakvi znalci obogatili na racun ratova koje su zadesile nesrecne narode, namerno pomazu jednima da bi ih svadjali sa drugima znajuci da je ta tema jako osetljiva, a posle zadovoljno trljaju rucicama i broje eurice. sve je to planski odradjeno. ja sam od stare gare igraca koja se borila hrabro ijunacki samo uz pomoc svog znanja, domisljatosti u nadmudrivanju neprijatelja, ali ovo sto su tiger i krum i ostala bratija ovde radili prevazilazi sve granice. jedno je domisljatost u nadmudrivanju protivnika, spijuna je bilo i bice ih...ali druga stvar je kada neko tendenciozno koristi moc i polozaj i komjuterski program da se bori...na zalost uvukli su Mikca i ostale u svoje mahinacije, ni krive ni duzne. tebi crvena zvezdo samo jedno...zavrsio si karijeru u ocima srpskih igraca, jer prosto placaju te a ti moras da cutis ili ih branis, moras nesto da napises tek da opravdas svoj status ovde, sto u najmanju ruku ispada smesno jer se obracas ljudima koji ovo igraju duze i uspesnije od tebe. tj. poceli su jos kada si ti igrao tetris. zato, kao i tvoje kolege npr martina, mo38 ostani dosledan i principijalan,sa dozom postovanja prema svima prisutnima, ne drzeci evidentno stranu nikome i prestani da pametujes iskusnijima od sebe ispadas smesan a dobro znas i ti i svi o cemu se ovde radi.