hrvati kazu napolje??nebi reka bas ovo ja nisam pisa i ti najbolje znas da nisam nacionalist prema tome nemoj pisat vise tako nesto jer i sam znas da su se prvu eru di smo bili protivnci hrvati ispricavali srbima kad je decko kojeg ja znam psova tvom igracu "cetnicku majku" i sam znas da sam ga natra da se isprica prema tome i srbi su otvorili na forumu nick mikac0901 i pozivali se u moje ime na ustasluk!!!ja nisam zaosta u proslosti ko mnogi tu(s vase i nase strane) kakve veze ima sto ja igram sad sa zrkyom da sad smo u fedu i iskreno kad sam se zalija na hakiranje acc,samo sam trazija da se banuju max,obilici i hadakura da nemogu osvojit nijednu medalju jer ovo nema smisla!!!zrku samo pocistili vojsku jer su bili 200m u minusu minimum,snimali smo 5 dana kretanja vojske njihove kao i od geoo,to sto vama nije palo na pamet tako nesto nemoj mene okrivljivat!!!podnesi dokaze da je to istina!!??nemoj pricat okolo glposti koje nemaju veze s istinom!!!i daj reci mi nesto o nikzi??tu si vecer vodija akciju i oces rec da nisi zna nista?nisi zna da ce se kate prosetat 5 puta van dvorca??samo budala bi napa sa svom vojskom 5X3m vojske a kucate se 5 puta a mi imali jos 6m kata sastrane,nemoj bit licemjeran,nestoji ti to!!!!!
Ajmo da se vratimo malkice u prošlost.... 20- mesec dana unazad... Max_, GameofThrones ( čiji je vođa zyrk - gore pominjani ) i GeoWarrior ZAJEDNO ORGANIZOVANO napadaju savez HadakUra i pri tom HadakUri uzimaju zamak... Uključuju se obilići kad je već počelo odbrojavanje za gospodara sveta i uzimaju zamak Max__ -u i samim tim produžuju trajanje ere.... Počinje borba između Max_-a i Obilića... U kome obadve strane gube vojsku... Već tada, Max__ počinje da dobija ogromna poajčanja u vojsci a da nisu povećali broj članova.... ODJEDNOM.... MAX_ OBJAVLJUJE RAT dojučerašnjem savezniku GameofThrones, čiji je vođa Zyrk, gore pominjan, (kažeš da ste ih špijunirali??? a zajedno ste ORGANIZOVANO napadli hadakUru??? ) i u tom ratu pobeđuje sa fenomenalnom razlikom 550.000 hiljada naspram jedva 100.000 vojnih poena!!!! DOK JOŠ TRAJE RAT sa GameofThrones, savez Max_ objavljuje rat i drugom savezniku, savezu GeoWarriors.... Savezu čijim igračima u vreme trajanja realma, mogućnost da se uhvati vojska je bila kao sedmica na loto-u, i njih pobeđujete sa fenomenalnom razlikom 500+hiljada naspram jedva 100.000 vojnih poena?
Ovo što sam napisao je da razjasnimo situaciju moderatorima, reporterima i drugim posetiocima ovog topica da bi imali uvid u tok događaja.... tek da se zna....