I samo jos jedna stvar , svi srbi su imali zastitu u 105 iskljucivo zbog mene , sa svima smo imali fed ili pakt o nenapadanju osim sa soluncima a to je staro neprijateljstvo Crvena zvezda pitaj nesko92 dva realma smo igrali zajedno kako su mi u ratu hakovali nalog i podelili vojsku i na njihove igrace ali bio sam online i brzo sam povratio nalog i onda sam imao zabranu napada na nesha82 i cak ni tada ga nisu kaznili , ai kako je moguce da taj nesha82 posalje sam iz svog carstva 120 napada od 400 vojnika na dvorac, to su najveci prevaranti na igri ... i lepo je meni moj najbolji drug rekao kada igras internacionalu nikako fed sa balkancima zajebace te i bio je potpunio u pravu
Ledeni = icemann.... kaže da je iz.... Srbije....
E, moj srbine...
Još jednom kažem, kapa dole za vojne bodove.... Ledeni, dobar si igrač, nema šta... Ali što se tiče tvog komentara da, citiram, svi srbi su imali zaštitu u 105 isključivo zbog tebe, to nije istina.... Moj savez, SerbEmpire, NIJE imao federaciju sa tvojim savezom.... A zašto? To treba da pitaš Mikca....
Što se tiče tvog komentara u vezi fed sa balkancima, mogu ti reći da za 8 i više godina koliko igram ovu igru ja nikad nisam imao problema sa balkanskim savezima.... Čak šta više, imao sam fenomenalnu saradnju... Prvi "nesporazumi" su se desili u prošloj eri R50 kada su nam hrvati okrenuli leđa i udružili se sa bugarima.... O kome i o čemu pričam, može ti Mikac objasniti jer su to njegovi drugovi.... A kako se Mikac ponašao na Svetskom, to je već druga priča....
Što se tiče članova Obilica i tvojih "nesporazuma" sa njima iz ranijih svetova, tu ne mogu da komentarišem jer tada nisam igrao u 105....
Kada se priča o varanju na IO.... nemoj molim te.... to vređa moju inteligenciju.... Jer bilo ko ko igra ovu igru duže od godinu dana ZNA da je NEMOGUĆE napraviti 500.000 vojnika na jednom nalogu za nepuna 24h pa makar imao MILIJARDU dijamanata... NEMOGUĆE, ako igraš pošteno.... TAKOĐE, SVAKO ZNA da je NEMOGUĆE u jednom savezu, ma koliko bio veliki za manje od 2 dana napraviti 350.000 balista....