Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - Sofra

Странице: [1]
1
Препоруке / Одг: Prijedlog o ratovima
« послато: јун 15, 2015, 18:52:25 поподне »
Pozdrav svima, ja bi imao jedan prijedlog za ratove.

Mislim da bi bilo vemoa dobro kada bi nagrada za pobjednika rata bila malo veća. Nagrada bi mogla da se dobije u svim sirovinama, ne samo drva i gvožđe kao do sad. Nagrada bi mogla da se dobiju pojedinci ili savez. Mogli bi moyda da budu veći gubici saveza koji izgubi, a ne samo -10 bodova zadovoljstva. Mislim da bi na taj načim bilo više ratova i ratovi bi bili zanimljiviji. Ja evo vodim jedan savey u svijetu v160 koji bi da ratuje, ali vecina protiv kojih ratujemo su nezainteresovani, vjerovatno zato što neće puno ni dobiti ni izgubiti ako bi pobijedili ili izgubili rat. Ako bi se uvela ta promjena, ova igra bi ličila više na timsku ratnu igru, tokom cijele ere, a ne kao do sad, zadnjih 2-3 dana što se dvorci osvajaju i što učestvuju 2-3 saveza.

Nadam se da tekst nije predug i da je razumljiv.

Srdačan pozdrav. Zdravko    8)

Predlog odlican da se uvede i u v5 i u v6 ... :D ne da svi beze na om kada se objavi rat ... :D Privucite ljude pa ce da ratuju. Kako da ubijem vise vojnika tokom rata ukoliko je covek farmer? Ako bude imao vecu kaznu za gubitak rata, nece farmati nego ce se truditi da moze da se odbrani :D

Странице: [1]