ИО II: Доба Освајања > Свет HR/RS 2(R107) [x2]

Kradje passworda na imperiji

<< < (2/2)

M038:
to slovo s služi samo da tvom pretraživaču kaže da pristupi sajtu sa manjim bezbednosnim proverama.Link nisam otvarao ali pretpostavljam da je to snimak kako se sa programom "ubacuju" resursi i dijamanti.
Taj program ne postoji i možete biti prevareni na dva načina:

  - Da poverujete da je program verodostojan i instalirate ga kod sebe kako bi probali na prevaru da steknete resurse ili dijamante,međutim pri tome bi samo tvorcuu programaa poslali svoju šifru a ne bi dobili ništa.

  - Da platite (uglavnom sms porukom) za skidanje programa za koji će vam neko kao obrazloženje razloga zašto ne radi navesti da je u međuvremenu IO poradio na zaštiti i uklonjena je rupa a da će uskoro izaći nova verzija.

Martina:
Pogledala sam link i reč je o nekoj reklami za auto. Ne bih rekla da se preko ovog linka može ukrasti nečija lozinka.

DusanNS:
postoje programcici koji se nakace na linkove ili pak na sliku neciju i vi kada otvorite vidite sve da je normalno ... medjutim taj programcic ocita vasu lozinku- pass sa e-maila, nekog foruma, fejsa i slicno zavisi sta je zadano i posalje je onome koji je to postavio ... Zato na nekim forumima postoji zabrana postavljanja linkova i slika pa sve ide iskjucivo preko administracije time se stite od zlonamernih ljudi

SrpskiVitez007:
Pa ako ti je ukrao lozinku pitaj ga koja je :D
Sumnjam da zna uopste i da te je samo zezao :P

Навигација

[0] Индекс порука

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију