Империја Онлајн - Великани > Питања

Vlada

<< < (2/2)

No.1:

--- Цитат: zzz  октобар 08, 2016, 19:34:36 поподне ---
A imam i ja par pitanja.
Opste poznato da eko bodovi naloga se racunaju po tome koliko je igrac utrosio resorsa na svoj nalog. Jedini izuzetak je kad igrac koristi akademije za ubrzano istrazivanje. U tom slucaju se racuna samo onoliko resorsa koliko bi kostalo ako bi istrazivanje bilo pusteno u univerzitetima.

E sad posto vidim vlade imaju bonuse tipa.
Skuplja izgradnja, jeftinija izgradnja i td..
Nisam primetio da je neko napomenuo da li se uzimaju u obzir i ti bonusi to jest dodatni resorsi kada su gradjevine skuplje ili jeftinije.
Da li se to uracunava u eko bodove, odnostno da li ima razlike u eko bodovima koji igrac dobija kroz utrosene resorse ako su istrazivanja identicna a vlade razlicite gde jedna od vlada daje negativan bonus tako da su gradjevine skuplje?

Isto tako i putovanja vojske.
Nisam primetio da ste izneli neku formulu kako se izracunava vreme putovanja vojske u uslovima gde su uvedene nove opcije kao sto su (bonus od profila, kako sto su vlade: varvarizam i imperijalizam, cak ni za osnove sirovine koje su i pre postojale)
Vi ocekujete da imperija postane neka reputaciona igra a igracima ne dajete dovoljno informacija o najosnovnijim podacima kako bi igrac mogao da igra mozgom, sto i treba da bude korisceno kad su u pitanju igre bilo koje, a ne da se igra zasniva na znanju neandertalaca i njihovim buzdovanom.
 

--- Крај цитата ---

Што се тиче "енкрипције" ви вероватно то боље познајете и вероватно сте управу.
Еко бодови се рачунају као да је неутрална влада и универзите.
На остала питања сам добио одговор пре неколико недеља типа: "То није потребно да играчи знају и да је то пословна тајна због скрипти".

Навигација

[0] Индекс порука

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију